Ajde ako znate neku dobru IT trgovinu u Požegi!
Recite ADresu i ako je neka stranica od trgovine.
Hvalaaaa
!
Ajde ako znate neku dobru IT trgovinu u Požegi!
Recite ADresu i ako je neka stranica od trgovine.
Hvalaaaa
!
Ti si iz Požege?Napisi ime i prezime mozda te znam,inace Dom Racunala je jedna od najboljih ili ona trgovina na trgu neznam kako se zove odmah do muzeja
Nema toga u Požegi sve se svelo na Ales i jos par sitnih dučanćića koji nemaju ono sta trebaš!
u Požegi imaš IT, ICON (http://www.to-icon.hr/), Dom računala( http://www.dom.hr/)
svi su ti oni podjednaki......

a vi ste iz požege? oba dvojica?
Ma nema ni u Allesu nista,najbolje ti je narucivat preko www.adm.hr ili ako trebas nesto drugo iz inozemstva
u Požegi imaš IT, ICON, Dom računala
svi su ti oni podjednaki......

a vi ste iz požege? oba dvojica?
E da zove se ICON,da ja sam iz pozege
Nisam iz iz Požege nego danas idem tamo a treba mi hladnjak novi za procu pa pitam
.
baš me zanima kolko ovdje ljudi ima iz Požege....ja jesam!
Eo, i ja sam iz Požege. Od svih trgovina jedino stoji IT,nekak su mi oni OK. ;)
Ja sam iz Pozege i obisao sam sve trgovine ( Dom racunala, TO ICON i trgovinu "IT") jedna mi se trgovina jako svidjela najjeftiniji su u nasem kraju i jos daju 10 % popusta za gotovinu dok ostali nedaju a ta je trgovina "IT"
Ja sam iz Pozege i obisao sam sve trgovine ( Dom racunala, TO ICON i trgovinu "IT") jedna mi se trgovina jako svidjela najjeftiniji su u nasem kraju i jos daju 10 % popusta za gotovinu dok ostali nedaju a ta je trgovina "IT"
Meni se čini da malo reklamiraš. Svi daju popust od 10% na gotovinu, barem znam za Dom Računala. Stara je tema...
Prije dva tjedna sam uzeo računalo u IT-u. Od svih ponuda u Požegi,oni su bili najpovoljniji. Osoblja,usluga - Sve za 5. :)
U potpunosti se slazem stobom kod njih sam sastavio kof. i zadovoljan sam cijenom i uslugos sljedeci tjedan cu uzet grafu HD 5770......
Meni se čini da malo reklamiraš. Svi daju popust od 10% na gotovinu, barem znam za Dom Računala. Stara je tema...
Dom Računala daje samo 2% popusta ako uzimas komponente preko WEB SHOP za placenje gotovinom nema popusta.......
Jel zna ko adresu internet stranice IT-a???i ja sam iz pozege i sutra idem kupovat grafu pa me zanimaju cjene i ponuda...
Ajde sad, Dom računala je najbolja imaju cijene super i još daju 5% popusta na cijene koje su akcijske u cijeloj Hrvatskoj ... www.dom-racunala.hr WEB SHOP 30.000 artikala sve slike i karakteristike uređaja dobavljive unutar tjedna (ukoliko se zatekne da slučajno nemaju robu u trgovini) . A ono 2% je bilo prije kada su se trebali ljudi nagovarati da je kupovina preko web-a povoljnija i isplativija na 10% + 2%=12% ( a ne samo 2%). I nema boljih od njih, a što jest ne vole prodavati jeftino jer znaju da jeftino nije isplativo i naravno da će vas savjetovati da uložite par sto kuna više u bolju kvalitetu i bolje jamstvo ... što je i logično za nekoga tko nepati od toga da proda pod svaku cijenu... nego da kupac bude zadovoljan i siguran sa onim što kupuje i na što troši novce. POZDRAV ---
E ekipa zna ko kakvu povoljnu ali dobru graficku...:)
Otvorio se sad ovaj novi color tamo ima dobrih stvari ali meni je kod kompa vazno da da moze pokrenut codove i to je to.....zbog toga si i kupujem graficku...
Do koliko para?
1. IT
2. Dom racunala
3. Icon
Moja iskustva
Gdje ima dobar izbor miševa i slušalica od ovih trgovina?
BLOCKS MEDIA GROUP-Vukovarska(preko puta veleučilišta)