The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Cordas kaže...

Nije vam baš nešto smiješno to što se sprdate na račun toga što je čovjek iznio svoje probleme, a još k tome niste niti pročitali s razumjevanjem što je napisao u onom kilometarskom postu.

Sve smo mi pročitali al kad na 3 stranice pokušavaš čovjeku pomoć da shvati neke stvari i imaš osjećaj da pričaš zidu onda se okreneš drugim zanimacijama.

Ne sprdamo se direktno s njim.

Just relax Osmijeh

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
17 godina
Cordas kaže...

Nije vam baš nešto smiješno to što se sprdate na račun toga što je čovjek iznio svoje probleme, a još k tome niste niti pročitali s razumjevanjem što je napisao u onom kilometarskom postu.

On je svoje probeleme iznio još prije dva mjeseca, ništa od tada nije promjenio, nije poslušao niti jedan savjet.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/the-friendzone-club/133033.aspx?page=135&jumpto=4125294&sort=asc&view=flat

Smeta mu sve što neka cura radi isključivo iz razloga "jer je njegova",  a ne zna reći doviđenja. Isključuje mogućnost da je cijelo vrijeme proveo sa glupačom, lažljivicom (ne kažem da je baš ta cura glupača nego da ljudi nekad ne shvaćaju da to što ti voliš i dobar si prema nekome ne treba automatski značiti da su drugi obavezni tebe voliti i biti dobri).

Mješa posjedovanje sa osjećajima, pa niti ne zna reći je li voli nekoga. Poistovjećuje svoje osjećaje sa očekivanjima. To ne mjenja činjenicu da on može biti "Romeo", a da ona u slobodno vrijeme služi kao kardio vježba lokalnom nogometnom klubu.

Ako ti cura smeta i smatraš da ima neke mane, zašto pristaješ na bilo kakve odnose? Sa njenom savršenom guzicom i duhovitošću prihvaćaš i katastrofalno ponašanje po pritiskom, lažljivu narav, neozbiljnosti...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Šta ima veze? Neka se ljudi zabavljaju ako im je to gušt {#}

17 godina
The Friendzone Club

ddarknessfairyy osječam neke leptiriče u trbuhu {#}

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da je danas živ imao bi 169 godina.
11 godina
neaktivan
wyks kaže...

On je svoje probeleme iznio još prije dva mjeseca, ništa od tada nije promjenio, nije poslušao niti jedan savjet.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/the-friendzone-club/133033.aspx?page=135&jumpto=4125294&sort=asc&view=flat

Ček ček to je ista ženska u pitanju? Isss stvarno mi treba ginko.

Sad s još više sigurnosti možemo reć da je dobio ono što je tražio.

Patrick_cro kaže...

ddarknessfairyy osječam neke leptiriče u trbuhu {#}

Oće to kad pojedeš previše graha Osmijeh

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
17 godina
The Friendzone Club

Ma nije grah, punjene paprike sam spremao :)

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

"ČISTO" by the way gospodine Lithiumpedophile, pitanjce: kako uopće djevojci prema

kojoj navodno nešto osjetiš (pa čak i kroz takav odnos) možeš reći da je "kurva"? Čisto ju tako kroz afekt

okarakterizirati? Ogroman je to bio pokazatelj na šta si ti kroz vjerojatno misao, riječ i djelo bio i jesi sposoban.

Promisli malo o tome.

Jedina stvar koja je ovdje povrijeđena meni se čini kroz xyz broj promišljanja o situaciji je tvoj proleterski ego i ništa više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 1:45 (4ucker).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav.

Ima jedna cura s kvarta koja mi se svidja, nismo nikad pricali, al vidim ju stalno kad sam vani na kvartu.

Htio bi ju upoznat a neznam kak da joj se obratim. Dal da joj se prek fb-a javim ili?

P.S.:Inace nemam bas iskustva s curama.

16 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Pozz forumaši i forumašice {#} 

Jedva sam nekako pročitao, morao pratiti prstom po ekranu zbog lošeg formata...

