The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Ipak joj stan slobodan, inace nismo sa sela nego u zg zivi ona.. ova ce mi biti prva prijateljica s povlasticama, vidit cemo kako ce to fukncionirat
11 godina
The Friendzone Club

Javila se.

Seen.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

16 godina
The Friendzone Club

Ekipa evo updatea mog slucaja(vajda se sjecate posta od pocetka ovog tjedna, ako ne za zainteresirane koristite search). 

U biti izaso ja s curom u petak, nasli se na trgu, malo me mucilo kako da ju pozdravim, da to bude jednostavno bok, ej ili mozda neki zagrljaj ili cak poljubac u obraz. No cim sam doso reko sam eej ona je i krenula u zagrljaj pa sam i ja. Odemo do nekog kafica na tkalci i tako pricamo jedno dva sata na cugi. Bilo je smijanja, zajebancije, pricanja o zivotnim navikama, o tom sto tko voli i ne voli gledat, slusat. U biti cura osim sto je dosta lijepa mi se svidjela i kao osoba, mrzi cajke(ja inace ne volim cure koje slusaju to smece), gleda dobre serije, dobra ucenica u skoli(preferiram pametne cure). U biti krenemo mi prema doma, cekam tramvaj i na rastanku zagrljaj i poljubim ju u obraz. Javljam joj se sljedeci put tek u subotu predvecer s porukom kao ej kaj ima? Ona odgovara i tak se malo raspricamo, i pitam ju jel zeli da ponovimo cugu kaze ona da bi i dogovorimo drugu cugu. Osim tog dogovorili smo i izlazak za vikend. 

16 godina
neaktivan
Ajde super je pročitat da je netko normalan i priča sa curama i izlazi na pića. Ali pazi, dobra učenica i pametna cura nisu jednoznačni pojmovi :/
16 godina
Manzi kaže...
Ajde super je pročitat da je netko normalan i priča sa curama i izlazi na pića. Ali pazi, dobra učenica i pametna cura nisu jednoznačni pojmovi :/

znam, sad tek shvacam da sam trebao napisat dobra ucenica i pametna cura, a ne izjednacit jedno s drugim. no, za neke jace zakljucke ju jos uvijek premalo poznajem.

12 godina
The Friendzone Club

ma mislim da to ide onako, skoro svaka koja ti svidi na način da bi htio bit sa njom ti bude pametna i daješ joj nekakvu odliku inteligencije, a ako te nakon toga odjebe onda ti odma postaje glupa jer ti se ili otvore oči od nekakave zaljubljenosti ili te povede nekakva frustracija od odjeba pa ti postane glupa

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 22:20 (Del_Boy97).
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ma mislim da to ide onako, skoro svaka koja ti svidi na način da bi htio bit sa njom ti bude pametna i daješ joj nekakvu odliku inteligencije, a ako te nakon toga odjebe onda ti odma postaje glupa jer ti se ili otvore oči od nekakave zaljubljenosti ili te povede nekakva frustracija od odjeba pa ti postane glupa

Apsolutno se slažem.

Dok si zaljubljen ako ti kaže da sluša Merzbow onda ti jer super jer ono, kužiš, cura sluša noise ili sluša neki glitch, drone, low-fi, no-wave ili nešto slično, nakon zaljubljenosti sve što sluša je entry level, komercijalno i glupo. 

Ako prije kaže da voli Seinfelda onda nakon prekida skužiš da su joj najdraže epizode one koje ne podnosiš, ako prije kaže da voli Potjeru, nakon prekida skužiš da joj Kotiga nije najdraži lovac... 

Na kraju se pitaš kako ste ikada bili skupa kad je jedino što vam je savršeno odgovaralo cijelo vrijeme bio samo tvoj penis i njena vagina. 

Edit: Da se nadovežem samo tren na ovaj post. Neki dan sam bio s društvom i jedna cura koja se tek počela družiti s nama (16 godina) je pitala što muškarci vole na ženama. Svi su petljati i zbijali šale, ali ja sam popio i rekao ono što su svi imali na umu. Muškarci vole samo jednu jedinu stvar i popratio sam to savršenim primjerom koji mi je pao napamet u tom trenutku:

Zamislite lijepu i zgodnu curu s teškim oblikom mentalne bolesti, ono, apsolutno neresponzivna na sve oblike vanjskog podražaja. Provodi dane u rutini, gleda kablovsku svaki dan, izlazi s prijateljicama svaku večer, šminka se dva sata dnevno, svečano se oblači vikendom i konzumira alkohol, i zuri u mobitel svo preostalo vrijeme u tjednu pa čak i na toaletu. Zvuči nemoguće, ali svi normalni muškarci bi bili potpuno zainteresirani za ovakvu curu. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 0:08 (Onjegin).
15 godina
Onjegin kaže...

TIL nisam normalan.

Red tuge, red bijesa
14 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
Del_Boy97 kaže...

Apsolutno se slažem.

Dok si zaljubljen ako ti kaže da sluša Merzbow onda ti jer super jer ono, kužiš, cura sluša noise ili sluša neki glitch, drone, low-fi, no-wave ili nešto slično, nakon zaljubljenosti sve što sluša je entry level, komercijalno i glupo. 

Ako prije kaže da voli Seinfelda onda nakon prekida skužiš da su joj najdraže epizode one koje ne podnosiš, ako prije kaže da voli Potjeru, nakon prekida skužiš da joj Kotiga nije najdraži lovac... 

Na kraju se pitaš kako ste ikada bili skupa kad je jedino što vam je savršeno odgovaralo cijelo vrijeme bio samo tvoj penis i njena vagina. 

Edit: Da se nadovežem samo tren na ovaj post. Neki dan sam bio s društvom i jedna cura koja se tek počela družiti s nama (16 godina) je pitala što muškarci vole na ženama. Svi su petljati i zbijali šale, ali ja sam popio i rekao ono što su svi imali na umu. Muškarci vole samo jednu jedinu stvar i popratio sam to savršenim primjerom koji mi je pao napamet u tom trenutku:

Zamislite lijepu i zgodnu curu s teškim oblikom mentalne bolesti, ono, apsolutno neresponzivna na sve oblike vanjskog podražaja. Provodi dane u rutini, gleda kablovsku svaki dan, izlazi s prijateljicama svaku večer, šminka se dva sata dnevno, svečano se oblači vikendom i konzumira alkohol, i zuri u mobitel svo preostalo vrijeme u tjednu pa čak i na toaletu. Zvuči nemoguće, ali svi normalni muškarci bi bili potpuno zainteresirani za ovakvu curu. 

Nekad imam filing da si gori manijak od mene

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Onjegin kaže...
Del_Boy97 kaže...

Mislim da si ti zasada nenadjebiv sta se toga tice 

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 22:33 (Shivi).
14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...
Onjegin kaže...
Del_Boy97 kaže...

Mislim da si ti zasada nenadjebiv sta se toga tice 

I za to nekad imam filing(sve više i više gluposti radim od onih fotki). Stvarno ne znam koji mi je.

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Stvarno ne znam koji mi je.

Nemoš' se odlučiti, jel?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Nemoš' se odlučiti, jel?

Zajebana stvar je to kad je vise dijagnoza u igri, ni sam nisi siguran koja je tocna...

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Nemoš' se odlučiti, jel?

Zajebana stvar je to kad je vise dijagnoza u igri, ni sam nisi siguran koja je tocna...

A ni doktori nisu sigurni

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Ovo je istina i to ne za odjeb nego općenito, stat na balun uvik i popričat sa drugima šta misle o njoj nakon nekog vrimena. U dvoje se zamaže oči lako, svaka zna prodat priču. Zajebane su žene, zavrte te, mogu bit đava, a sa tebom dok si joj napet gospa o cukra. Razmišljat kurcom momcovi.

Pingu ;)
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zašto imam filing da je ova tema mrtva?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 21:07 (Dex.pwn).
14 godina

Svi našli nekakve pa slabo pišu u temu :D

14 godina
odjavljen
Remzi kaže...

:(

Moram napisat Bibliju ovdje. Ali molim vas bez sprdnje, i ostalih sranja koja se vuku zamnom. Moram isto ispričat jednu priču u kojoj sam se krenuo gušiti.

14 godina

Piši, sam se nemoj zaheb ko i zadnji put, uozbilji se.

14 godina
odjavljen
Remzi kaže...

Piši, sam se nemoj zaheb ko i zadnji put, uozbilji se.

Znam. Al jasno mi je da zbog udaljenosti nema ništa jako. Želim nešt drugo, vidjet ćeš ;)

Inače bi želio da ima nešto, ali ono...

14 godina

Svi mi u friendzonama imam svakakve želje :D

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Danas sam sreo onu pristojnu curu što odgovara na poruke.

Gledala me tupo, ja sam ju pogledao, nasmješio se, što ju je iznenadilo i ona se nasmješila.

14 godina
odjavljen
Remzi kaže...

Svi mi u friendzonama imam svakakve želje :D

Moguće je da me friendzona, ali ne vjerujem. Nije takva, a i nama je jasno da nema ništ drugog između nas, osim prijateljstva.

Jedino što ja uvijek, svako malo pokušam nešt, pa sam izgubim živce :/

13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Remzi kaže...

:(

Moram napisat Bibliju ovdje. Ali molim vas bez sprdnje, i ostalih sranja koja se vuku zamnom. Moram isto ispričat jednu priču u kojoj sam se krenuo gušiti.

Brate ko ce tebi vjerovat..Pa ti si i pokrenio sva ta sranja...

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
The Friendzone Club

Cekam neke novosti vec tjedan dana, lurkam temu 7 puta na da. Vidim nesta se pisalo, procitam, a ono nista konkretno.

Kolega mar123, kako bilo u izlasku, reko si da ste se dog i za izlazak.

Novost kod mene je ta sto sam sazno da ona moja misli doci na moj rodendan (18rod, 12mjesec) jer smo njoj u ocima jos kao prijatelji (bff je sa sestrom kumove cure, a one vec znaju da cu ih pozvat). Pozivnicu nece dobit, a i ako kojim slucajem dode, u lice cu joj rec:nista mi nece ovaj dan pokvarit. Dobro ili lose?

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
LLAMABOY kaže...

Cekam neke novosti vec tjedan dana, lurkam temu 7 puta na da. Vidim nesta se pisalo, procitam, a ono nista konkretno.

Novost kod mene je ta sto sam sazno da ona moja misli doci na moj rodendan (18rod, 12mjesec) jer smo njoj u ocima jos kao prijatelji (bff je sa sestrom kumove cure, a one vec znaju da cu ih pozvat). Pozivnicu nece dobit, a i ako kojim slucajem dode, u lice cu joj rec:nista mi nece ovaj dan pokvarit. Dobro ili lose?

a šta ti to treba, samo ćeš pokazat da još mariš za nju

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Reci joj "Kada sam htio da dođeš, nisi htjela, a kada neću..." i napravi onu facu s dignutim obrvama, okreni se i odi.

13 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Mislim da je red ak sam i ja zvao vas sve da i ti nas pozoves..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
10 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Ak dode normalno ju pozdravi i kreni dalje, ne moras pricat sa njom, neka sama shvati da s razlogom nije pozvana... Nemas sta glumit glumu jer ces samo napravit budalu od sebe...

I am over 9000!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice