The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Keops kaže...

Ne dabl dejt u tom smislu, nije uopće bio dogovor za dejt. Bio sam na pivi s njim i pošto se dopisuje sa ženskom, rekao je kao da idemo k njima, da je ona tamo s prijateljicom. Ne vidim tu baš neki nemoral u ženskoj, nije vezana za njega samo zato što se dopisuju.

Ajd nemoj bit naivan ko crvenkapica. Dogovorila se s njim za cugu ne s tobom. Ti si išao kao pratnja. Mogla je imati bar određeni nivo pristojnosti pa pričekati da se riješi tvog prijatelja pa onda krenuti u akciju. Ovako odmah istu večer davati znakove ni manje ni više nego prijetelju osobe s kojom si pet minuta prije dogovarala izlazak/pivu/što već je u najmanju ruku pizdunski. 

Normalno da ti prijatelju nije svejedno. I da nema nikakve šanse da bude nešto među njima on je bio taj koji je dogovorio s njom izlazak a sad ispada da taj kojeg je zvao kao podršku mu je "oteo" žensku pred nosom. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
The Friendzone Club

Previše je komplikacija u današnje vrijeme, najrađe bi bio pračovjek :D. Danas stalno moraš paziti oće se neko uvrijediti, je*ena whatsapp generacija.

14 godina
The Friendzone Club

A prije bi samo dobio toljagom po glavi.

To su bili dani

Ako nisi zadovoljan sobom okreči ju ponovno
15 godina
neaktivan

Jer ljudi nisu imali emocije dok su koristili telegram. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
The Friendzone Club

Da se meni upucava frendova cura odma bi reko frendu za to da zna čoek na čemu je i s kim ima posla

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ovako, imam jednu situaciju. početkom godine frendica i ja smo zabrijali na fešti, malo se češće dopisivali par tjedana nakon toga, išli par puta na kave i te popratne pizdarije, kad ona odjednom ispali da je bila u vezi 3 godine prekinula prije nove godine i da je to sve još svježe i ne želi drito u novu vezu, a ja sam tada lagano zagrizao da bi mi mogli zajedno.

do te fešte smo se znali letimično, čuli smo se možda par puta mjesečno, al to sve onako neki generični razgovori.

na prvoj fešti nakon toga ja se sašio ko kreten i onak pijan velim joj da neću bit nikakva rezerva njoj dok se ona oporavlja (imam tu manu da pripit nemam baš kontrolu govora), ne sjećam se razgovora baš najbolje, znam da se rasplakala na kraju. nisam joj se javljao ni slao poruke, pa je ona mene zvala nakon par dana da odemo nekamo da na miru popričamo. ja je opet odjebao jer sam tada morao starom pomoć oko firme + kolokviji. i na tome stalo.

došao moj rođendan pred 2 mjeseca - kako nalaže folklor, ogranizirao feštu i nju nisam pozvao, nenamjerno, jednostavno mi nije bila ni na kraj pameti, al sam pozvao njezinu cimericu i sestričinu (opet nisam znao da su povezane sa njom) i završio sa cimericom. na to ona mene zove za 2 dana, kao čestita mi ročkas i ispričava se kaj nije mogla ranije i potekao razgovor, prebacili se sa moba na skype na laptop. i odjednom počne o "nama" i zašto nije htjela samnom kad sam je pitao, da joj je trebalo vremena i odmak od svih. kako je bila večer i  tekma lige prvaka, brzo sam završio jer su cimeri urlali u dnevnom i nisam više mogao propuštat tekmu. malo se naljutila, kao da joj ne dam da objasni, pa reko možemo se čut kasnije ili sutra - a ona da ne treba, nema problema itd. i opet muk, nije mi se dalo dramit, a očito ni njoj.

3-4 dana nakon toga vidjeli smo se slučajno u gradu i otišli na kavu. bilo fora prvih sat vremena, kasnije opet o nama, kako joj je žao da se više ne čujemo, da joj je lijepo samnom jer može o svemu, pa onda opet me nije odjebala jer joj se ne  sviđam i te gluposti, pa ispitivanje kaj ja mislim o njoj. odjednom veli da ako nisam u vezi da možemo pokušati, pa ako ide ide, ako ne nikom ništa, da možemo reći da smo barem pokušali.

e sad, ima još nešto. njezina cimerica i ja se još viđamo, skroz neobavezno i ta ženska mi je stvarno super. malo je nepredvidiva i divlja (ne u promiskuitetnom smislu) i to me skroz pali kod nje, uvijek je neki show sa njom, dok je ova spomenuta više "domicilna" i odmjerna...

sad kad znate kontekst - kaj dalje? 

Ke?!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Baš me zanima koji ce ti bit izgovor kad te pozove na večeru jedna od njih kod sebe u stan 

13 godina
The Friendzone Club

Idi sa cimericom ak ti paše. Ova baš nije normalna.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
The Friendzone Club

njih dvije su cimerice i ti se vidas s obje? a one to medusobno ne znaju? ili znaju? i kako je moguce da ne znaju?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kaj dalje, ja bih pokušao sa ovom prvom, povučenom.

