The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kad smo već kod dexa, moram reći da sam ga vidio IRL. Stvarno ne treba suditi knjigu po koricama, izgledao je sasvim normalno. 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

koliko vam se puta desilo da vas je mater zvala da morate kuci, a vi vas kontali nesto s nekom trebom?

meni se to jednostavno precesto događa..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
8 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club

Znam da se punoljetan postaje s 18, ne s 16. Pitao sam jer je to rekao policajac. Valjda bi on trebao znati da je 16 još robija.

12 godina
The Friendzone Club

i obojica imate te usrane windows phone emotikone hahahah

8 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

i obojica imate te usrane windows phone emotikone hahahah

Daj mi keša za jabuku onda

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moram priznati da me odmah u oko ubola ona prva profilna slika, izričajem je mirisala na njega.

Plus kaj onda nije htio odgovoriti na moje pitanje i odmah stavio drugu sliku...

A na Elektronici jedini on na svaki odgovor odmah daje TU i hvala, i poslije svakog odgovora odmah  postavlja novo pitanje, zadnjih 30 stranica je 50% njegovih poruka, i svi pijemo Xanaxe, Normabele, Lepanexe, itd. zbog njega.

Uglavnom, nastavio je u istom ritmu...

Kruha i igala...
12 godina
The Friendzone Club

definitivno je najaktivniji član foruma

8 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

Moram priznati da me odmah u oko ubola ona prva profilna slika, izričajem je mirisala na njega.

Plus kaj onda nije htio odgovoriti na moje pitanje i odmah stavio drugu sliku...

A na Elektronici jedini on na svaki odgovor odmah daje TU i hvala, i poslije svakog odgovora odmah  postavlja novo pitanje, zadnjih 30 stranica je 50% njegovih poruka, i svi pijemo Xanaxe, Normabele, Lepanexe, itd. zbog njega.

Uglavnom, nastavio je u istom ritmu...

Eto, neću se više zahvaljivat. Pitao sam samo za uzemljenje jer bi mi to smanjilo žicu koju moram provući.

I jedna, i druga profilna imaju i motor, i ženu na njemu. Stavio sam ovu jer je bolja teta

Del_Boy97 kaže...

definitivno je najaktivniji član foruma

Zahvaljujem, samo nakon dva/tri dana

12 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...

Znam da se punoljetan postaje s 18, ne s 16. Pitao sam jer je to rekao policajac. Valjda bi on trebao znati da je 16 još robija.

Joj srećo ne se upuštati u rasprave, drži se ti one stare narodne "Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i odkloniti svaku sumnju."

Kakve vražje veze ima punoljetnost sa seksom kad je seks dozvoljen nakon 15-te godine??? Ako mu se hoće i ako klinka od 16 to dopusti može je guziti i čiča od 50+ godina. Po zakonu o spolnom zlostavljanju djeteta je dovoljno stara čim je prevalila 15 godina.

Ako ne vjeruješ evo ti citat sa zakon.hr 

"Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju s djetetom mlađim od petnaest godina...

...kaznit će se kaznom zatvora od jedne do deset godina."

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
8 godina
odjavljen

Hvala na informaciji, nisam to znao. Nitko ne zna sve.

14 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...

panduri kao i obično qrca ne znaju. inače ne bi bili panduri.

ako si oženjen ili imaš klinca i sa 16 si punoljetan.

a i u žensku moš trpat ako ima 15, a ako ste i oboje maloljetni onda je dovoljna "suglasnost volja".

16 godina
The Friendzone Club

Nije nitko stavio?

8 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...
Silvio_7Tech kaže...

ako si oženjen ili imaš klinca i sa 16 si punoljetan.

a i u žensku moš trpat ako ima 15, a ako ste i oboje maloljetni onda je dovoljna "suglasnost volja".

Ne bi me čudilo kad bi i za trpanje uveli papirologiju

17 godina
Diablo86 kaže...

Nije nitko stavio?

Je, ali ne kužim poantu. To bi eventualno mogla biti dumbasswussgayzone, jer ne znam niti jednog normalnog strejt dečka koji kod fotkanja s curom/ženom/simpatijom slaže srce rukama za fotku bez da ga ova prije toga dobro izmaltretira da to napravi.

Osim ako je tip na slici gluhonijem, u tom slučaju može proć...

Gledam te!
12 godina
Hornet_93 kaže...
Silvio_7Tech kaže...

Bas ti fala haha

Žensko sa 15 godina jos nije legalno, uz suglasnost ili nesuglasnost to je zakonon kažnjivo, sve povise 15 je legalno. Isto tako ako je momak nelegalno je ako je zenska ispod 16 i više od dvi godine mlađa od muškarca. Dakle ako zenska ima 15 a trpa je tip od 17 to je ok, a ako je trpa tip od 18 to vec nije ok. Ugl zakon u vezi toga je pun rupa, a robije velike zato bolje prste sebi od rumenih pica

Not funny dude
8 godina
odjavljen
TKScump kaže...
Hornet_93 kaže...
Silvio_7Tech kaže...

Bas ti fala haha

Žensko sa 15 godina jos nije legalno, uz suglasnost ili nesuglasnost to je zakonon kažnjivo, sve povise 15 je legalno. Isto tako ako je momak nelegalno je ako je zenska ispod 16 i više od dvi godine mlađa od muškarca. Dakle ako zenska ima 15 a trpa je tip od 17 to je ok, a ako je trpa tip od 18 to vec nije ok. Ugl zakon u vezi toga je pun rupa, a robije velike zato bolje prste sebi od rumenih pica

Već ako će netko trpat u rumenka, nek trpa u kući, a ne na javnom parkingu. Koja je vjerojatnost da će papan ući u kuću? Rumenko bi trebao šutjeti, jer je pristao na to. Zar ne? 

14 godina
odjavljen
Gdje? Kad? Tko si ti?
Nemoj izbjegavati ovaj post!
Samo zbog tebe mi je Miro skinio rozaka 😘
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Gdje? Kad? Tko si ti?
Nemoj izbjegavati ovaj post!
Samo zbog tebe mi je Miro skinio rozaka 😘

Mogao si pitati preko novog računa, nije da si ikoga zavarao. 

14 godina
odjavljen
Kad si me vidio? I gdje?
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vraatio s crni sin

14 godina
odjavljen
Jel miriše žutak još? 😍
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bio je i crveni,al se barem nisam odjavio..Neeego,ovaj,bile jucer neke pice i to sestre,slicne ko ova tvoja sam su mal bolje.Da si bio blizu Osijeka mogao sam ti ih sredit,ispunjavaju sve zelje(twerk too ofc)

11 godina
The Friendzone Club

Iako jos treba sacekati finalni odgovor..........................................mislim da mogu trazit minutu sutnje za samog sebe, jer sam ja toliko dobar(u danasnje vrijeme to znaci bit glup, tocnije naivan), da vec sa je*enih 17 i 3/4 god. znam da cu jedino naje*at ako ostanem tako dobar i nesta ne promijenim. Eh sta ucini od mene, cernobil mi nije ravan u dusi (da, znam, sam sam joj to dopustio)

Momci (i djevojko) zivjeli. Nadam se da se necemo dugo cuti, a i ako se cujemo, da ce to biti neke sretne vijesti

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
Džabe sve to ako ostane na twerku ;)
A i nije Osijek tako daleko, mogo si javit. Teme se vide i s roza kartonom 😉
16 godina
LLAMABOY kaže...

ako ostanem tako dobar i nesta ne promijenim. 

vecinom kad netko ovako prica ,sam sebe laze

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 22:43 (loky4i4).
12 godina
loky4i4 kaže...
LLAMABOY kaže...

ako ostanem tako dobar i nesta ne promijenim. 

vecinom kad netko ovako prica ,sam sebe laze

vidiš ti kako je on samo skroman

8 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Iako jos treba sacekati finalni odgovor..........................................mislim da mogu trazit minutu sutnje za samog sebe, jer sam ja toliko dobar(u danasnje vrijeme to znaci bit glup, tocnije naivan), da vec sa je*enih 17 i 3/4 god. znam da cu jedino naje*at ako ostanem tako dobar i nesta ne promijenim. Eh sta ucini od mene, cernobil mi nije ravan u dusi (da, znam, sam sam joj to dopustio)

Momci (i djevojko) zivjeli. Nadam se da se necemo dugo cuti, a i ako se cujemo, da ce to biti neke sretne vijesti

Ostani dobar, zašto bi se mijenjao? Valjda ti je jasno da želimo(mi ispod 20 godina, +/-) imati neku za pokazat, metnit. Ako se sad pretvoriš u konja, magare itd., kasnije bi mogao imati žešćih problema kad se bude trebalo ženit. Naći ćeš neku dobru, kao ti, koja ti odgovara. Možda neće biti bomba, ali će ti pasati. Evo ja već skoro tri godine nisam bario, pa ne žalim, ne silim. 

13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Džabe sve to ako ostane na twerku ;)
A i nije Osijek tako daleko, mogo si javit. Teme se vide i s roza kartonom 😉

Ja ti zivim jos 30 km od Os,al te cure su iz Os.U biti,da sam ostao nebi ostao suh,al mater me zvala i morao kuci jebiga..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 10:00 (drakula789).
14 godina
odjavljen
Zahvali materi onda. Doduše i ja sam ovo ljeto isto suv. I bijel.
Ubiti koga? Nećemo se ubijati sad 😆
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice