The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.490.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Del_Boy97 kaže...

DUHOVNI VOĐA

"Hero we need, but we do not deserve"

zovite ga u temu
EDIT: lik je zapravo iz mog kvarta

Sad treba linkat tipa svakoj curi koja izjavi da traži gentlemana 

16 godina
Del_Boy97 kaže...

DUHOVNI VOĐA

svima isto lupa copy paste ,vidio sam njegove komentare kod par cura haha 

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jel ovo neka sprdnja u stilu monty pythona ili momak ima autizam pa ga sve one cure od 17-26, mame od 26-39 a bogami aktivne su i one od 55 šprdaju po društvenim mrežama.

e pitanje je sad..

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kakav šaban

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Likusa sa druge slike, definitivno sam siguran da se zajebava, a on naivac se cak i na fejsu pohvalio tim komentarom
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel može Wireless LAN(ili ti ga bežični kabal). Napunio 17 31. svibnja. Odakle meni PMS simptomi?

Tvoji podivljali hormoni i pms simptomi dotične gospođice. 

Del_Boy97 kaže...

DUHOVNI VOĐA

zovite ga u temu

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

evo ti šanse darkness da ne ostaneš stara cura, momak ima novog merđu i diplomu vps-a!

12 godina
neaktivan
vito79 kaže...

evo ti šanse darkness da ne ostaneš stara cura, momak ima novog merđu i diplomu vps-a!

Evo već se bilježim na listu čekanja. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen

Ček, ti si žensko ? Au :D

15 godina
nope, darknessfairy je običajen screenname za alfa mužjake
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Kakav vi imate komentar za ovakve?

16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Zgodna ženska

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
15 godina
Dex.pwn kaže...

sviđa mi se njena osobnost

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
moderator
Dex.pwn kaže...

Stvarno je ružno za vidjeti kako relativno zgodna djevojka upropasti dobru haljinu time što joj se vide naramenice od crnog (ili slično) grudnjaka koje doslovno bodu u oko toliko da mi je suza krenula od bola...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
15 godina
The Friendzone Club

XXX-Man 

primijetio si naramenice od grudnjaka, svaka čast haha al imam loše vijesti za tebe 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
moderator
win4crazzy kaže...

XXX-Man 

primijetio si naramenice od grudnjaka, svaka čast haha al imam loše vijesti za tebe 

A to su?

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
15 godina
XXX-Man kaže...
win4crazzy kaže...

XXX-Man 

A to su?

modna industrija je u padu i nemaš budućnosti kao modni stručnjak?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

win4crazzy je u pravu, skuži se na desnoj slici....

Stoga i takve naramenice.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
Dex.pwn kaže...

Stvarno je ružno za vidjeti kako relativno zgodna djevojka upropasti dobru haljinu time što joj se vide naramenice od crnog (ili slično) grudnjaka koje doslovno bodu u oko toliko da mi je suza krenula od bola...

A šta bi ti, da nema grudnjak

Više sam mislio na njezin komentar, i komentar na njezinu fotografiju, al' ajd

13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Dok sam bio mlađi mislio sam da su takve cure bolje od mene, a zapravo nikad nisam imao predstavu kakve su u stvarnom životu. Prošle godine prijatelj mi je počeo raditi u TV kući i u društvo uveo neke modele/voditeljice i njihove prijateljice. Te cure nikad nisu imale zdravu misao, niti im je ikada netko išta loše rekao, sve za sebe misle da su lijepe i inteligentne, a većina ih misli da im svi pričaju iza leđa iz nekog razloga, jednostavno su opsjednute time. Posebno me iznenadilo da su sve mahom jako praznovjerne. 

Nevezano za to, nisam nazvao onu žensku jer me bilo stid. Hah. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
9 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Nevezano za to, nisam nazvao onu žensku jer me bilo stid. Hah. 

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Zašto nisi?
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ček, ti si žensko ? Au :D

Ma jok, to ja tako samo kažem da sam žensko jer su mi mladići u naponu snage fetiš pa da ih lakše pofatam 

XXX-Man kaže...

Ima cipele iste (ne)boje pa paše. 

To šta bi ti radije žensku bez sisnjaka po mogućnosti parkiranu na promaji zbog boljeg efekta je druga priča 

16 godina
moderator
Dex.pwn kaže...

A šta bi ti, da nema grudnjak

Više sam mislio na njezin komentar, i komentar na njezinu fotografiju, al' ajd

Ima njih i bez naramenica ili bar sa prozirnim

A njena izjava...još jedna u nizu generičkih copy-paste izjava koje ženska čeljad piše uz slike iako nemaju nikakve međusobne poveznice, al eto vidjela negdje pa prepisala...

U mom kraju za to postoji izjava: Vid'la krava da se konji potkivaju pa i ona digla nogu

ddarknessfairyy kaže...
 Ima cipele iste (ne)boje pa paše. 

To šta bi ti radije žensku bez sisnjaka po mogućnosti parkiranu na promaji zbog boljeg efekta je druga priča 

Vidi gore...

Ti bi to bar trebala znati

10 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

DUHOVNI VOĐA

zovite ga u temu

Moj skolski kolega, oduvijek je bio lajavac, imao pricu i puno zujao, ali nikako da meda da... Upitni su njegovi navodi xD

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

E ljudi, offtopic, ali jel ja to haluciniram ili se na mobilnoj verziji Buga postovi nekad prerasporede nakon nekog vremena?

Jel to moguće da forum sam vremenski točno porikta ili mi je zbog Opere Turbo?

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ima njih i bez naramenica ili bar sa prozirnim

Ti bi to bar trebala znati

Oni s prozirnim su takav teški seljanluk. Neš ti prozirnosti a vide se s kilometra 

A ovi bez naramenica ili "grudnjaci za one kojima grudnjak ne treba" mi iskreno uopće nisu pali na pamet 

Što se tiče inteligentne izjave oli to nije tekst nekog narodnjaka? 

Shivi kaže...

Moj skolski kolega, oduvijek je bio lajavac, imao pricu i puno zujao, ali nikako da meda da... Upitni su njegovi navodi xD

Materemi ovaj forum je ko selo, svi sve znaju 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Oni s prozirnim su takav teški seljanluk. Neš ti prozirnosti a vide se s kilometra 

A ovi bez naramenica ili "grudnjaci za one kojima grudnjak ne treba" mi iskreno uopće nisu pali na pamet 

Što se tiče inteligentne izjave oli to nije tekst nekog narodnjaka? 

Shivi kaže...

Materemi ovaj forum je ko selo, svi sve znaju 

Da, to ti je neka furka danas.

Bace random tekstove narodnjaka koji su zapravo čista suprotnost od njihovih razmišljanja 

Tak sam ja se našao par puta s jednom, i sve 5.

Pogledajte joj status: 

I onda jednom veli ona: jako mi se sviđaš, ali ja tražim nekoga za ozbiljnu vezu i brak

Al ok, bar je ok kandidatkinja za to, jer se ne troši uokolo nemilice, ali čemu takav status onda?

Ali bar mi je obećala da ćemo biti ljubavnici kad joj muž dopizdi

(premda opet oprečna sama sebi....)

Ženski um je: http://img-comment-fun.9cache.com/media/aXEp2Vb/aZJpDRlq_700wa_0.gif

A ovo kaj Shivi kaže, baš seoski jebači na baterije.....

Ti su sve roknuli kaj se kreće....

To je zapravo zaostali seoski relikt sa sela kad su se svi sa svima rokali, i hvalili se poslije uokolo....

Tak je i moj deda dao mojoj teti ime po ljubavnici, samo da isprovocira babu, i stavi ju na mjesto(tak se to tad radilo).....

Danas su to samo lažljivi lajavci.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 15:41 (fer-de-lance).
14 godina
odjavljen

Zanimljivo, isti taj tekst je stavila i moja frendica, koja isti tako kao i sve ostale(i ostali šmekeri) kopiraju tekstove nekih retardiranih pjesama, skupljaju lajkove, šire noge...

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A i taj tekst na slici je kopirao lik od nekog bosanca koji je to objavio, pa su svi domaći portali to prenijeli. 

Hmmm, a ako je, po stilu pisanja bi to mogao biti.....

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice