The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.494.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
icip kaže...
Update, evo i nju je to mucilo, ulazit u vezu a selit ce se na ljeto, tako da je odlucila da bolje da nista ni ne pokusavamo.. Ja bi vjerojatno nesto i probo al razumijem ju, ni meni se neda prozivljavat taj rastanak.. nema tu jos ni pravog svidanja ni s jedne ni druge strane jer nismo bas puno vremena proveli zajedno, al sam siguran da bi se desilo... Dvosatna kava nam u treptaj oka prode.. steta

Dvosatna kava je doslovno 10 cigara, dvije kave, par pogleda kroz prozor, pet rečenica, križaljka i jedan pogled u mobitel. 

Ne podnosim ljude koji prolaze kroz trud zvanja mene na kavu da bi sjedili manje od dva sata. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ne podnosim ljude koji prolaze kroz trud zvanja mene na kavu da bi sjedili manje od dva sata. 

Same here. Ne dolazi u obzir da se izvlačim iz trenirke i idem do grada samo zato da bi s nekim bila na kavi pola sata. Pola sata kave dolazi u obzir samo sa susjedima i u tom slučaju nije u pitanju kava već usputna rakijica/viski. Svi ostali dobiju odyeb. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
12 godina
The Friendzone Club

još ak mi u ta 2 sata švrlja više po mobitelu a zvao/zvala me na kavu 

17 godina
The Friendzone Club

Kod mene u uvijek samo brze kave, da što prije dođemo na upit "a gdje ćemo sada?". Ako je odgovor tipa "neznam" ili "svejedno mi je" slijedi

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
The Friendzone Club

ma najbolje su kave u pola 12 navečer

What could possibly go wrong?
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

i meni se to dogodilo pred 2 tjedna. al panj kakav jesam - umjesto da odgovorim može/stižem - fino upitam zar nije prekasno za kavu 

stvarno nekad sam sebe iznenadim koliko sporo palim...

edit: btw, kako napreduje sa ženskim frodom xD

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 12:56 (chewbacca).
14 godina
The Friendzone Club

na pozive iza 11-12 navečer samo odgovaraj sa da ili dogovoreno. nemoj razmišljat.

ide neočekivno. pomalo slabi njezin početni stav "ne želim nikakvu vezu" i počela su zivkanja prije spavanja, al dobro, ionako ju piknem sa 2-3 pitanja pa ona ima monolog, ne umara. pod zadnje me ferma da je pratim/dočekam kad putuje... malo još glumatam nezainteresiranost, kao ne da mi se, al ipak dođem. jbg, treba držat balans.

plus je kaj voli ić u kino, prva osoba općenito koju znam a da je u stanju svaki tjedan pogledat film u kinu.

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

adameeeee zašto si isključio privatne poruke 

kako se zove igra od utorka?

btw, meni se čini da te ženska upecala, pusti ti te priče nisam za vezu i ta sranja.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
The Friendzone Club

ne želim imat posla sa istrijanima. 

king of booze

10 godina
neaktivan
Decki trebam savijet. Odlucio sam jebat. Ima jedna cura u razredu koja je vjv laka. Priznala je na jednom partyu da se jebala kad je imala 16. Ima polugolih slika. Druge zenske pricaju da se jebe po gradu. Ide samnom u razred i odlucio sam ju direkto pitato oce se jebat? Naravno uz dobru pricu... Kolke su mi sanse da uspijem??
16 godina
The Friendzone Club

Nikakve. 

12 godina
The Friendzone Club

možeš samo šamarčinu pobrat

10 godina
4our kaže...
Decki trebam savijet. Odlucio sam jebat. Ima jedna cura u razredu koja je vjv laka. Priznala je na jednom partyu da se jebala kad je imala 16. Ima polugolih slika. Druge zenske pricaju da se jebe po gradu. Ide samnom u razred i odlucio sam ju direkto pitato oce se jebat? Naravno uz dobru pricu... Kolke su mi sanse da uspijem??

Nista cudno ako je sve to radila ali takve curice imaju neku svoju briju i da je zanimas znao bi. Prvo izadji iz puberteta pa ces shvatit neke stvari a od takvih se mici jer ce ti kasnije biti zao s kime si bio. I da, spika ti je vrh, mozes dobit samo samarcinu, nemoj se spustat tako nisko. Sanse su kao da ides palit Golfa 2 ujutro na -2.

Barcelona - Mes que un club
17 godina
4our kaže...
Decki trebam savijet. Odlucio sam jebat.

Obvezno kaput na gospodina prije čina upoznavanja.

el.šef kaže...

a od takvih se mici jer ce ti kasnije biti zao s kime si bio.

Sve je stvar tvog ponosa 4our, osobno ne žalim s kojima sam sve bio, od tatinih princeza do tih što imaju svoje spike i brije.

14 godina
odjavljen
4our kaže...

Dečki, nemojte tako, spuštate mu samopouzdanje. Kako ste grozne duše

Služi se ovim

P.S.: Možemo vidjet fotke?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 10:49 (Dex.pwn).
9 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Sve je stvar tvog ponosa 4our, osobno ne žalim s kojima sam sve bio, od tatinih princeza do tih što imaju svoje spike i brije.

Jedna moja bivša susjeda koja se počela štancati od 14. (davala šakom i kapom), sad je počela glumiti neku damu od kad se udala.

Trebali ste ju vidjeti.

Kad se zaručila, dođe ona do ekipe i počne pjevati:

Zbogom seljačine, nema više jebačine

Ode dama preko oceana....

(i inače je poetski nadarena).

Mi ju gledamo, kaj je sad bilo, nitko ne kuži?

I tak se ona uda, i uputi preko velike vode; udala se na drugu stranu Save 

Moj frend ju je kresnuo već dva puta od kad se udala (u 9. mjesecu), a muž joj je vječno pijan, i kad god nekaj ili posumnja ili prigovori, ona ga namlati 

A da ne pričam kaj su prijašnje generacije radile....

Frend ima dvije sestre, i svi su od različitih otaca, ali se stara ukrpala jednom papku koji ih je sve uzeo.

Nebitno, nego je fora kaj su se ona i još tri frendice svaki vikend upućivale u klet u trsju s desetoricom muškaraca na orgijanje.

Jedan od njih, koji je inače psihopat, čak je jednoj od njih uvalio oguljeno kuhano jaje u p*čku, li nikad nisu odustajale, vraćale su se svaki put.

A danas glumataju fine dame....

Poanta je, ne treba neke žene tretirati kao ljudska bića, kad ni same to ne žele.

Stoga, kolega koji je postavio pitanje iznad, samo malo taktike, i ak je takva kakva si čuo da je, sam navali (i dobro ti Najbrži kaže, ne zaboravi zaštititi vojnika), samo nemoj tak seljački direktno uletjeti....

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 11:14 (fer-de-lance).
17 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
A danas glumataju fine dame....

Poanta je, ne treba neke žene tretirati kao ljudska bića, kad ni same to ne žele.

Stoga, kolega koji je postavio pitanje iznad, samo malo taktike, i ak je takva kakva si čuo da je, sam navali (i dobro ti Najbrži kaže, ne zaboravi zaštititi vojnika), samo nemoj tak seljački direktno uletjeti....

Takvih tu kod mene ima more jedno. Sa 15/16 su počele primat ko Dinamo u Ligi Prvaka. Da bi kad (i ako) odu na faks odjednom postale dame a buvale bi se za čupa čups. Nažalost bio sam s jednom takvom u vezi pa sam kad sam saznao sve išao na testiranje za spolne bolesti, sva sreća čist. Danas savjetujem svoje nećake i mlađe rođake što se toga tiče da ako je ikako moguće da ih izbjegavaju u širokom luku jer nikad ne znaš šta se njima mota po glavi. A ako baš ne ide onda pamet u gornju glavu a gumu na donju glavu.

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
14 godina
4our kaže...

ma nemoj ti ove ispod slušat. samo ti nju pitaj zdravoseljački - oš se jebat? 

i javi nam tu kako je prošlo 

14 godina
Hornet_93 kaže...
4our kaže...

ma nemoj ti ove ispod slušat. samo ti nju pitaj zdravoseljački - oš se jebat? 

i javi nam tu kako je prošlo 

Potpis ti pase uz savjet 

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

4our, podsjećaš me na jednog mog iz osnovne.

Bio je to 6. razred ili tako neki, uglavnom svi bili napaljeni pubertetlije. I taj lik bio zaljubljen u neku curu i htio on njoj izraziti ljubav. Kako će, što će, sjedne on paralelno s njom u drugi red, ja sjedim iza nje.

I vidim ja njega njoj nešto signalizira, pogledam šta, a on dobio bonera i onak ga napinje da se miče, gleda nju, kesi se i daje joj tamz ap.

Nije mu pošlo za rukom da ju osvoji, ali meni se na žalost urezao u pamćenje.

Probaj, dobij bonera u trenirci i ubodi ju s njim u dupe, možda se smiluje.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
chutac kaže...

Vrhunac ove teme

14 godina
The Friendzone Club

i dok hodiš do nje - pusti na mobitel ili juke ako ste u bircu:

15 godina
neaktivan

Podsjetio si me na ovo hahaha

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bio je to 6. razred ili tako neki, uglavnom svi bili napaljeni pubertetlije. I taj lik bio zaljubljen u neku curu i htio on njoj izraziti ljubav. Kako će, što će, sjedne on paralelno s njom u drugi red, ja sjedim iza nje.

I vidim ja njega njoj nešto signalizira, pogledam šta, a on dobio bonera i onak ga napinje da se miče, gleda nju, kesi se i daje joj tamz ap.

Hehehe, to je očito postala narodna metoda.

Mi dok smo išli u 8. razred, sjeli u zadnju klupu i šlajfali 

Jedan frend je čak razmazao po zastoru jer nije imao maramice pri ruci 

Uglavnom, jednom pišemo mi ispit, ja sjedim iza jedne dobre kolegice i riješavam joj zadatke da prođe ispit.

Par zadataka joj pošaljem, i onda kad je zadnji zadatak bio na redu, posegne ona rukom iza klupe da uzme papir, a ja joj uvalim tukija na dlan i protrljam malo, ova ne kuži kaj je dok nije dotaknula gornji  dio na glaviću, jer očito je mislila da je kožica koža na mom dlanu.

Kad je skužila,  tak se strzala da je učiteljica krenula prema nama, i premda sam se brzo snašao i skrio ga u gaće, ovoj je našla sve šalabahtere i oboje nas istjerala van.

Ova mi je tak zveknula šamar na hodniku da sam se skoro onesvijestil...

Pretpostavljam da zbog toga kaj je pala na ispitu.

Uglavnom, šteta kaj sam bio takav idiot, jer bi mi inače vjerovatno dala, jer je već bila spolno aktivna.

I kaj je najgore, išli smo u istu srednju školu, baš mi je bilo neugodno, premda sam se trebao ispričati i probati, pogotovo zato kaj smo ju s razlogom zvali Milka.

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
odjavljen
A ja mislio da sam pretjero s fotkama.... 😂
12 godina
fer-de-lance kaže...
chutac kaže...

Hehehe, to je očito postala narodna metoda.

Mi dok smo išli u 8. razred, sjeli u zadnju klupu i šlajfali 

Jedan frend je čak razmazao po zastoru jer nije imao maramice pri ruci 

Uglavnom, jednom pišemo mi ispit, ja sjedim iza jedne dobre kolegice i riješavam joj zadatke da prođe ispit.

Par zadataka joj pošaljem, i onda kad je zadnji zadatak bio na redu, posegne ona rukom iza klupe da uzme papir, a ja joj uvalim tukija na dlan i protrljam malo, ova ne kuži kaj je dok nije dotaknula gornji  dio na glaviću, jer očito je mislila da je kožica koža na mom dlanu.

Kad je skužila,  tak se strzala da je učiteljica krenula prema nama, i premda sam se brzo snašao i skrio ga u gaće, ovoj je našla sve šalabahtere i oboje nas istjerala van.

Ova mi je tak zveknula šamar na hodniku da sam se skoro onesvijestil...

Pretpostavljam da zbog toga kaj je pala na ispitu.

Uglavnom, šteta kaj sam bio takav idiot, jer bi mi inače vjerovatno dala, jer je već bila spolno aktivna.

I kaj je najgore, išli smo u istu srednju školu, baš mi je bilo neugodno, premda sam se trebao ispričati i probati, pogotovo zato kaj smo ju s razlogom zvali Milka.

OVO NISU ISTINE

mada imo sam i ja takvih budala u razredu hahahahahaaha

15 godina
The Friendzone Club

Zadnjih par postova....

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina

never go full retard :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Momci, napravio sam tinder. 

Svajpao sam sve ženske dok ih nije nestalo. Jedini match dobio sam od nekog 18-ogodišnjeg modela iz Zagreba, kojoj je vjerojatno samo bilo dosadno dok je u posjeti kod bake za praznike pa daje lažnu nadu jadnicima. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice