na faksu s kim god pricam je protiv eu, to sta pise u novinama mozes okacit macku o rep, oni nisu u proteklih 5 godina napisali 2 clanka protiv eu, u saboru je velika vecina za eu, trenutna vlast nema pojma sta uciniti, ako ne uđemo u eu, već 10 godina se samo planira taj usrani ulazak, e pa bas zato bi ga odbio na prvom referendumu, vjerojatno ce za godinu dana bit opet
a koji faks ako smijemo znati? 

Pogledja recimo Italiju oni su poznati, po svojoj Mafiji na razne načine iza koje se vuče debela korupcija ko stonoga na sve strane. Oni su odavno su u EU pa opet brdo problema u Italiji, a istočne države, ko Rumunjska i Bugarska da ne spominjem isti jarac sa ili bez EU uglavnom korupcija koja i stvara veliki dio problema ide dalje.

, najbolje kad ljudi počnu uspoređivati njemačku koja je nosioc eu s hrvatskom, kad dođe eu bit će bolje onome koji prvi odseli na zapad, kao što je i tvoja familija učinila i jedan dio moje familije na floridi i sad mogu svake godine doći po mjesec dana na godišnji ovdje
no to je sad nebitno ali ne mislim ja na takvu korupciju več na onu podmuklu ko u primjeru Kupske Ulice tj urušavanje jel.

mene je samo strah talijana, e to je bagra
...
The best way to be boring is to leave nothing out.