MOZE LI MI NEKO DAT NEKI PROGRAM DA UKLONIM CSRSS...PROBO SAM PUNO PROGRAMA...NIJEDAN MI ANTIVIRUS VISE NE VALJA...PISE DA NEMAM DOZVOLU ZA UC (JA SAM ADMINISTRATOR I JEDINI KORISNIK NA OVOM KOMPU)
MOZE LI MI NEKO DAT NEKI PROGRAM DA UKLONIM CSRSS...PROBO SAM PUNO PROGRAMA...NIJEDAN MI ANTIVIRUS VISE NE VALJA...PISE DA NEMAM DOZVOLU ZA UC (JA SAM ADMINISTRATOR I JEDINI KORISNIK NA OVOM KOMPU)
csrss.exe nije nužno virus, već je on jedan od najvažnijih procesa za rad sustava. Kojim programom si provjerio da je virus? Ako ga pokušavaš ugasiti u Task Manageru, naravno da nećeš moći. Ima programa koji to mogu učiniti, ali onda ti sustav neće (pravilno) raditi. Skeniraj MBAM-om i provjeri da li je to uistinu malware (obavezno prije skeniranja napravi update).
Zadnjih dana sam primjetio da mi brzina neta jako varira,nprm(znam da nije pravilo) ali kada "torrentam" nesta sto ima puuuno seedersa i leecersa,malo pukne na 400 kbs,pa padne na 0.15kbs???
Uopce primjetim da mi je net dosta spor-Ponekada!
Primjetim od programa u trenutku pada brzine neta jedino taj csrss.exe,koji koliko vidim googlanjem trojan!?
Izvrsen scan sa Nortonom,Super AntiSpyware i Malwarebytes anti malwareom
Ma gle ti vraga,skeniram ja cesto,ali ne citam koju gamad nalazi,upravo mi je SUPER anti Spyware prepoznao csrss kao trojana,no zahtjevao je restart,tako da se nisam sjetio slikati kao dokaz.
Nakon restarta csrss je jos tu,radi punom parom!
Hmm!