Recite da sam čudan, ali ja ne želim biti sa curom sa kojom "je uvijek show", koja je "divlja"(ček, jebe se pošteno ili šta, nisam te skužio?), rađe biti sa curom sa kojom mogu biti lijen i usporen.

Ali to zavisi od osobe do osobe, ti možda nisi takav..

Procijeni kakve koja ima namjere i što želiš.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

edit: mislim da nema tu puno mudrovanja. ja bi zakaparal cimericu. ova natezanja hoću - neću mogu palit u srednjoj školi, kasnije je to smiješno.

What could possibly go wrong?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 16:41 (Hornet_93).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

mislim da ne znaju jer ova show cura to taji za sebe, da ne bude pakla u stanu. jbg, skladan život na prvom mjestu 

divlja u smislu da nije drvena marija, može se o svemu razgovarat sa njom, u klubu ne sjedi i klima glavom već me vuče na podij, zna se zajebavat, aktivna je - stalno nekamo idemo, kupanje, odbojka, šetanje, nezz kako da bolje opišem - voli život  al baš zbog toga mi ne djeluje da je pogodna za duže staze. a seks je odličan, nije mrtvo misionarsko puhalo, već voli preuzet kontrolu

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 16:42 (chewbacca).
14 godina
The Friendzone Club

stari vi ste lagano u vezi iako to možda ne znate / ne želite. ako si joj ti jedini frend sa benefitima, onda je to već gotova stvar.

yippee ki-yay
12 godina
Keops kaže...
KiX777 kaže...

Pusti to.  Zamisli sebe da si na njegovom mjestu, ne bi ti sigurno bilo lijepo i ugodno, ti se ubijas i nista, a ona na njega hoće.

Uostalom, što nije odmah frendu rekla da nije zainteresirana i pritom nagovijestila nešto za tebe nego ga zavlači. I još kad ste na "dejtu" ona mučki tebe počinje hvatati.

Ako je dobar frend, pusti ju, bit će cura, teško je naći dobrog prijatelja. 

A znam, al onako lik se stvarno loži na cure na osnovu ničega, kužiš i kad preboli odjeb(LOOL) naći će novu na koju će se naložiti, nije sad da mu je ova bila neka specijalna. Sad mi je glupo da se ja držim dalje od cure samo zbog toga jer je on imao kratak period kad mu se ona sviđala.

Keops kaže...
ddarknessfairyy kaže...
Keops kaže...

Istu tu noć kako je bila gužva u klubu, u par situacija me nježno uhvatila za dlan i dirala prstima(teško opisati na tipkovnici, ali bilo je slatko) poprilično jasno dajući mi do znanja da je zainteresirana.

Pošto tu noć naravno ništa nije bilo, javlja mi se dan poslije na fejsu kao o tom našem "diranju".  

Ako hoćeš takav tip cure samo daj, ali mora ti bit jasna jedna stvar. Ukoliko je bila u stanju izaći na double date i na tom istom spoju se uvaljivati frajeru koji je pratnja osobi s kojom je izašla onda možeš od nje očekivati da i tebi napravi potpuno istu stvar u budućnosti tj da se smuva s prvim likom koji joj bude "zanimljiviji" od tebe.

Ne dabl dejt u tom smislu, nije uopće bio dogovor za dejt. Bio sam na pivi s njim i pošto se dopisuje sa ženskom, rekao je kao da idemo k njima, da je ona tamo s prijateljicom. Ne vidim tu baš neki nemoral u ženskoj, nije vezana za njega samo zato što se dopisuju.

fantastično mi je kako u oba slučaja daješ sebi opravdanje za odlazak na dejt sa tom trebom hahahahaha

ako ti se ide idi, budi i ti pička kad je i ona

14 godina
The Friendzone Club

Hvala na savjetima.

17 godina

@Keops

Reci frendu da te prestane cockblockat, nije nimalo frendovski.

Hoes B4 bros, al' svejedno nemoj barit curu ako je ovaj baš zapeo - kako će za njega bit cura, bit će i za tebe...

Gledam te!
15 godina
Nadam se da imate manje od 18, jer toliko komplikciranja oko picki je presmjesno
14 godina
odjavljen

Ja ravno 18 

I ne kompliciram

17 godina
Dex.pwn kaže...

Ja ravno 18 

I ne kompliciram

Ucjenjuje slikama.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
Kolega, zbog kako kažeš - picki, su se i mafije raspadale. Dakle, to nije kompliciranje - nego to je komplicirano!
Kolega, veslac - da nisi samo lepo telo, popularno znano kao boy toy?
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

moguće je i to, al ne bunim se. za sada...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
The Friendzone Club

jebote kakva ovo vremena došla... prije su sportaši bili dežurni jebači, nije bilo raspitivanja kad da je poljubim ili kresnem. to se očekivalo od geek ekipe.

treba ponovno uvest vojni rok pod hitno, al ne ovu pravu, neko ko u južnoj koreji, samo mandatorno drilanje discipline i fizičke spreme preko ljeta za ove kokotiće od 18-22 god. pa kad dobiješ dopust nakon 15-20 dana, a u međuvremenu ne da nisi pomirisao ženu, nego je nisi ni vidio, nema neta ni magazina za šlajfanje... ne bi mozgali kaj bi rekli curi ili se brinuli kaj će misliti o vama.

ne znam je li ova tema dovoljno reprezentativna da se može izvest generalni zaključak, al ako je... dečki gdje je samopouzdanje i zdrava doza prkosa?

i sam imam takvu situaciju doma, brat od 20 god - to samo radi frizuricu na stranu, fazonira one mliječne dlake po licu, pazi na oblačenje, samo čekam da nabavi fiđet spiner... a kad treba malo igrat odbojku/basket pred curama, malo nabacit flert ili kakvo piće sa susjedama (4 cure od 20 godina, 2 od 18, 2 od 21 - i sve slobodne) - onda blokada govora, zurenje u pod i obavezan odlazak u kuću.

yippee ki-yay
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

šta ti ne održavaš dobrosusjedske odnose?  poduči brata, izvedi ga na pravi put.

14 godina
odjavljen
Apachy kaže...

jebote kakva ovo vremena došla... prije su sportaši bili dežurni jebači, nije bilo raspitivanja kad da je poljubim ili kresnem. to se očekivalo od geek ekipe.

treba ponovno uvest vojni rok pod hitno, al ne ovu pravu, neko ko u južnoj koreji, samo mandatorno drilanje discipline i fizičke spreme preko ljeta za ove kokotiće od 18-22 god. pa kad dobiješ dopust nakon 15-20 dana, a u međuvremenu ne da nisi pomirisao ženu, nego je nisi ni vidio, nema neta ni magazina za šlajfanje... ne bi mozgali kaj bi rekli curi ili se brinuli kaj će misliti o vama.

ne znam je li ova tema dovoljno reprezentativna da se može izvest generalni zaključak, al ako je... dečki gdje je samopouzdanje i zdrava doza prkosa?

i sam imam takvu situaciju doma, brat od 20 god - to samo radi frizuricu na stranu, fazonira one mliječne dlake po licu, pazi na oblačenje, samo čekam da nabavi fiđet spiner... a kad treba malo igrat odbojku/basket pred curama, malo nabacit flert ili kakvo piće sa susjedama (4 cure od 20 godina, 2 od 18, 2 od 21 - i sve slobodne) - onda blokada govora, zurenje u pod i obavezan odlazak u kuću.

Može odbojka? Ja sam zainteresiran 

11 godina
neaktivan
Apachy kaže...

...

Uuum jesi ti zalutao ovdje na ovaj forum ili imaš amneziju pa si zaboravio da se nalaziš na IT forumu na kojem je vidi vraga velika većina populacije geekova 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
The Friendzone Club

eh i bi da sam 10 godina mlađi i da već nisam pao na koljeno...

ma njega ni isus bog ne bi podučio. zna samo stalkat preko instagrama i lajkat im slike. već sam u par navrata stvorio prilike, zajedničko roštiljanje u šumi, odlazak na more - nema tu pomoći. prošlu zimu kad smo bili u viksi najstarija susjeda mu doslovno zurila u kitu pola noći i drukala ga jedno 10 puta da odu u sobu - on igra pokemon go. al bitno da žali jedno tjedan dana kad skuži kaj je propustio.

yippee ki-yay
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ne moramo svi bit geekovi ako smo na forumu. npr. ja sam ovdje došao gledati brodolome ovih dragih ljudi u temi i radi preporuke filmova/serija.

14 godina
The Friendzone Club

i da ti bude lakše kad sjebeš fuk 4 puta u tjedan dana sa 3 različite cure?  onaj post treba arhivirat

yippee ki-yay
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ono je bila izvanredna situacija. al da. još mi nije dobro kad se sjetim.

al ipak sam rješio jednu od te tri ovaj vikend - ostali smo da kasno u gradu, a zadnji noćni bus otišao... pa pita šta ćemo - a ništ, idemo kod mene, bilo još cuge od ranijeg okupljanja u stanu. fino upalio klimu, vani 20, u stanu 26. ide struja, krug u brojilu samo kaj ne stvori crnu rupu, mislim da će i ovi iz hepa poslat tehničara ovih dana da vidi koji se kurac događa. pa malo zaigrali cugopol, pa malo postalo vruće, pa me pokenjao cugopol na izazov... nije sve tako crno.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ako ikad budem imao kćer, neće iz kuće nikada. kad ovakvi grabežljivci samo čekaju. 

Ke?!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice