DUHOVNI VOĐA
"Hero we need, but we do not deserve"
zovite ga u temu
EDIT: lik je zapravo iz mog kvarta
Sad treba linkat tipa svakoj curi koja izjavi da traži gentlemana
DUHOVNI VOĐA
zovite ga u temu
Sad treba linkat tipa svakoj curi koja izjavi da traži gentlemana
DUHOVNI VOĐA
svima isto lupa copy paste ,vidio sam njegove komentare kod par cura haha
jel ovo neka sprdnja u stilu monty pythona ili momak ima autizam pa ga sve one cure od 17-26, mame od 26-39 a bogami aktivne su i one od 55 šprdaju po društvenim mrežama.
e pitanje je sad..
Kakav šaban
Jel može Wireless LAN(ili ti ga bežični kabal). Napunio 17 31. svibnja. Odakle meni PMS simptomi?
Tvoji podivljali hormoni i pms simptomi dotične gospođice.
DUHOVNI VOĐA
zovite ga u temu
evo ti šanse darkness da ne ostaneš stara cura, momak ima novog merđu i diplomu vps-a!
evo ti šanse darkness da ne ostaneš stara cura, momak ima novog merđu i diplomu vps-a!
Evo već se bilježim na listu čekanja.
Ček, ti si žensko ? Au :D
Kakav vi imate komentar za ovakve?
Zgodna ženska
sviđa mi se njena osobnost
Stvarno je ružno za vidjeti kako relativno zgodna djevojka upropasti dobru haljinu time što joj se vide naramenice od crnog (ili slično) grudnjaka koje doslovno bodu u oko toliko da mi je suza krenula od bola...
primijetio si naramenice od grudnjaka, svaka čast haha al imam loše vijesti za tebe
primijetio si naramenice od grudnjaka, svaka čast haha al imam loše vijesti za tebe
A to su?
A to su?
modna industrija je u padu i nemaš budućnosti kao modni stručnjak?
win4crazzy je u pravu, skuži se na desnoj slici....
Stoga i takve naramenice.
Stvarno je ružno za vidjeti kako relativno zgodna djevojka upropasti dobru haljinu time što joj se vide naramenice od crnog (ili slično) grudnjaka koje doslovno bodu u oko toliko da mi je suza krenula od bola...
A šta bi ti, da nema grudnjak
Više sam mislio na njezin komentar, i komentar na njezinu fotografiju, al' ajd
Dok sam bio mlađi mislio sam da su takve cure bolje od mene, a zapravo nikad nisam imao predstavu kakve su u stvarnom životu. Prošle godine prijatelj mi je počeo raditi u TV kući i u društvo uveo neke modele/voditeljice i njihove prijateljice. Te cure nikad nisu imale zdravu misao, niti im je ikada netko išta loše rekao, sve za sebe misle da su lijepe i inteligentne, a većina ih misli da im svi pričaju iza leđa iz nekog razloga, jednostavno su opsjednute time. Posebno me iznenadilo da su sve mahom jako praznovjerne.
Nevezano za to, nisam nazvao onu žensku jer me bilo stid. Hah.
Nevezano za to, nisam nazvao onu žensku jer me bilo stid. Hah.
Ček, ti si žensko ? Au :D
Ma jok, to ja tako samo kažem da sam žensko jer su mi mladići u naponu snage fetiš pa da ih lakše pofatam
Ima cipele iste (ne)boje pa paše.
To šta bi ti radije žensku bez sisnjaka po mogućnosti parkiranu na promaji zbog boljeg efekta je druga priča
A šta bi ti, da nema grudnjak
Više sam mislio na njezin komentar, i komentar na njezinu fotografiju, al' ajd
Ima njih i bez naramenica ili bar sa prozirnim
A njena izjava...još jedna u nizu generičkih copy-paste izjava koje ženska čeljad piše uz slike iako nemaju nikakve međusobne poveznice, al eto vidjela negdje pa prepisala...
U mom kraju za to postoji izjava: Vid'la krava da se konji potkivaju pa i ona digla nogu
To šta bi ti radije žensku bez sisnjaka po mogućnosti parkiranu na promaji zbog boljeg efekta je druga priča
Vidi gore...
Ti bi to bar trebala znati
DUHOVNI VOĐA
zovite ga u temu
Moj skolski kolega, oduvijek je bio lajavac, imao pricu i puno zujao, ali nikako da meda da... Upitni su njegovi navodi xD
E ljudi, offtopic, ali jel ja to haluciniram ili se na mobilnoj verziji Buga postovi nekad prerasporede nakon nekog vremena?
Jel to moguće da forum sam vremenski točno porikta ili mi je zbog Opere Turbo?
Ima njih i bez naramenica ili bar sa prozirnim
Ti bi to bar trebala znati
Oni s prozirnim su takav teški seljanluk. Neš ti prozirnosti a vide se s kilometra
A ovi bez naramenica ili "grudnjaci za one kojima grudnjak ne treba" mi iskreno uopće nisu pali na pamet
Što se tiče inteligentne izjave oli to nije tekst nekog narodnjaka?
Moj skolski kolega, oduvijek je bio lajavac, imao pricu i puno zujao, ali nikako da meda da... Upitni su njegovi navodi xD
Materemi ovaj forum je ko selo, svi sve znaju
Oni s prozirnim su takav teški seljanluk. Neš ti prozirnosti a vide se s kilometra
A ovi bez naramenica ili "grudnjaci za one kojima grudnjak ne treba" mi iskreno uopće nisu pali na pamet
Što se tiče inteligentne izjave oli to nije tekst nekog narodnjaka?
Materemi ovaj forum je ko selo, svi sve znaju
Da, to ti je neka furka danas.
Bace random tekstove narodnjaka koji su zapravo čista suprotnost od njihovih razmišljanja
Tak sam ja se našao par puta s jednom, i sve 5.
Pogledajte joj status:
I onda jednom veli ona: jako mi se sviđaš, ali ja tražim nekoga za ozbiljnu vezu i brakAl ok, bar je ok kandidatkinja za to, jer se ne troši uokolo nemilice, ali čemu takav status onda?
Ali bar mi je obećala da ćemo biti ljubavnici kad joj muž dopizdi
(premda opet oprečna sama sebi....)
Ženski um je: http://img-comment-fun.9cache.com/media/aXEp2Vb/aZJpDRlq_700wa_0.gif
A ovo kaj Shivi kaže, baš seoski jebači na baterije.....
Ti su sve roknuli kaj se kreće....
To je zapravo zaostali seoski relikt sa sela kad su se svi sa svima rokali, i hvalili se poslije uokolo....
Tak je i moj deda dao mojoj teti ime po ljubavnici, samo da isprovocira babu, i stavi ju na mjesto(tak se to tad radilo).....
Danas su to samo lažljivi lajavci.
A i taj tekst na slici je kopirao lik od nekog bosanca koji je to objavio, pa su svi domaći portali to prenijeli.
Hmmm, a ako je, po stilu pisanja bi to mogao biti.....