Anyway, možeš samo igrati njenu igru, svi će plesati po njenom, jer ipak je ona cura (oh the wonderful world). Oblatit će te na kratak period, to će proći i bit će sve oke... Mislim, nemaš ti tu šta poduzeti, budi sretan da te nije prijavila za silovanje...

EUW: iPLAY Murloc
17 godina
Optic malo samopuzdanja i pridi i normalno je pozdravi. Primjer bok ja sam optic i kasnije kazes primjer. Ne zelim biti nepristojan ali bi li voljela kada sa mnom u setnju ili na kavu? Uglavnom zene vole dok decko prvi pride i dok ima samopouzdanje, ako odbije ni prva ni zadnja. Ovako ces se cijeli zivot pitati sta bi bilo. Nikakav facebook ako je cura blizu.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako pomoći priji koja je upoznala dečka vanka koji joj je savršen i potom ga je dodala na fb pa ga izbrisala u roku od 15 minuti...njoj je to sve glupo ja sam joj lipo reka dogovori se za kavu priko fejsa ali ona ne slusa......A i taj decko je neki usporeni koliko san skuzi....

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

"ČISTO" by the way gospodine Lithiumpedophile, pitanjce: kako uopće djevojci prema

kojoj navodno nešto osjetiš (pa čak i kroz takav odnos) možeš reći da je "kurva"? Čisto ju tako kroz afekt

okarakterizirati? Ogroman je to bio pokazatelj na šta si ti kroz vjerojatno misao, riječ i djelo bio i jesi sposoban.

Promisli malo o tome.

Jedina stvar koja je ovdje povrijeđena meni se čini kroz xyz broj promišljanja o situaciji je tvoj proleterski ego i ništa više.

Jesi li ti ikad bio nekime toliko razočaran, ljut na njega, smatrao da se ta osoba izdala? U tom trenutku je veoma teško ostati hladne glave i što god da joj je rekao je bilo u tom trenutku ljutnje. Da, ona je obična balavica koja ne zna gdje su joj noge, a gdje nos. Da, on je djelovao u efektu i pogriješio, što i sam priznaje. Ne, nikome ne trebaju tvoje analize, napadanja i vrijeđanja samo kako bi se ti u toj sobi u kojoj si zatvoren napokon malo osjećao nadmoćan nad nekim jer si upotrijebio riječ "proleterski".

I "ČISTO" by the way, na što bi on to uopće on mogao kroz "misao, riječ i djelo" biti sposoban ako nekome kaže ono što je njoj rekao? Opljačkati čovjeka? Ubiti ga? Nekome potrgati cvijeće iz vaze?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Optic malo samopuzdanja i pridi i normalno je pozdravi. Primjer bok ja sam optic i kasnije kazes primjer. Ne zelim biti nepristojan ali bi li voljela kada sa mnom u setnju ili na kavu? Uglavnom zene vole dok decko prvi pride i dok ima samopouzdanje, ako odbije ni prva ni zadnja. Ovako ces se cijeli zivot pitati sta bi bilo. Nikakav facebook ako je cura blizu.

Zašto odgovor na moj post? It's totally unrelated..

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
Reichz kaže...
4ucker kaže...

Promisli malo o tome.

Jesi li ti ikad bio nekime toliko razočaran, ljut na njega, smatrao da se ta osoba izdala? U tom trenutku je veoma teško ostati hladne glave i što god da joj je rekao je bilo u tom trenutku ljutnje. Da, ona je obična balavica koja ne zna gdje su joj noge, a gdje nos. Da, on je djelovao u efektu i pogriješio, što i sam priznaje. Ne, nikome ne trebaju tvoje analize, napadanja i vrijeđanja samo kako bi se ti u toj sobi u kojoj si zatvoren napokon malo osjećao nadmoćan nad nekim jer si upotrijebio riječ "proleterski".

I "ČISTO" by the way, na što bi on to uopće on mogao kroz "misao, riječ i djelo" biti sposoban ako nekome kaže ono što je njoj rekao? Opljačkati čovjeka? Ubiti ga? Nekome potrgati cvijeće iz vaze?

Decko je teski preserator, ne obaziri se.

12 godina
neaktivan
sveupitni kaže...
sveupitni kaže...
BannedOnThisForum kaže...
sveupitni kaže...

Dakle prekjučer sam bio sa jednom curom sa faksa u kinu.  Mislim da je okej prošlo. Kad sam došo doma poslo sam joj poruku tipa bilo mi je super nadam se da je i tebi bilo... Sutradan ona meni odgovara "bilo je super :D ". I tako ja skupio hrabrosti da napišem poruku kao da bi mogli uskoro ponoviti druženje ako je za. Sad slijedi problem: Odgovorila je "Naravno" bez smajlića i bez ičega, ja nato pošaljem :D i jedan link od pjesme koji me tražila u tramu kad smo išli doma. Odgovor je uslijedio u obliku lajka samo. Sad sam u nedoumici jel me htjela odj*bati ili je fakat mislila da bi se mogli "družiti" ? Relativno sam nov u ovome, pa molim neke savjete koji imaju smisla {#}

Ako je odgovorila "Naravno" (sa velikim početnim slovom) i nečim u obliku lajka (poveliko pretpostavljam); bila je na mobu i bilo joj je mrsko kucati.

Nadam se da si u pravu, probat ću se javiti navečer pa budem vidio kak stojim...

Evo da napravim update kako stvari stoje. 2 tjedna smo pricali i sve i cinilo se okej.Sad u subotu je bilo kao drzavno natjecanje u u sinkr. plivanju i pozove ona mene da je dodjem gledati i ja sad umjesto da odem doma iz zagreba posto imam produzeni vikend, ostao sam i otisao to pogledati. I tako navecer javim se ja kao bilo je zanimljivo bla bla bla....i odgovorinona meni da sam je bas iznenadio, jer joj cak ni DECKO nije dosao. Jbt pa presjeklo me....dok sam dosao k sebi, pitam ja nju kao kolko su dugo zajedno i odgovori kao mjesec dana uskoro...ono kazem kao mogla je rec da ima decka posto mi to nije palo ni na kraj pameti posto je bila s menom u kinu i pricali smo dosta i sve.... Eto tako je sve zavrsilo.

Ako je zauzeto nije oduzeto {#}

You dont make 500 million friends without a few enemies.
16 godina
neaktivan
Reichz kaže...
4ucker kaže...

Promisli malo o tome.

Pa da, faktički nestabilna osoba sa manjkom sposobnosti komunikacije i trunke taktičnosti kroz razno-razne predloške.

Pokazuješ koliko je lako moguće postići nivo autizma kategorizirajući me na osnovu tako malo informacija, što je u najmanju ruku jadno. Wild kontradiktorni psihoanalitičar appears... not.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 0:16 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Kako pomoći priji koja je upoznala dečka vanka koji joj je savršen i potom ga je dodala na fb pa ga izbrisala u roku od 15 minuti...njoj je to sve glupo ja sam joj lipo reka dogovori se za kavu priko fejsa ali ona ne slusa......A i taj decko je neki usporeni koliko san skuzi....

Da, upoznal sam je jucer vani,bili smo pijani ko majke ona je moja srodna duša i totalno mi je savršena ali ono kužiš ono ne fakat totalno mi je savršena drugi tjedan se ženimo.

Reci joj nek skupi muda,treba se i žensko nekad potrudit,ak nema muda onda ga hebaj,nek plače sljedećih 4-5 pms-ova...

A ti lik kaj si curinoj mami rekel da je k*rva (i ona i mama) si budala,oprosti kaj ti to moram reci tak ali nikad se nebreš spustit na tak niski nivo da curinoj staroj ideš takve stvari govorit, totalno neukusno

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 22:15 (zerocool12).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo sta se desilo meni i mom prijatelju...

znaci frend mi ima curu i posla on meni sliku od curine matere.ja i on ostali zateceni i poceli pisat kako bi je derali dan noc, kako se on vise pali na mater nego na curu i slicno.ja sam pisa kako cu ic d*kat poslije. kako bi je rado servisira i sl.pricali smo svakave prostote.i pogadjajte...cura mu ima sifru od fejsa i tako ona lipo vidila sve nase poruke sta smo pisali. zenska se zgrozila kad je procitala.ja je u oci vise pogledat ne mogu a za njega nisam siguran sta ce bit.eto ne treba mi nikakav savjet samo sam htio podijelit ovo sa vama.

P.S. brisite poruke na facebooku.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gdje je slika?

17 godina
The Friendzone Club

ne kuzim zakaj bi neko nekome dao lozinku za bilo sta. jel dajete i kreditnu i lozinku sam tak nekome?

Ride or die, remember?
15 godina
Lord_Marko kaže...

ne kuzim zakaj bi neko nekome dao lozinku za bilo sta. jel dajete i kreditnu i lozinku sam tak nekome?

ja da, nema nista na njoj :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Gdje je slika?

nedam sliku :P

Lord_Marko kaže...

cura i decko su...nije ni meni jasno zasto....

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Stvarno si bezobraznik!
Sram te bilo!

Kažeš da je stara pičoka i sad ne daš sliku. ccc 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Pics or didn't happen. Or won't happen ;)

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nedam nikom sliku jos samo fali da vidi zenska na internetu negdi sliku...

danas prolazim pokraj nje i buljim u pod.osjecam se stvarno grozno

16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

nedam nikom sliku jos samo fali da vidi zenska na internetu negdi sliku...

danas prolazim pokraj nje i buljim u pod.osjecam se stvarno grozno

Bluraj facu ili šalji na PM :P

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Znaci upozno sam se sa curom u subotu navecer vani i zabrijali smo, u ponedjljak smo se išli prošetat i sve je super bilo (butra me skoro silovala haha). I sad u četvrtak nisam mogo ic jel nisam imo prijevoz i kažem joj kao idemo sutra onda. Kaže idem na nokte, aj javim ti kad budem mogla. I ja joj jucer popodne posaljem poruku jel se vidimo navecer i cura mi od onda nis neodgovara. Nisam ju od onda uopce vidio da je bila online

Nije mi jasno u ponedjeljak je sve super bilo, u četvrtak sam trebo doc do kafica di je ona bila al nisam mogo jel nisam imo prijevoz. I sad mi nije jasno sta se dogodilo u 24 sata da mi nece na poruku odgovorit... da ju probam nazvat na mob jel nije uopce online bila na fejsu (iako je možda isključila chat da se nevidi da je online)?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
The Friendzone Club

Nikakvo zvanje tu neće pomoči, to može samo odmoći. Čekat malo da se javi, ako se ne javlja samo produžit dalje, nema od toga kruha. 

15 godina
cuspajz kaže...

Znaci upozno sam se sa curom u subotu navecer vani i zabrijali smo, u ponedjljak smo se išli prošetat i sve je super bilo (butra me skoro silovala haha). I sad u četvrtak nisam mogo ic jel nisam imo prijevoz i kažem joj kao idemo sutra onda. Kaže idem na nokte, aj javim ti kad budem mogla. I ja joj jucer popodne posaljem poruku jel se vidimo navecer i cura mi od onda nis neodgovara. Nisam ju od onda uopce vidio da je bila online

Nije mi jasno u ponedjeljak je sve super bilo, u četvrtak sam trebo doc do kafica di je ona bila al nisam mogo jel nisam imo prijevoz. I sad mi nije jasno sta se dogodilo u 24 sata da mi nece na poruku odgovorit... da ju probam nazvat na mob jel nije uopce online bila na fejsu (iako je možda isključila chat da se nevidi da je online)?

bil je norijada jucer ima tu puno razloga zasto ti se nije javila.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice