The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.493.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...

Momci, napravio sam tinder. 

Svajpao sam sve ženske dok ih nije nestalo. Jedini match dobio sam od nekog 18-ogodišnjeg modela iz Zagreba, kojoj je vjerojatno samo bilo dosadno dok je u posjeti kod bake za praznike pa daje lažnu nadu jadnicima. 

Znaci sad i ja moram? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
chutac kaže...
Onjegin kaže...

Momci, napravio sam tinder. 

Svajpao sam sve ženske dok ih nije nestalo. Jedini match dobio sam od nekog 18-ogodišnjeg modela iz Zagreba, kojoj je vjerojatno samo bilo dosadno dok je u posjeti kod bake za praznike pa daje lažnu nadu jadnicima. 

Znaci sad i ja moram? 

Tebi će biti lakše. Očito cure iz Zagreba imaju drugačije shvaćanje aplikacije budući da mi nitko iz Sarajeva nije odgovorio. 

I da, moraš. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 16:30 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Tebi će biti lakše. Očito cure iz Zagreba imaju drugačije shvaćanje aplikacije budući da mi nitko iz Sarajeva nije odgovorio. 

I da, moraš. 

Aj probat ću haha
Budem i frenda uvukao, čisto malo 

11 godina
The Friendzone Club

Evo, ko se nade sutra u blizini Slatine, neka navrati na rođ (bit ce cura, nije sausage fest)

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Evo, ko se nade sutra u blizini Slatine, neka navrati na rođ (bit ce cura, nije sausage fest)

drakula789 Idemo?

13 godina
neaktivan
Ak ti se da doc po mene idemo :P
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen

Et, rezerviraj jedno četiri,šest komada za mene u Drakulu. Piće? Može i voda, samo da su komadi tu

13 godina
neaktivan
chutac kaže...
Onjegin kaže...

I da, moraš. 

Aj probat ću haha

??? 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
11 godina
The Friendzone Club

Evo fajront, malo rano ali jbga.  Zafleko jednoj curi kosulju, zaprljo kosulju cobancom, skoro dobio kaznu od organa reda.

Inace nije dosla iako je doslovno 10 puta prije rekla da ce doc, mozda zato sto sam ju unfriendo na fb.

Sazno neke informacije od jedne osobe koje su mi samo pokazale kakva je to azdaja bila......na sta sam ja rijeci i vrijeme trosio.....

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
9 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Evo fajront, malo rano ali jbga.  Zafleko jednoj curi kosulju, zaprljo kosulju cobancom, skoro dobio kaznu od organa reda.

Inace nije dosla iako je doslovno 10 puta prije rekla da ce doc, mozda zato sto sam ju unfriendo na fb.

Sazno neke informacije od jedne osobe koje su mi samo pokazale kakva je to azdaja bila......na sta sam ja rijeci i vrijeme trosio.....

Eto, super onda, nemaš kaj žaliti.

Ajd, živjeli !

(žena ima ko pljeve, ne očajavaj)

Kruha i igala...
17 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

zaprljo kosulju cobancom...

Nadam se da je bar čobanac bio dobar, divljač i tako to ;)

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Aj probat ću haha

??? 

Šae?

11 godina
dark_wizz kaže...
LLAMABOY kaže...

14,5 kg mesa, 11,5 kg divljaci, ostalo junetina i svinjetina, prase i janje. Nakon drugog tanjura malo pocinje zarit za grlo, meni taman Bas ste mogli naletit. 

gamer18 i KiX777  su me razocarali, nista alkohola nisu popili.

14 godina
odjavljen

Čobanac je dobra podloga za pit. Znam iz iskustva

12 godina
chutac kaže...
Onjegin kaže...

Aj probat ću haha

??? 

Šae?

valjda ceka utiske

17 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...
dark_wizz kaže...
LLAMABOY kaže...

14,5 kg mesa, 11,5 kg divljaci, ostalo junetina i svinjetina, prase i janje. Nakon drugog tanjura malo pocinje zarit za grlo, meni taman Bas ste mogli naletit. 

gamer18 i KiX777  su me razocarali, nista alkohola nisu popili.

Ja sam uvijek za čobanac i pivkana, samo mi se čini da mi se pozivnica izgubila u pošti negdje, Nego de ti meni reci gdje je to pa da znam za ubuduće :D

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
10 godina
neaktivan
Čobanac je bio super malo samo da je ljući bio ali ok. Što se tiće alkohola morao sam se suzdržat zbog dizanja na posao al dosta sam iovak popio.
14 godina
odjavljen
gamer18 kaže...
Čobanac je bio super malo samo da je ljući bio ali ok. Što se tiće alkohola morao sam se suzdržat zbog dizanja na posao al dosta sam iovak popio.

Ček, vi se inače znate i izvan foruma, ili?

11 godina
The Friendzone Club

@KiX777 , @gamer18 i ja ti idemo u isti razred hehe

14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

@KiX777 , @gamer18 i ja ti idemo u isti razred hehe

Kakav posao on spominje?

11 godina
The Friendzone Club

Iso svetit kuce sa velecasnim 

10 godina
neaktivan
Hehe i to je poso sam što dobijem pare tek kad krenem u školu.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mozda ima placenu praksu ;)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
The Friendzone Club

Decki, vjerujte da mi se zgadio alkohol, zgazio sam se u 6. mjesecu nakon one utakmice sa Češkom, napravio sam show i na kraju završio na infuziji

Inače, na rođendanu bilo dobrih ženski, samo što il su zauzete il su slavljenikov rod

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
KiX777 kaže...

Decki, vjerujte da mi se zgadio alkohol, zgazio sam se u 6. mjesecu nakon one utakmice sa Češkom, napravio sam show i na kraju završio na infuziji

Inače, na rođendanu bilo dobrih ženski, samo što il su zauzete il su slavljenikov rod

u jednu ruku onda koda ih nije ni bilo haha,a opet sta ce te slavljenik istuci ako mu se petljas sa rodom? 

16 godina
neaktivan
Dečki, hvala vam što me zasmijavata. Stvarno znate čovjeku uljepšat popodne 😂
11 godina
KiX777 kaže...

Sere.......peder je 

11 godina
The Friendzone Club

Ljudovi moji, sretna vam 2017.

Dao Bog da se ove god zakljuca ova tema. 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sretna Nova!

Ak oćete dobit pičke, samo odite u cajka klub.

Nas je frend navukao i to nije normalno. 70% cura je samo, od toga je 80% njih extra i 90% njih se vješaju po dečkima.

Nema ono da dođeš kod cure, upoznate se, popričate, ne ovdje ako si blizu podija(a mi smo bili jer nismo mogli di sjest), svaka treća se vješa na tebe.

E, nijednu pjesmu znao nisam(baš onaj grdi turbo folk, ne Šaban i kompanija), ali svejedno se nemoš obranit od cura.

Ali dan poslije se osjećam loše, sram me ljudi koje znam, a da su me vidjeli na cajkama 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 13:26 (chutac).
14 godina
odjavljen

Ne do Bog, ovo je zakon tema

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice