The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I ja znam jedan par gdje dečko studira u Austriji, a cura u Hrvatskoj i čak se viđaju svaki vikend ili dva.

Extra wurst
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Ghost777 kaže...
SMA Solar kaže...

Naletjeh na ovu temu pa nije direktno vezano, ali da pitam jeste li imali iskustva s vezom na daljinu? Ako da, na koje vrijeme, koja udaljenost, kak cesto ste se viđali? I kako to funkcionira inače, ili znate nekoga od vaših prijatelja koji je u takvoj vezi.

Inace samo uzivam sadrzaj prezentiran na ovom djelu foruma, ali evo samo da uletim na ovo.

Iskustvao: da, trenutno 14 mjeseci

Udaljenost: cca 1000 km (tri drzave)

Susreti: Svaka 2 mjeseca minimalno, duljine susreta variraju od 5 - 30 dana po mogucnosti i vise

Funkcioniranje: textanje (whatsapp) cijeli dan, skype call jednom dnevno oko sat vremena i naravno vidjanje kad god se ima novaca i vremena

Baš me zanima koliko puta ti dnevno kaže da mora na wc, i koliko se potrudi da ti opiše "šta je danas radila".

Duljina veze na daljinu je eksponencijalna dužini penisa "x" i tolerancije na propuh u novčaniku osobe "y".

Toliko. 

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Ghost777 kaže...
SMA Solar kaže...

Naletjeh na ovu temu pa nije direktno vezano, ali da pitam jeste li imali iskustva s vezom na daljinu? Ako da, na koje vrijeme, koja udaljenost, kak cesto ste se viđali? I kako to funkcionira inače, ili znate nekoga od vaših prijatelja koji je u takvoj vezi.

Inace samo uzivam sadrzaj prezentiran na ovom djelu foruma, ali evo samo da uletim na ovo.

Iskustvao: da, trenutno 14 mjeseci

Udaljenost: cca 1000 km (tri drzave)

Susreti: Svaka 2 mjeseca minimalno, duljine susreta variraju od 5 - 30 dana po mogucnosti i vise

Funkcioniranje: textanje (whatsapp) cijeli dan, skype call jednom dnevno oko sat vremena i naravno vidjanje kad god se ima novaca i vremena

Baš me zanima koliko puta ti dnevno kaže da mora na wc, i koliko se potrudi da ti opiše "šta je danas radila".

Duljina veze na daljinu je eksponencijalna dužini penisa "x" i tolerancije na propuh u novčaniku osobe "y".

Toliko. 

Kriva procjena ljudi, duljina veze (pa i na daljinu) ovisi o kompatibilnosti dvoje ljudi,o tome koliko oni jedno drugome odgovaraju,zrelosti,koliko su spremni na kompromise i kolika muda imaju (jer najlakše je bježat od problema,rješavanje problema zahtjeva muda).

Znam puno ljudi koji su u nekom djelu svoje veze bili u "vezi na daljinu" i preživjeli su to,sigurno nije lako ali tu ona muda iz prethodne rečenice nastupaju.

Vjerujem da ljudi koji pišu ovakve postove nikad nisu bili u vezi dužoj od 6 mjeseci, ili su još nezreli napaljenci (koji ionak niš ne j*bu)...

E sad,zašto to pišem,zato kaj bude liku jednom žao kaj se nije potrudio, za neke stvari se vrijedi truditi u životu, a ako i propadne barem bude neš naučio...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 0:55 (zerocool12).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma samo se vas dvoje tješite.

14 godina
neaktivan
znaci tebi je ok da ju puknes svake pristupne godind?to je gore nego da si u penziju otisa
16 godina
Arendelle kaže...
4ucker kaže...

Nisam znao da te inspiriram. Pronašla si se?

I ovo je, djeco, dobar primjer obrambenog mehanizma. Za domaću ćete zadaću otkriti o kojem se točno obrambenom mehanizmu radi. Ne zaboravite na usmenu provjeru znanja sljedećega tjedna!

Da bar mogu predavati psihologiju u školi, uopće mi ne bi trebali udžbenici - svu bih teoriju potkrijepila primjerima iz forumskoga života.

Redovito čitam ovu temu jer ima zanimljivih priča, ali na tvoje postove dobim "second hand embarrassment". Ako neće ići psihologija probaj sa uvođenjem satova domaćinstva. 

11 godina
neaktivan
4ucker kaže... 

Ako ti se veze zasnivaju na ove dvije stvari onda srećo imaš *ebenih problema sa samopouzdanjem.

Nevjerojatno je koliko su ovdje ljudi skloni generaliziranju. Zbog čega veza na daljinu nebi uspjela? 

Pa koliko ljudi na svijetu radi u različitim državama, gastarbajteri, pomorci, vojnici. Svi ti ljudi imaju veze na daljinu. Ili bi oni prije odlaska trebali raskinuti sve veze, tražiti razvod i otići slobodni da se ne zayebavaju sa vezama na daljinu.

Jasna je stvar da kad se radi o nekome kome je najvažnije turnut u tom slučaju veze teško da mogu opstati, ali budimo realni u tom slučaju veze nebi opstale ni da žive 500m jedno od drugoga. Uostalom govoriti o vezama na daljinu kad veza nije "ozbiljna" je bezveze. Normalno da ako si s nekim 2 mjeseca i moraš otići 2000km dalje da ti takva veza vjerojatno neće opstati, ali ukoliko su ljudi u duljoj vezi, mentalno zreli, poštuju jedno drugo i spremni su raditi na takvoj vezi onda može uspjeti. Štoviše, mnogi kažu da im je veza bolja nakon malo razdvojenosti jer s vremenom ljudi jedno drugome počnu ići na jetricu i najradije bi ga/ju zadavio rano ujutro kad počne kokodakat (stariji forumaši sa dugim zajednoživotnim stažem znaju na šta mislim).  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 8:49 (ddarknessfairyy).
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Ako ti se veze zasnivaju na ove dvije stvari onda srećo imaš *ebenih problema sa samopouzdanjem.

Nevjerojatno je koliko su ovdje ljudi skloni generaliziranju. Zbog čega veza na daljinu nebi uspjela? 

Zanimljivo je da 2/2 cure u temi nisu shvatile humoristični karakter ovih generalizacija iako je zadnjih 400 strana teme potpuno neozbiljno. 

I ako misliš da momci koji pišu u friend zone temi na forumu za grafičke kartice nemaju problema sa samopouzdanjem, imaš problem. 

Ja živim u malom gradu, i sve veze mojih prijatelja se zasnivaju na kafi od 07:00 do 09:30 svaki treći dan, odvojenim izlascima subotom gdje su oni sa mnom, a cura se opija u droljastoj odjeći u narko-folk klubu, seksu kad im nema nikoga kući i fejsbuk lajkovima. 

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Zanimljivo je da 2/2 cure u temi nisu shvatile humoristični karakter ovih generalizacija iako je zadnjih 400 strana teme potpuno neozbiljno. 

I ako misliš da momci koji pišu u friend zone temi na forumu za grafičke kartice nemaju problema sa samopouzdanjem, imaš problem. 

Ja živim u malom gradu, i sve veze mojih prijatelja se zasnivaju na kafi od 07:00 do 09:30 svaki treći dan, odvojenim izlascima subotom gdje su oni sa mnom, a cura se opija u droljastoj odjeći u narko-folk klubu, seksu kad im nema nikoga kući i fejsbuk lajkovima. 

Jedno je humoristički karakter generalizacija kojeg ti upotrebljavaš u 90% odgovora na ovom topicu,koji su i meni simpatični. A drugo je generaliziranje na nesimpatičan i ni malo smiješan način. Ok možda smiješan onima kojima je "Ples sa zvijezdama" zabavno-humoristična emisija, ali takvi mi ionako nisu jasni pa nije čudno da ih ne kužim 

Ok takve veze naravno da neće uspjeti, ali opet kažem takve "veze" nemaju dugi rok trajanja ni kad su u normalnim uvijetima a ne na daljinu.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ajde da u temu uključimo i ove što rijetko ista pišu već samo čitaju i daju palčeve. Lako pitanje, zbog čega ne biste uopće izašli s curom? 

Koji su tragovi koji vam govore da nešto nije u redu? Ja ću početi nekim osnovnim:

• Tetovaža 
  • Piercing
  • Količina šminke koja se odmah primjeti 
  • Kosa ofarbana u neku boju koja nije plava/smeđa 
  • Gleda u mobitel bez da je čula zvono 
  • U društvu je s muškim "prijateljima" 
  • Pokušava se ponašati vrckavo/spontano 
  • Ima više od 200 prijatelja na Facebooku 
  • "Muzika je moj život"

Postoje i mnogi drugi, ali doći ćemo do njih. 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ako je kao Arandelle

13 godina
neaktivan
  • Tetovaža 
  • Piercing
  • "Muzika je moj život"

Prije će ona mene odjebati jer ne volim npr. tetovaže ili muzika nije moj život ili imam manje od 200 lajkova na fejsu, nego ću ja nju zbog istog, i ne vjerujem da bi uopce dosao u situaciju da ju zovem na kavu takvu, a ako ona mene bi ovisilo o umjerenosti nabrojenog
tetovaze, piercing - umjereno, ak izgleda ko divlja svinja onda ne, znaci ono preko nosa, pa 2 na usnama pa cijelo uho
ostalo mi previse ne govori i onom prvom recenicom sam sve reko

Extra wurst
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
  • Piercing
  • Pokušava se ponašati vrckavo/spontano ako je naglasak na "pokušava"
  • "Muzika je moj život" zavisi jel svira/uživa u kvalitetnoj glazbi ili joj je one erection smisao života i oni su najslađi hihi
  • Izlazi jer je sramota ne izaći

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ajde da u temu uključimo i ove što rijetko ista pišu već samo čitaju i daju palčeve. Lako pitanje, zbog čega ne biste uopće izašli s curom? 

Koji su tragovi koji vam govore da nešto nije u redu? Ja ću početi nekim osnovnim:

• "Muzika je moj život"

Na fb pod cover photo ima znak audija, često pita dal imaš žvaku, kosa ofarbana u bjelo-plavu boju, ima onaj pogled "gle me ja lebdim" iako je u kategoriji s Filipovićem, prilazi ti i smješka se s pitanjem dal ćeš joj platit piće, ima izrabljena koljena, propuh pod minicom, vire joj prljave čarape iz grudnjaka, nema hobij i niš je ne interesira....

EDIT: I ne zna kuhati jer je to ženi ispod časti iako nema problema sa prodavanjem pića u minici (jer kuhanje je toliko degradirajuče za žene)....

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:03 (zerocool12).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

• Tetovaža 
  • Piercing
  • "Muzika je moj život"

Meni užasno smeta ako ima ženstven penis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:07 (4ucker).
14 godina
odjavljen
Već kad smo kod wireless veza, najbijem ja Njemačku, Hitlera xD i Merkelicu na K.
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Već kad smo kod wireless veza, najbijem ja Njemačku, Hitlera xD i Merkelicu na K.

Šta ti bi?

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Od vas  redovnih u vezi, pretpostavljam da ste svi 25+? kako bi trebale funkcionirat veze u mladoj dobi?
I bez  sarkasticnih komentara....

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 2:17 (Goddish).
16 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Od vas  redovnih u vezi, pretpostavljam da ste svi 25+? kako bi trebale funkcionirat veze u mladoj dobi?

Zasto 25+? Poznajem puno parova koji su dugo skupa i prije 25-e godine, doduse ljudi u tim vezama su malo zreliji od svojih vršnjaka,ali dobro im ide, uče usput (samo je bitna komunikacija).

Kako bi trebale funkcionirat? Pa ovisi o kako mladoj dobi se radi, prije 19, 20 nemoj se žurit u ozbiljnu vezu,barem dok ne prođeš neke od velikih promjena u svom životu (završetak srednje,traženje posla/faksa i slično,poprilično stresne situacije koje vezu stave na kušnju, a parovi bez iskustva se lako izgube u tome), ako već jesi u nekoj ozbiljnoj vezi a imaš 18,19,20 god onda ti je važna komunikacija i zrelo razmišljanje,znači bez nekih igrica. Najvažniji savjet koji bih ja volio da mi je netko prije dao: nije loše sumnjati u vezu, samo je važno dati si prostora i dobro razmisliti o tome što se dobiva a što gubi u toj vezi, također savršene veze ne postoje - one su samo u filmovima, veza "bez problema" je veza koja ima najviše problema, i najvažnija je komunikacija (veza je multiplayer i za vezu treba dvoje).

I ako si mlađi,uči usput, učite zajedno....

Btw. znam za slučaje di su ljudi od 1. razreda srednje skupa i već su oženjeni preko 20-ak godina te imaju sretne brakove, rijetko je ali da nebi neko rekao da je nemoguće...

EDIT: E da, i nemoj žurit,nikam ti nije sila,mlad si...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 2:38 (zerocool12).
14 godina
odjavljen
Sve bi dobro kad jednog dana reće moram u Njemačku...
14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Goddish kaže...

Zasto 25+? Poznajem puno parova koji su dugo skupa i prije 25-e godine, doduse ljudi u tim vezama su malo zreliji od svojih vršnjaka,ali dobro im ide, uče usput (samo je bitna komunikacija).

Kako bi trebale funkcionirat? Pa ovisi o kako mladoj dobi se radi, prije 19, 20 nemoj se žurit u ozbiljnu vezu,barem dok ne prođeš neke od velikih promjena u svom životu (završetak srednje,traženje posla/faksa i slično,poprilično stresne situacije koje vezu stave na kušnju, a parovi bez iskustva se lako izgube u tome), ako već jesi u nekoj ozbiljnoj vezi a imaš 18,19,20 god onda ti je važna komunikacija i zrelo razmišljanje,znači bez nekih igrica. Najvažniji savjet koji bih ja volio da mi je netko prije dao: nije loše sumnjati u vezu, samo je važno dati si prostora i dobro razmisliti o tome što se dobiva a što gubi u toj vezi, također savršene veze ne postoje - one su samo u filmovima, veza "bez problema" je veza koja ima najviše problema, i najvažnija je komunikacija (veza je multiplayer i za vezu treba dvoje).

I ako si mlađi,uči usput, učite zajedno....

Btw. znam za slučaje di su ljudi od 1. razreda srednje skupa i već su oženjeni preko 20-ak godina te imaju sretne brakove, rijetko je ali da nebi neko rekao da je nemoguće...

Nekako nakon 25 smatram da to sve krece ozbiljnije, kad se zavrsi faks, nadu se stalni poslovi, pa krece valjda zajednicki zivot?
od 16te sam s tom curom bio, sad mam 20, uskoro 21... Prekinuo sam s njom u sedmom mjesecu (7.7 nam je bila godisnjica) nakon XY problema, stalno je bilo nes i nakon skoro 4 godine ja vise nisam znao kak da se ja nosim s tim.
Uvijek je obecavala da ce bit bolje i da ce se ''popravit'', a ja sam stvarno lakovjeran, svima, ne samo njoj... vjerujem ljudima na rijec. npr. nasli smo se i imala je plavu masnicu na vratu (ajmo to tak nazvat, posto ne znam jel je ljubavni ugriz ili nije) i uvjeravala me da je to nastalo dok je spavala (i da joj se to jos prije par puta dogodilo).. sad si nekak kontam da je to nemoguce, (a cak sam i doktoricu pitao jednom prigodom jel to moguce pa je rekla da nije) ali me ona uvjerava da je to istina.. s jedne strane vjerujem njoj, s druge je to nemoguce?  uvijek se vjesala i skakala po nekom frendu iz srednje (makar sam upoznao decka, ali svejedno nije ugodno kad vam  cura skace po drugim deckima?), nasao sam i par slika di je zagrljena bila s jednim deckom (koj je isto isao s njom u razred) tj. on je nju drzao oko struka s obadvije ruke. Opet kazem, mozda ce neki od vas rec ili me popljuvat da sam preise ljubomoran, ali vjerujem da vam nijeugodno gledat ni slusat stvario vasoj curi koje vam se ne svidaju, ima tu jos hrpa stvari koje tu necu navest ali nemam vise povjerenja u nju.
Da se vratim na pocetak teme, znaci otkako smo prekinuli u sedmom mj, poceli smo se opet vidat oko 12og mj. dosta se promijenila, postala je umisljena i bahata, nije ono sta je prije bila.  Sad pitanje nakon sveg da li sam ja kriv za ovo? da li bi neki od vas prekinuli s njom ili bi se i dalje trudili imat ''normalnu'' vezu?  cini mi se da je pre nezrela i djetinjasta, makar sam bio 4 god s njom... mozda sam ja nezrel

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 12:59 (Goddish).
16 godina
neaktivan
Goddish kaže...
zerocool12 kaže...
Goddish kaže...

.................

.o.

Ukratko, vjeruješ joj samo zato što želiš da joj vjeruješ. Od tu, pa na dalje - sve prestaje.

16 godina
neaktivan
Goddish kaže...
Sad pitanje nakon sveg da li sam ja kriv za ovo? da li bi neki od vas prekiunli s njom ili bi se i dalje trudili imat ''normalnu'' vezu?  cini mi se da je pre nezrela i djetinjasta, makar sam bio 4 god s njom... mozda sam ja nezrel

Nisi ti kriv ako je ona nezrela i ako igra djetinje igrice, daj joj vremena nek razmisli o tome što želi i kako se ponaša. Nebreš se ti trudit imat "normalnu" vezu ako se ona isto ne trudi, kao što sam prije rekao za vezu je potrebno dvoje, reci joj što nije u redu i ako želi nek radi na tome,ako ne, naći češ bolju....

4ucker kaže...

Ukratko, vjeruješ joj samo zato što želiš da joj vjeruješ. Od tu, pa na dalje - sve prestaje.

Ljudima vjeruješ jer su ti dokazali da im možeš vjerovati,osim ako je u tvom slučaju drukčije -a tada,sretno. 

Začudo buraz,postoje ljudi koji su zreli i koje boli fifa za te gluposti, al ne možeš privuč takvu osobu osim ako ti nisi takav,al treba ostat hladne glave, jednom češ to shvatit ;) ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 13:00 (zerocool12).
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

• Tetovaža 
  • Piercing
  • "Muzika je moj život"

Obđekšn! 

Točka 4) Od kad su to crnke na lošem glasu i prolaze samo plave i smeđe?

5) El to zvono na vratima?

6) Jel pod muške prijatelje spadaju i muški prijatelji koji imaju sklonost prema muškom rodu?

7) vrckavo i spontano "pod utjecajem" il generalno bedasto?

Molim očitovanje ili ću biti prisiljena prijaviti temu nadležnima zbog diskriminacije

Goddish kaže...

Bila sam u ozbiljnoj vezi kad sam bila -25. Sad kad sam 25+ mi ne padaju na pamet nikakve veze  

A nema ti nekog pravila kako bi trebale funkcionirati(svakako ne onako kako si napisao u svom opisu veze). Ne postoji nitko tko ti može reć točno kako veza treba izgledati. Svakome odgovara nešto drugo. Neki traže pun angažman uz stalno zivkanje, nekima je dovoljno par sat druženja dnevno. Jedino važno je da se osjećaš ugodno u vezi i da poštujete jedno drugo. Ostalo se da riješiti.

Isto tako ti nitko ne može reći kad je pravo vrijeme za ozbiljnu vezu, to ovisi o tebi i o osobi sa kojom si. Ja imam masu prijateljica koje su već sa 18 se udale i imaju djecu i kažu da nikad nebi mijenjale ništa u svom životu. Drugima ne pada napamet se udati prije 30. Sve je to relativno.

Goddish kaže...

Uvijek je obecavala da ce bit bolje i da ce se ''popravit'', a ja sam stvarno lakovjeran, svima, ne samo njoj... vjerujem ljudima na rijec. npr. nasli smo se i imala je plavu masnicu na vratu (ajmo to tak nazvat, posto ne znam jel je ljubavni ugriz ili nije) i uvjeravala me da je to nastalo dok je spavala (i da joj se to jos prije par puta dogodilo).. sad si nekak kontam da je to nemoguce, (a cak sam i doktoricu pitao jednom prigodom jel to moguce pa je rekla da nije) ali me ona uvjerava da je to istina... 

Cccc pa možda je cura usisavala pa ju je usisavač ugrizao za vrat 

Za ubuduće "masnica" vulgaris nema istu boju na svim mjestima jer dozrijeva postupno, na samom mjestu udarca je obično tamnija, uz prisutnost(može i ne mora) ispucalih kapilara i na vratu masnica od udarca nikad ne ostaje ograničena nego se ajmo reć "razlije". Cuclek/ljubavni ugriz je ograničen, odmah tamne plave ili smeđe boje i tako ograničeno ode.  A alergijski pečati su uvijek više crvene boje a ne masničave ljubičasto plave.

Mene moje pašće često odalami šapom u vrat po noći i nikad ne liči na ljubavni ugriz već više ko da me netko davio. 

I ne nisi nezrel, ona je samo neodgojena i sumnjam da će i za 5 ili 10 godina postati zrelija.

16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Goddish kaže...

Nisi ti kriv ako je ona nezrela i ako igra djetinje igrice, daj joj vremena nek razmisli o tome što želi i kako se ponaša. Nebreš se ti trudit imat "normalnu" vezu ako se ona isto ne trudi, kao što sam prije rekao za vezu je potrebno dvoje, reci joj što nije u redu i ako želi nek radi na tome,ako ne, naći češ bolju....

4ucker kaže...

Ljudima vjeruješ jer su ti dokazali da im možeš vjerovati,osim ako je u tvom slučaju drukčije -a tada,sretno. 

Začudo buraz,postoje ljudi koji su zreli i koje boli fifa za te gluposti, al ne možeš privuč takvu osobu osim ako ti nisi takav,al treba ostat hladne glave, jednom češ to shvatit ;) ...

Kakve ti to njemu savjete daješ, čovjek je praktički u par rečenica napisao stvari iz kojih se da zaključiti da je najobičnija plastificirana norm-whore. On da njoj daje svoje vrijeme i opet dočekati stvari zbog kojih će mu se misli vrtiti u krug? U krajnosti joj ne može ni reći šta je u redu, a šta nije, samo kako što utiče na njega.

A sticanje povjerenja je malo kompliciranije od ovoga kako si ga ti pokušao definirati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 15:19 (4ucker).
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Obđekšn! 

Točka 4) Od kad su to crnke na lošem glasu i prolaze samo plave i smeđe?

5) El to zvono na vratima?

6) Jel pod muške prijatelje spadaju i muški prijatelji koji imaju sklonost prema muškom rodu?

7) vrckavo i spontano "pod utjecajem" il generalno bedasto?

Molim očitovanje ili ću biti prisiljena prijaviti temu nadležnima zbog diskriminacije

•  Ne znam zašto, ali 90% crnki koje ja vidim su totalni neodržavani otpad
  • Zvono poziva
  • Sklonost prema muškom rodu dok ne počneš odgajati njegovo dijete 3 godine nakon vjenčanja
  • Generalno takvo ponašanje, "pogledajte me ja sam slatka" "dajte mi pozornosti baš sam glupa he he"

Još sam se sjetio:

• Dozvoljava da roditelji utječu na njene odluke tako da zapravo dejtaš njih
  • Ima neriješenih problema s obitelji
  • Konzumira marihuanu, ali "nije ovisna"
  • Puši cigare, ali "može prestati"
  • "Uživa u kafi", ali joj je kafa 50% šećer, 30% mlijeko
  • "Prati modu", ali nije gledala fashion week u životu i nema pretplatu na magazine
  • "Gleda i voli filmove" neironično
  • "Ne voli biti u kući", ali inzistira da izlazi na mjesta gdje ju drugi ljudi mogu vidjeti
  • "Ne živi radi drugih", a treba joj više od 2 minute da se spremi za izlazak
  • "Nije joj bitno šta drugi govore", ali uvijek govori kako joj svi pričaju iza leđa
  • Nema hobije u kojima može uživati sama, nije posvećena ničemu
  • Nije depresivna, nije prije razmišljala o samoubistvu
  • Neironično je religiozna ili praznovjerna, ne razumije moralni relativizam, vjeruje u seks prije braka
  • Nosi predimenzioniran grudnjak, donje rublje koje nije obično bijelo
  • Nosi starke ili vansice
  • Želi djecu
  • Ima BMI preko 18.5
  • Ne održava svoje tijelo i prostor življenja
  • Smatra se pretjerano intelektualnom, misli da je bolja od drugih, čita knjige ženskih spisateljica
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
  • Zvono poziva
  • Sklonost prema muškom rodu dok ne počneš odgajati njegovo dijete 3 godine nakon vjenčanja
  • Generalno takvo ponašanje, "pogledajte me ja sam slatka" "dajte mi pozornosti baš sam glupa he he"

Još sam se sjetio:

• "Prati modu", ali nije gledala fashion week u životu i nema pretplatu na magazine
  • "Ne voli biti u kući", ali inzistira da izlazi na mjesta gdje ju drugi ljudi mogu vidjeti
  • "Nije joj bitno šta drugi govore", ali uvijek govori kako joj svi pričaju iza leđa
  • Neironično je religiozna ili praznovjerna, ne razumije moralni relativizam, vjeruje u seks prije braka
  • Želi djecu
  • Ima BMI preko 18.5
  • Smatra se pretjerano intelektualnom, misli da je bolja od drugih, čita knjige ženskih spisateljica

O čemu ti pričaš? Meni je Arandelle baš super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 15:23 (4ucker).
17 godina
Onjegin kaže...

Story of my ex-gfs, a podebljano vrijedi za sadašnju, 3y već tako :/

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
  • Zvono poziva

Još sam se sjetio:

• Nosi starke
  • Želi djecu
  • Ima BMI preko 18.5

Ne kužim šta želiš reći. Neke razloge si naveo s kojima se slažem, a neki nemaju smisla, ili je tvoj ukus neobičan.

Šta ti uopće navodiš?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Goddish kaže...kaže..

Uvijek je obecavala da ce bit bolje i da ce se ''popravit'', a ja sam stvarno lakovjeran, svima, ne samo njoj... vjerujem ljudima na rijec. npr. nasli smo se i imala je plavu masnicu na vratu (ajmo to tak nazvat, posto ne znam jel je ljubavni ugriz ili nije) i uvjeravala me da je to nastalo dok je spavala (i da joj se to jos prije par puta dogodilo).. sad si nekak kontam da je to nemoguce, (a cak sam i doktoricu pitao jednom prigodom jel to moguce pa je rekla da nije) ali me ona uvjerava da je to istina.. s jedne strane vjerujem njoj, s druge je to nemoguce?  uvijek se vjesala i skakala po nekom frendu iz srednje (makar sam upoznao decka, ali svejedno nije ugodno kad vam  cura skace po drugim deckima?), nasao sam i par slika di je zagrljena bila s jednim deckom (koj je isto isao s njom u razred) tj. on je nju drzao oko struka s obadvije ruke. Opet kazem, mozda ce neki od vas rec ili me popljuvat da sam preise ljubomoran, ali vjerujem da vam nijeugodno gledat ni slusat stvario vasoj curi koje vam se ne svidaju, ima tu jos hrpa stvari koje tu necu navest ali nemam vise povjerenja u nju.
Da se vratim na pocetak teme, znaci otkako smo prekinuli u sedmom mj, poceli smo se opet vidat oko 12og mj. dosta se promijenila, postala je umisljena i bahata, nije ono sta je prije bila.  Sad pitanje nakon sveg da li sam ja kriv za ovo? da li bi neki od vas prekinuli s njom ili bi se i dalje trudili imat ''normalnu'' vezu?  cini mi se da je pre nezrela i djetinjasta, makar sam bio 4 god s njom... mozda sam ja nezrel

Nemoj si to radit, prijatelju.

1) za ozbiljniju vezu sve treba biti otvoreno i ako ti je sumnjivo s kim se druži, ona se treba potruditi da otkloni te sumnje inače nešto mulja

2) nema šta zadovoljavati svoje potrebe za pažnjom kod nekih "prijatelja". Masnica na vratu? Imam loše vijesti za tebe...

3) povjerenje je u biti najbitnije, ako ti smrdi da nešto mulja, ako je još pritom bahata pitaj ju direktno - nakon toliko vremena bi trebao vidjeti izmotava li se netko ili ne ako ga pitaš s pogledom u oči

Generalno, ako te cura ne poštuje, dimi dalje. Puno je lakše izgraditi novi zdravi odnos sa ženom koju danas ni ne znaš nego popraviti nešto gdje te ženska ne poštuje.

just my 0,02$

Nulla dies sine linea
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice