The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
FuSo2805 kaže...
Mislim da se danas vraca,pa bumo vidili kaj bude

Danas ju zovi na kavu/pivo/pelin/votku i reci joj da želiš bit s njom. Što jednostavnije, bez ikakvih dodatnih sranja i dramatizacije. Znači dok ste na "kavi" i kad ti ispriča kako joj je bilo u BiH reci joj da ti se sviđa i da bi htio biti s njom. I točka.

PS nemoj ju prekidat dok ti prepričava kako se provela tamo, to ti je dodatni minus. Strpi se da završi {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imam pitanje, vi dok upoznate neku curu jel ju pitate za fejs ili broj mobitela? Jel valja javit se nekoj curi koju vidim dok je s frendicama al ju nikad nisam osobno upoznao?
Ja sam jači na fejsu i mobu, a kad treba uzivo pricat ne znam kaj govorim. Osim kad imam promile, a onda nameljem gluposti pa me poslije sram. 

Extra wurst
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo kak je u Bosni,u ovih 2 dana smo razmjenili 2 poruke. Ovo bude zvucalo kak jadno,al boli me krc. Nije ni pogledala poruku,i drugi dan sam joj poslao samo 3 tocke,i onda mi veli kak je nema puno na fb ovih par dana. Mislim jel tih 10-20 sec puno da mi napise hebenu poruku?{#}

14 godina
odjavljen
FuSo2805 kaže...

Evo kak je u Bosni,u ovih 2 dana smo razmjenili 2 poruke. Ovo bude zvucalo kak jadno,al boli me krc. Nije ni pogledala poruku,i drugi dan sam joj poslao samo 3 tocke,i onda mi veli kak je nema puno na fb ovih par dana. Mislim jel tih 10-20 sec puno da mi napise hebenu poruku?{#}

Prijatelju, čekaj da dođe. Pozovi je u šetnju, na kavu, bilo gdje. Popričaj s njom i reci što misliš, kao što je kolega par postova prije rekao, što jednostavnije, budi jasan u tome, bez ikakvih dvosmislenih rečenica i tako dalje. Po meni, a i po ostalima, sviđaš joj se i htjela bi pokušati nešto s tobom, ja samo ne znam kako ne vidiš, cura ti je ne samo nacrtala nego i obojala i uokvirila to da te želi.

Ako želi bit s tobom, to ćeš riješit vrlo brzo i jednostavno. Samo ju sad nemoj shvaćat na način da te ne želi čut i tako dalje, no kada ideš negdje, naravno da nećeš bit puno na fejsu ili mobitelu općenito nego ćeš se družit sa obitelji/prijateljima što više možeš jer, ipak ih ne vidiš svaki dan.

Strpi se i vidjet ćeš, isplatit će se. Želim ti svu sreću u pothvatu i, naravno, javi nam tu kako je prošlo :)

13 godina
neaktivan
footballer kaže...{#}
FuSo2805 kaže...

Prijatelju, čekaj da dođe. Pozovi je u šetnju, na kavu, bilo gdje. Popričaj s njom i reci što misliš, kao što je kolega par postova prije rekao, što jednostavnije, budi jasan u tome, bez ikakvih dvosmislenih rečenica i tako dalje. Po meni, a i po ostalima, sviđaš joj se i htjela bi pokušati nešto s tobom, ja samo ne znam kako ne vidiš, cura ti je ne samo nacrtala nego i obojala i uokvirila to da te želi.

Ako želi bit s tobom, to ćeš riješit vrlo brzo i jednostavno. Samo ju sad nemoj shvaćat na način da te ne želi čut i tako dalje, no kada ideš negdje, naravno da nećeš bit puno na fejsu ili mobitelu općenito nego ćeš se družit sa obitelji/prijateljima što više možeš jer, ipak ih ne vidiš svaki dan.

Strpi se i vidjet ćeš, isplatit će se. Želim ti svu sreću u pothvatu i, naravno, javi nam tu kako je prošlo :)

Eh da,tu je jedan problem. Mozemo ic  na kavu tek za mjesec dana,jer idemo u istu srednju,a skola pocinje za mjesec dana

bit ce tesko,al vidjet cemo{#}

15 godina
The Friendzone Club

A sta, ne mozete se vidjeti prije skole?

You better run, you better take cover!
14 godina
odjavljen
FuSo2805 kaže...

Eh da,tu je jedan problem. Mozemo ic  na kavu tek za mjesec dana,jer idemo u istu srednju,a skola pocinje za mjesec dana

bit ce tesko,al vidjet cemo{#}

E pa ako pokažeš volju time što dogovoriš sastanak prije srednje bit će ti još bolje i bit ćeš u još povoljnijoj situaciji. Jer do škole ona ima vremena tebe zaboravit i nać nekog drugog.

17 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jos sam jedan od onih koji ne preporucuju ozbiljnu vezu dok ste mladi da se ne opecete ko ja. :D 

To se jedino isplati tek oko 25-te ako planirate da ce te se zenit sa 30 +/- 2 god.

Oko 19.-te je sve pocelo, taman sam sagradio ajmo reci dobro, kvalitetno i dosta siroko drustvo, bilo je tu i dosta dobrih frendica, no naravno ne moze u zivotu sve ici ko po loju i morala je doc ta koja ce unistit cijeli koncept koji se gradio godinama. Mic po mic i nastala je veza, bila je tolko ljubomorna da se morala svadjat s ex best frendicom jer smo si ja i njezina frendica (koja je skoro pa perfekcija gledano fizicki, dok psihicki osrednje) postali predobri, znali smo chatat na Skypu i pricat na mobu po par sati, cak je jedno vrijeme ta njezina best frendica govorila da cemo kasnije ona i ja bit zajedno (lol). I tak je bivsa pocela s projektilima, prvo od svoje/moje best frendice pa onda na ostale "prijetnje". 

I nakon 2, 2 i pol godine dosao je kraj ne toliko lose veze, ali po meni je prekid dobrodosao. Od kad sam krenuo na faks promijenila se lista prioriteta, faks je dosao na prvo mjesto (naravno nakon zdravlja, obitelji...) dok je ona pala u drugi plan. Osim toga kad se covjek malo uozbilji sve pocinje gledati s drugog stajalista tj. razum dosta ojaca.  Prekid prakticki nisam ni osjetio, drugi dan ko da nista nije ni bilo,sad nakon toga smo se u 3 mjeseca culi mozda jednom i to prek SMS-a jer mi je cestitala rodjendan. 

Uglavnom nije nuzno trositi vrijeme na vezu u mladim danima, na kraju je najveci zayeb jer od njezine ex best frendice nije bilo nista, no uvijek postoji druga runda. :D

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 0:16 (Edge).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

udaljeni smo cca 35km sooo yeah,ja neam para,ona nema para.

Dobro dosli u 2014 godinu,gde se nema para {#}

15 godina
The Friendzone Club

Vala sumnjam da je karta za bus toliko skupa, besparica je kod vecine, al nesto se moze izganjati, ako imas biciklo, sjedi i pedalaj itd.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

come on,i sama je svijesna da se mozemo vidjet za mjesec dana,nece nikam pobjec,a ako hoce onda i bolje jer nebi bilo pametno biti oko osobe koja mjenja partnera svakih mjesec dana,kod nas se to zove kurveštija (jel to psovka?). (da  nebi bilo zabune,ne nazivam tu curu kurveštijom,mislim imam bar imalo mozga{#})

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudi Na kojem spoju je normalno barit curu?

Extra wurst
15 godina
Extra protection kaže...

2. i svakom sljedecem

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Ovisi... Ovidi o milijun čimbenika. Koliko se znate dugo, koliko ste mentalno zreli, kakve su ostale okolnosti. Moja aždaja (čitaj: cura) smo prvo zabrijali (+bonus) na dočeku nove i sutra dan na kavi zacementirali da želimo bit skupa (i poslije toga opet bonus). Tako da opet ovisi od osobe do osobe.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 7:20 (dark_wizz).
15 godina
win4crazzy kaže...
Extra protection kaže...

2. i svakom sljedecem

Samo drugom.

Swedish latin super funk.
12 godina
FuSo2805 kaže...

come on,i sama je svijesna da se mozemo vidjet za mjesec dana,nece nikam pobjec,a ako hoce onda i bolje jer nebi bilo pametno biti oko osobe koja mjenja partnera svakih mjesec dana,kod nas se to zove kurveštija (jel to psovka?). (da  nebi bilo zabune,ne nazivam tu curu kurveštijom,mislim imam bar imalo mozga{#})

mislim da će ti za mj dana proć baba sa kolačima

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ja već mislio ona udaljena 100+ km. Pa autobusna povratna ti neće bit iznad 100 kn. Otiđi taj jedan put i pogledaj što ćete, bar te neće jest do početka školske godine i ako ništa ne želi znat ćeš prije. A i mogao bi je ugodno iznenadit :)

11 godina
protjeran
FuSo2805 kaže...

ne'š ga ti umočit nikad,izgleda

Ako prdnem,usrat ću se.-Miroslav Krleža
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Slažem se sa ekipom, odi busom do cure, pitaj frenda ako imaš nekoga da ima vozačku da te odveze i dođe po tebe, ili bicikl, bus, snađi se.

I kad budeš s njom budi direktan, čekaj da ispriča sve svoje i reci joj da ti se sviđa i da bi htio da bude nešto između vas. Ako padne smiješak, znaš odgovor... A ako padne faca o.O kao da je sjela na šiljak za led, znaš odgovor.

Uglavnom, keep calm, and go for it!

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Extra protection kaže...

2. i svakom sljedecem

A kad da ju pitam za vezu, prije toga il na nekom slijedećem?

Extra wurst
15 godina
The Friendzone Club

Ako kontas to pitati, bolje i ne izlazi s njom, ispast ces nesigurni mlakonja koji ne zna uzeti ono sto zeli. Ako je sudjeno, i ako ima hemije, da budete skupa, dok setate, malo je zagrlis, uzmes za rucicu, i na rastanku ili ako bude prije prilike, okrenete se jedno prema drugom i poljubis je. Skupi hrabrost, ocelici muda i uradi to.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

No a jel se to uopce pita?

Extra wurst
14 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

nemoj da te smucek zbuni u tvojim godinama ti nije nista sudjeno pronaci {#}

pitaj ju za vezu,ako pristane,zbarit ces ju,logicno

i koristi extra protection ako ce bit potreban {#}

battlelog:KICKASS_HR
15 godina
Extra protection kaže...

Pita se. Ali ne pitaš nju nego njene roditelje.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Pita se. Ali ne pitaš nju nego njene roditelje.

"Ja doš'o pitat za pi*ku vaše 'ćeri"

"Misliš ruku?"

"Da sam htio drkat, neb' se ženio"

11 godina
protjeran
Extra protection kaže...

samo ako si mali mate iz 5.c

Ako prdnem,usrat ću se.-Miroslav Krleža
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hvala frajeri, koja ja pitam za pomoć.... na informatičkom forumu {#}

Extra wurst
14 godina
The Friendzone Club

Pa vidiš da smo mi ovdje svi face koji imamo cure i prošli smo kroz sve pa možemo vama neznalicama objašnjavati.

11 godina
protjeran
The Friendzone Club

preko ljeta nitko ne posta ovdje...majko mila...

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Nadam se da su zauzeti sa curicama malo {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice