The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...
Shivi kaže...

@Dex rade se drzi teretanice i takvih stvari jer nakon ovog sta si napravio postoji realna mogucnost da ce ti to spasavat glavu... I usput svaki dan odi u crkvu, izmoli par oce nasa i zdravo marija za to da niti jedan poznanik te jadne curice ne visi tu na forumu...

Ta djevojka ima jednu frendicu s kojom ide u razred.

To je tebi rekla... Valjda se bojala za sigurnost ostalih pa ih nije otkrivala

I am over 9000!!!
14 godina
dark_wizz kaže...

Bio forumski "The Fappenig" a ja propustio... fck my life

Nisi puno propustio, original je bio puno bolji :) (tako sam cuo)

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
14 godina
odjavljen
Ne lol... Nije moj tip. Mala, djete...
16 godina
Dex.pwn kaže...
Ne lol... Nije moj tip. Mala, djete...

zvuci bas kao tvoj tip.

14 godina
odjavljen
150 cm maks. Ona je cca 175.
12 godina
The Friendzone Club

ma niste nista propustili, te slikice su bile teski let down

ima većih fufa koje "golišavije" slike obavljaju na fejs tako da prčenje guzice ove male koja ni ne izgleda ništa posebno dobro nije novost

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dosta vise zajebancije na racun slika, to je nesto sto moze jako psihicki udarit u glavu svakoga.

I da, to da je moj rod morao bi ti doci doma a vjeruj mi ne bi bilo puno razgovara jer decko dragi ti si debelo zabrijo na neku platonsku ljubav i ne kuzis da te ona NE ZELI blizu ako kamoli da zeli nesto sa tobom.

Zato poslusaj savjet i odjebi od nje sto prije dok je vrijeme jer najebat ces gadno ako sve ovo dođe do nekog od njezinih.

[19xx]C3c1l
14 godina
odjavljen
Za prvi dio si u pravu, al ne kuže neki.
Ostatak si u pravu.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel ti imas shizofreniju? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jel imo neko fuck friendicu i dal mu smeta ako ta fuck friendica tu i tam sara okolo?

10 godina
neaktivan
Edge kaže...

Jel imo neko fuck friendicu i dal mu smeta ako ta fuck friendica tu i tam sara okolo?

Imao prije i nije smetalo, bili smo frendovi koji su se tu i tamo pohvatali kad nam je doslo, nema tu nikakvih osjecaja ili ljubavi osim nagona 

Druga je stvar ako si ti razvio osjecaje prema njoj...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 16:18 (Shivi).
16 godina
neaktivan
Ako imaš ff, onda ti nema šta smetat da šara. Jebiga, ima više takvih frendova. Druga je stvar ako si ti ff iz drugih razloga, onda si omašio ceo fudbal.

A ovo sa slikama, nekome stvarno treba namjestit kičmu, ovo više nije normalno šta si vi djeco dopuštate. Inače, vrlo vjerojatno i zakonom kažnjivo... Trebalo je njih poslat na hlađenje koji mjesec i zabranit im pojavljivanje u temi...
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Za vikend sam bio s jednom curom (hehe), znamo se od prije ovako preko frendova, i tako ja drugi dan se javim i lijepo o svacemu pricamo, bas je otvorena i lijepo smo pricali o svemu i svacemu (znaci relativno je zainteresirana za razgovor, ispituje, slika mi, opsirno odgovara), i bas ju mislim pozvati na kavu kad mi frend veli da je to zapravo vikend cura (iliti tonight's girlfriend na PH), nekad je bila u ozbiljnoj vezi s nekim likom koji ju je sjebao (prevario kao, ali ne znamo detalje), i od onda ta cura intenzivno rjesava vikendima druge ljude (moram priznati da je i sa mnom ona inicirala sve sto je bilo), zakljucili smo da je to zbog unutarnjeg zadovoljstva (kao tjesi sama sebe ili mu se osvecuje). Stvar je sto je s tim likom bila pred 2 godine, a jos ima s njim zajednicke slike po drustvenim mrezama, komentare kako se vole itd. Isto tako je bila s nekim poslije njega, ali izrazito nevjerna. Zato me sad zanima dal mi se isplati tu imati kakvog posla, i sto vi mislite o tome.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 19:27 (SMA Solar).
15 godina
neaktivan

Probaj, budeš dobio pičke ako ništa, ne može ti naškoditi.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zvuči kao ona cura iz Beograda koja je širila sidu kako bi se osvetila muškom rodu. Vrlo vjerojatnije je da ti prijatelj nije prijatelj i volio bih sam probati s njom.

12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
FanBoy kaže...

Hvala svima na odgovorima i savjetima. Situacija nije baš tako jednostavna, nisam napisao odmah sve. Pošto sam joj najbolji frend, moram slušat sve živo što joj se događa u životu (vjv vam je to poznato ), pa tako znam sve o njoj. Bila je sa 2 dečka otkad je poznam, prvi je bio s njom samo da j*be i nije bilo previše osjećaja, ugl. neki klošar i oni su prekinuli nakon mjesec dana. Za drugim je ona trčala i bila je s njim valjda samo 2 tjedna dok ju nije prevario. Inače, ta 2 dečka je imala u godinu dana i to sveukupno oko 2 mjeseca tako da je većinu vremena single. Sada je razočarana u muški rod, ne vjeruje više nikom, bla, bla...pa mislim da ne bi bilo loše da sačekam? Fizički je malo iznad prosjeka,  ali nije nikakav model. Kao osoba je super, kako bi se u današnje vrijeme reklo fina i pristojna cura, samo što je naivna, zato je i imala takva iskustva s dečkima. 

Kad sam pročitao boldani dio, sjetio sam se svoje(da ne ubijam foru, znate koju). Samo što je moja bila s > 3 dečka unutar dvije godine. Svi dečki su joj bili zbog rupa, i bez osječaja. Mislim da nije trčala za nekim, al onda se sjetim da je slala iste fotke vie puta(sigurno u svrhu lova)

Također je razočarana u muški rod, ne vjeruje nikome, ali opet je lovac, ili lovina.

I onda dođe netko tko želi sve najbolje curi, ko ju planira nositi ko kap vode na dlanu(ili barem pokušati nositi), i dobije jebeni seen. Zapravo, ne dobije ni to.

Valjda čim si veća seljačina i klošar, to si bolji...

14 godina
odjavljen
FanBoy kaže...
Dex.pwn kaže...
FanBoy kaže...

Hvala svima na odgovorima i savjetima. Situacija nije baš tako jednostavna, nisam napisao odmah sve. Pošto sam joj najbolji frend, moram slušat sve živo što joj se događa u životu (vjv vam je to poznato ), pa tako znam sve o njoj. Bila je sa 2 dečka otkad je poznam, prvi je bio s njom samo da j*be i nije bilo previše osjećaja, ugl. neki klošar i oni su prekinuli nakon mjesec dana. Za drugim je ona trčala i bila je s njim valjda samo 2 tjedna dok ju nije prevario. Inače, ta 2 dečka je imala u godinu dana i to sveukupno oko 2 mjeseca tako da je većinu vremena single. Sada je razočarana u muški rod, ne vjeruje više nikom, bla, bla...pa mislim da ne bi bilo loše da sačekam? Fizički je malo iznad prosjeka,  ali nije nikakav model. Kao osoba je super, kako bi se u današnje vrijeme reklo fina i pristojna cura, samo što je naivna, zato je i imala takva iskustva s dečkima. 

Kad sam pročitao boldani dio, sjetio sam se svoje(da ne ubijam foru, znate koju). Samo što je moja bila s > 3 dečka unutar dvije godine. Svi dečki su joj bili zbog rupa, i bez osječaja. Mislim da nije trčala za nekim, al onda se sjetim da je slala iste fotke vie puta(sigurno u svrhu lova)

Također je razočarana u muški rod, ne vjeruje nikome, ali opet je lovac, ili lovina.

I onda dođe netko tko želi sve najbolje curi, ko ju planira nositi ko kap vode na dlanu(ili barem pokušati nositi), i dobije jebeni seen. Zapravo, ne dobije ni to.

Valjda čim si veća seljačina i klošar, to si bolji...

Čini mi se da je tako, al opet se nadam da nije.

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Onaj osjećaj ponosa kad sjediš u birtiji s ekipom za Vinkovačke a prilazi ti nećak od 18 godina s nekom curom i kaže onako tiho "strikane trebaju mi ključevi od auta". E da nemam uši, osmjeh bi mi bio preko cijele glave. Naravno da samu dao ključeve, i kondom i 100kn još i reko tiho "sutra plaćaš kemijsko čišćenje auta oko strikino"... ne mogu opisat kako sam bio happy, kao da je moj :D

PS a buraz da zna šta mu djete radi dok je na feriju kod mene zatuko bi nas palicom obojicu

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 1:57 (dark_wizz).
15 godina
neaktivan

Bit ćeš ti ponosan dok ne bude "Strikane, otpao je retrovizor, a nadam se da ti ne smeta miris koji dolazi sa stražnje klupe."

14 godina
odjavljen
Kad ćeš u Županju?
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Strikan Bog i batina :D

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
10 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Onaj osjećaj ponosa kad sjediš u birtiji s ekipom za Vinkovačke a prilazi ti nećak od 18 godina s nekom curom i kaže onako tiho "strikane trebaju mi ključevi od auta". E da nemam uši, osmjeh bi mi bio preko cijele glave. Naravno da samu dao ključeve, i kondom i 100kn još i reko tiho "sutra plaćaš kemijsko čišćenje auta oko strikino"... ne mogu opisat kako sam bio happy, kao da je moj :D

PS a buraz da zna šta mu djete radi dok je na feriju kod mene zatuko bi nas palicom obojicu

Strikane dragi i najdrazi, jel se sjecas kada si mi dao kljuceve od auta? Eh da... Moze li nas troje zivjet kod tebe?

Pohvale za strikana, tako se treba brinut o necacima

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
Štrikan može reći
"Mogli su i blizanci biti"

😆
Šteta što nemam ja talog strikana 😋
11 godina
The Friendzone Club

Kad ti zenska salje slike sebe ne znaci nista jel tako. A sad...jel ima neko znacenje ako ti posalje par slika sa materom i sestrom?

Inace, situacija je ok. Nista od kave ovaj tjedan jer dogovaraju za maturalnu pa kaze da nema vremena. Valjda cmo se vidjet u gradu u sub pa malo popricat. Nadam se da ovo nije neka navlakusa jer ako je.......bit ce gadno, jako gadno :D

Offtopic:pao na ispitu za vozacki (prometni propisi), je*emti krizanje sa tramvajem

Nisam par dana pratio a vidim da je bilo poruka dosta. Jel bi mi mogao neko napisat kratak sadrzaj ili je zabavnije citat sve?

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
17 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bit ćeš ti ponosan dok ne bude "Strikane, otpao je retrovizor, a nadam se da ti ne smeta miris koji dolazi sa stražnje klupe."

Auto čitav, jutrog ga je vozio i na čišćenje tako da ti ta teorija otpada...

Shivi kaže...

Strikane dragi i najdrazi, jel se sjecas kada si mi dao kljuceve od auta? Eh da... Moze li nas troje zivjet kod tebe?

Pohvale za strikana, tako se treba brinut o necacima

A gle, pa nisam džabe uz ključeve dao i kondom, a i rekao sam mu već da pazi i bla sra, iako mislim da je buraz taj razgovor s njim obavio malo drugačije "slušaj konjino, ako neka ostane trudna nayebat ću se mile majčice i tebi i njoj".

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
odjavljen
Čitaj 😘
12 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

Za vikend sam bio s jednom curom (hehe), znamo se od prije ovako preko frendova, i tako ja drugi dan se javim i lijepo o svacemu pricamo, bas je otvorena i lijepo smo pricali o svemu i svacemu (znaci relativno je zainteresirana za razgovor, ispituje, slika mi, opsirno odgovara), i bas ju mislim pozvati na kavu kad mi frend veli da je to zapravo vikend cura (iliti tonight's girlfriend na PH), nekad je bila u ozbiljnoj vezi s nekim likom koji ju je sjebao (prevario kao, ali ne znamo detalje), i od onda ta cura intenzivno rjesava vikendima druge ljude (moram priznati da je i sa mnom ona inicirala sve sto je bilo), zakljucili smo da je to zbog unutarnjeg zadovoljstva (kao tjesi sama sebe ili mu se osvecuje). Stvar je sto je s tim likom bila pred 2 godine, a jos ima s njim zajednicke slike po drustvenim mrezama, komentare kako se vole itd. Isto tako je bila s nekim poslije njega, ali izrazito nevjerna. Zato me sad zanima dal mi se isplati tu imati kakvog posla, i sto vi mislite o tome.

Nije vam palo na pamet da se curi kadkad jednostavno priševi a neda joj se za*ebavat sa vezama?  

A odgovor na tvoje pitanje je kratak i jasan ne isplati se.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
The Friendzone Club

Jedan dan me nema na forumu i propustin ono šta san čeka skoro misec dana, pas mater. 

Ekipa koja je vidila slike, el vride čemu?

Not funny dude
13 godina
neaktivan
TKScump kaže...

Jedan dan me nema na forumu i propustin ono šta san čeka skoro misec dana, pas mater. 

ne.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
TKScump kaže...

ne.

Kako si tako hladan. Smrznit ćeš Bug

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice