- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wtf bruh, imas 17 god, koji gnjurac?!?
A vidiš da dečko nije sav svoj...
Ne mislim sutra, ili za koji mjesec haha
Za jedno pet-šest godina.
Stav ti je vrhunski, stari moj
Ne kužim tu današnju mladež, koji vam je k*rac ?
I ne mislim samo na tebe i Onjegina, ovo je masovni sindrom....
Neću sam sebe lagat.
Neću sam sebe lagat.
Ne kužim, kaj si impontentan, ili?
I da jesi, nije opravdanje, doktori ti ugrade pumpicu
Ne, već neću sam sebe lagat da znam s ženama, kad ne znam baš najbolje. To si već shvatio od prije.
On nije problem, diže se uvijek, i previše. S obzirom koliko sam ih ogdledao, tehniku bi trebao znat bez problema.
Stav ti je vrhunski, stari moj
Ne kužim tu današnju mladež, koji vam je k*rac ?
I ne mislim samo na tebe i Onjegina, ovo je masovni sindrom....
Sad će vama djedica objasnit koji je pravi stav, kak se meće i kad su dimenzije alatke upitne
Sad će vama djedica objasnit koji je pravi stav, kak se meće i kad su dimenzije alatke upitne
Naravno da ne, samo me čudi to.
Ja se nemam kaj javljat, pogotovo kaj se ne znam uliznički postavit u razgovoru s ženama, nego uvijek odvedem sve u smjeru rasprave i izbjegavanja hranjenja ega, pa sam uvijek prisiljen na podmuklost da ostvarim ciljeve.
Težak sam slučaj....
P.S. moram zapisat negdje današnji datum, imam neki deja vu, ili me gljive peru....
Evo šta doktori savjetuju u toj situaciji
Kada dostigneš ovu razinu, zabrini se ili se smij svojoj muci. Meni drugo pali
Evo jedna fotkica za temu. Nemojte me suditi
Znam, opet činim sranje.
Friendzone? Znam,bio sam u takvim situacijama i izbjegavam ih koliko mogu .
Veliko mi je to "prijateljstvo" kad si prijatelj dok te iskorištava,a kad te više nema di muzit - ko te jebe!
Također smatram da su ta muško-ženska prijateljstva ne moguća jer uvijek s jedne strane postoji simpatija (možda iznimka ako su oboje homoseksualci).
Muško zenska prijateljstva su po meni moguca al samo ako se tih dvoje ljudi konstantno ne druzi. Ja npr. imam jednu frendicu i vidamo se mozda svakih 2-3 tjedna po jednom i nista ne osjecam prema njoj osim prijateljstva, no bio je jedan period u kojem smo bili skupa s par drugih ljudi 4-5 dana konstantno skupa i tad su se vec poceli javljat osjecaji neki.. nakon toga nastavili se ovo rjede druzenje i osjecaji izblijedili i vratili na staro.
Inace i sam se mucim s jednom friendzonom, cura je rekla da prema meni osjeca samo prijateljstvo i da misli da ce to tako uvijek i biti, i tu sam se ja pozdravio sa njom. Nismo se culi skoro 2 mjeseca do prije koji dan kad mi je poslala poruku. Imam nekako na umu ispitat situaciju za mjesec-dva da vidim jel se sta promjenilo, mada sam skeptican. Jbg, hladim se od nje vec 2 mjeseca i ne uspijevam bas, cim joj vidim neku sliku na insta odma mi se osjecaji vrate, a nemogu se suzdrzat i ne provjerit profil.
Jedna cura mi je zapela za oko, pricamo na fejsu i bas ju htio van zvati, kad ono vidim je s bivsim s kojim je bila 2.5 godine u vezi, i ne znam sta misliti o tome, odmah mi se spusti kad to cujem, to da se s njim druzi, idu na kave svaki tjedan skoro, znam da je od onda kad vise nisu skupa imala neke decke, ali nije mi jasno zasto to tako intenzivno se druzi s njim, ili nikad to nije bila prava ljubav, ili jos necega ima..
jos necega ima..
Niste svjesni svoje nejebice dok ne čujete susjedu kako stenje u pol noći. Steže u gaćama, al bome steže i oko srca...
kako je tek kolegi iznad tebe bilo koji je to čuo na pola metra od sebe
Ili meni kad je susjed parkirao i proslavio svog novog Audija pod prozorom moje sobe.
Neću lagati, našao sam žensku na Instagramu i napravio svoju malu zabavu.

Nije susjeda, al' ni manje vrijedna nego sestrična! Za one koji ne znaju o čemu je riječ, evo moj story kojim sam blagoslovio ovu temu
Sreo curu, svidjela mi se, pričali smo, dodali se, izlazimo idući tjedan.
Ne znam čime sam to zaslužio.
Zaslužio si ono što dolazi poslije svega - odjeb. :)
Zaslužio si ono što dolazi poslije svega - odjeb. :)
Ljubomorna.

Ljubomorna.
Pa da, na tu curu. Voljela bih i ja nekome servirati odjeb ovih dana.
SAVAGE, jel moguće da je ovo netko uspio servirati mentalistu
SAVAGE, jel moguće da je ovo netko uspio servirati mentalistu
Hehehe, to je naša tetka Aranđelina u punom sjaju
Znači tema je show, guštam čitajući ovo.
Ljubomorna.
Pa da, na tu curu. Voljela bih i ja nekome servirati odjeb ovih dana.
Nadam se da si kao svaka prava zena kakva treba biti mislila objed ali te autokorekt na mobu zaj, jel tako?