The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Treba tražiti modove da preimenuju Dexa u "Alan Harper".

pa i on nekaj ubode s vremena na vrijeme

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jedino ako se pika 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Treba tražiti modove da preimenuju Dexa u "Alan Harper".

Prije Johnny Bravo, Harper ima previše uspjeha. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
nj0fra kaže...
Dex.pwn kaže...

Nabola me na kolac jebeno

To je zato što ti nju nisi nabio. Jebiga stari čista biologija.

Uljepša mi dan, imaš pivo od mene 

8 godina
protjeran
Dylan dog bi bilo poticajnije, imho.
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Trudiš se mjesec ipo i nabode te ladno

Bilo mi glupo reć al ono hahaha 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Oh Dex, you never disappoint me.

17 godina
The Friendzone Club

Trudim se samo prvi dan, ako ne padnem na nju u prvom tjednu, not worth it. Podrazumijeva se naravno ako ti je do S3X@.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
12 godina
Dex.pwn kaže...

Trudiš se mjesec ipo i nabode te ladno

Bilo mi glupo reć al ono hahaha 

odsad su 3 stvari u zivotu sigurne: porezi, smrt i to da ce dex zaribat svaki odnos sa zenskom

14 godina
odjavljen
Nisam ništ zaribo, jednstavnoe me je nakačila na fr kolac
8 godina
protjeran
Pitaj je, najumilnijim mogucim glasom, jel joj mozes samo glavic metnit. I lipo zamoli. Eventualno si prisloni neku pistolj igracku na sljepoocnicu i reci da ces pucat ako odbije. Sto god ona rekla, poprskaj je pivom kojom si napunio pistolj i vici nja,nja,nja,nja, nja....zatim sutni nogom neki pitar, namrgodi se i vikni da nema vise orea za nju dok se ne popravi i hitrim korakom izadji iz birtije i odi doma. Kad dodjes doma, nazovi je, placi na telefon, reci da su te nagovorili i moli je da ti oprosti. Nakon toga vise s njom neces imati problema.
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Nisam ništ zaribo, jednstavnoe me je nakačila na fr kolac

Ti kužiš da ni jednu ne pali kad si non stop slobodan za nju? Ti da pričaš s nekom ženskom 3 sata uživo, njoj će bit zanimljiviji onaj tip s drugog stola koji ju ignorira. Naravno, nemoj ić u ovakve ekstreme, al daj uvijek im ostavi nešto da te žele. Budi malo tajanstven, imaj nekog posla koji s njom ne dijeliš. 

Bonus points: Uvijek ih pitaj za izlazak u petak/subotu. Ako prihvati odradiš posao vani, a ne na vacapu. Ako te odjebe super, bar si uštedio malo vremena. 

14 godina
odjavljen
Komplicirano je, nije u blizini... Najbolji dio je trebao tek doć... Trebao
14 godina
odjavljen
Pa ok, nije u blizini. Idi tamo ili ona nek dodje tu. Ako ne moze, ne moze, sta se imas mucit i onda na forumu prepricavat. Pusti ju i trazi dalje
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako ti kompliciras stari moj... 

Tako jednostavne stvari pretvoris u znanost i onda sjebes. 

8 godina
protjeran
The Friendzone Club

Kako se djevojka pali

sekunda odluke

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.12.2017 15:59 (Gorstak79).
11 godina
protjeran
The Friendzone Club

Evo ukratko...

Ima jedna zenska kojoj sam se svidao.Nesto sam napravio bas kad smo trebali biti skupa i kao rekla je da ostanemo prijatelji...I tako je bilo...

Znam da je odbila par momaka nakon toga.Cesto se cujemo preko mobitela i vibera i razgovori mogu biti osta dugi...

Uglavnom smo se dogovrili za pice ubrzo.I to je ona poslala poruku sa linkom kafica koji se otvorio bla bla i tako smo se dog.

Problem je sto nisam siguran dali misli da idemo sami i to mjesto je puno ljudi...

Tako da sumnjam da cu imati neku priliku za intimniju atmosferu za prvi poljubac naravno ako bude prilike...

Sta preporucate kako to da odigram ako budemo sami...Setnja nije neka bajan opcija jer je prakticki na cesti a ne bi si volio priustiti skart pred velikom javnoscu.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan

Svedno ju nećeš ljubiti u kafiću. Na prvom izlasku se uglavnom sjedneš preko puta cure i tako ne možeš imati neki poljubac koji "se dogodi". Možeš krenuti, napućiti usta, zatvoriti oči, nagnuti se preko stola, na što te ona gleda, koji ti je bog, a zatim, zavisno ako je stol

1) visoki, srušiš ga na nju, izliješ joj vrući čaj na trbuh, spečeš ju, ona vrišti, ti ispadneš debil, ljudima nije ništa jasno, propadne ti prilika

2) niski, potepeš se preko njega, klepiš ju glavom u glavu i staviš willy-a, johnsona, malog boixusa, julija cezara, excalibura u taj isti čaj i ti vrištiš, njoj je neugodno, ljudi se tuše

Uglavnom, ako vam bude dobro, izaći ćete van zajedno, odite u šetnju i kako stvari budu išle...

Možda ona ne očekuje nikakvu iskru. Inače kad ideš s curom prvi put, krećeš sa nule i ako je dobro, ideš na gore, ti ako si neko sranje njoj napravio, krećeš sa minus milijun i pokušavaš doći do nule da ti da drugu šansu.

11 godina
protjeran

Zato sam i rekao da necu u kaficu pokusavati...problem je sta se nema bas gdje ni na setnju na neko romanticno mjesto...

Ajmo reci da nisam htio sa njom imati nista kad je bila dobro prilika.

15 godina
neaktivan

Ne znam, odi pa ćeš vidjeti kako će se stvari odvijati. Nema tu nekog univerzalnog pravila.

11 godina
protjeran

Ma problem je sto je dosta sramezljiva uzivo i to ne bi Bog procito...Kad sam zadnji put bio ucinilo mi se kao da me skrtaje a zapravo je bilo suprotno...

Ma nista napadam onda ubrzo kad budemo negdje sami i tjt sto cu probati sa njom...

Ako ponovo bude prica o prijateljstvu preikad svaki kontakt.

15 godina
neaktivan

Ak je sramežljiva, kak ćeš znat? 
Ak nisi uspio protumačiti kada je bila zagrijana za tebe, pazi da ne bi pobrao šljagu.

A da joj fino kažeš i vidiš šta će ona reći?

Na kraju ili nekad kad bude praktično joj reci da ti je drago što ste izašli, da ti se sviđa i vidjet ćeš što će napraviti. Zvuči jadno, ali meni je upalilo!

11 godina
protjeran

Ma lako za sljagu samo da me popusti ovaj film u glavi jer nisam bio u ovoj situaciji...Ustvari nikad u zivotu nisam bio zaljubljen do sada tako da se nadam da ce dobro ispasti...

Bolje i hrabro pasti i znati da je sve gotovo nego ovako u ovoj sitaciji.Tako da cemo vidjeti.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ček, ti si zaljubljen?

Ako je srameća i down-to-earth, ja bih joj rekao što osjećam, pa kud puklo. Mislim, ona tebe zove van, nije neizgledno da se ti njoj ne sviđaš.

14 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...

Bolje i hrabro pasti i znati da je sve gotovo nego ovako u ovoj sitaciji.Tako da cemo vidjeti.

Dex, sunce ti poljubim, dolazi ovamo i nauči kako se ponaša kao muško.

Sramežljiva ili ne, mora ti dati barem neki znak. Samo nemoj forsirati previše, najgore kad forsiraš nešto što mora biti spontano. Fora je prošetati vani, pogotovo ako cura to predloži, no to već i znaš. Sretno i javi kako je prošlo. :)

14 godina
odjavljen

Nekako imam filing da razmišljaš o onome "tko će šta reć, mislit".

Zaboli te. Jednostavno.

I kakvo romantično mjesto? Pobogu, ne ideš s djevojkom van, ne ideš "Umakat" vanka.

Ideš s potencijalnobudućnom djevojkom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 1:12 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
footballer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Dex, sunce ti poljubim, dolazi ovamo i nauči kako se ponaša kao muško.

Sramežljiva ili ne, mora ti dati barem neki znak. Samo nemoj forsirati previše, najgore kad forsiraš nešto što mora biti spontano. Fora je prošetati vani, pogotovo ako cura to predloži, no to već i znaš. Sretno i javi kako je prošlo. :)

Hahhaah, prije koji tjedan vidim jedan story na insti, pritisnem dole, napišem kako se zove cura pored, dobijem ime, sve krene.

Prvi put otišli u kafić, konobar šupak nije ni došo do stola.

Svaki sljedeći put se vidli na lokalnom stadionu, vani minus, al nije problem.

Zašto jednostavno ne otiđete na kavu? Pričate, pričaj ti, nek priča i ona, koliko god vremena imali, pričajte.

Sad ne znam odakle je, jel ide na bus, di živi itd...

Ako se sjećate onog mog problema ovog ljeta(6. mjesec). S tom curom sam bio u kafiću, nakon tog sam ju otpratio na bus na kojeg je zakasnila(hehe, produžena prilika :D), sjeli u park pored, pričali još sat vremena. I opet otpratio na bus.

Ne znam kakav je odnos bio prije s vama, al ne bi prvi put pokašo ljubit. Drugi već da, prvi samo zagrljaj.

Čisto da ne sjebeš situaciju, da se ne zaletiš previše.

Sjebane su ženske :D

14 godina
odjavljen
Ovo moram podijelit s vama 😂😂😂😂😂😂😂
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ako je zagriješ, moraš joj nešto dat, ne samo zagrljaj, Dex, haha. Baš si po nekim pričama stereotip današnjih srednjoškolaca. Previše se fokusiraš na virtualni dio (whatsapp, Insta story i štoveć). Al dobro, nisu ni cure vaše generacije ništa bolje.

Note to self: kupi nove slušalice, i ove si uspio sjebat, idiote. 

14 godina
odjavljen

Ja sam prvo pronjuškam po mrežama da vidim kakva je(kao što su se naši raspitivali po selu haha)

Note to self: kupi nove slušalice, i ove si uspio sjebat, idiote. "

A?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice