The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.477.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
win4crazzy kaže...
anshika05 kaže...

anketa je odlucila {#}

2 za, 0 protiv...ovo ostalo je nevezano uz referendum LOL 

da, ali posto nisi napisala pricu odlucio sam da to ostalo bude preduvjet prije nego postanes predsjednica

eo cak ti dajem priliku da biras, prica ili ovo sto su izglasali {#}

Mislis da je sad njoj do izmisljanja nekih prica? taman posla..

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Btw, neki od vas se tu pitaju zašto se Anamarija javila uopće u temu, e pa, odgovor je - Mentalist, vjerovali ili ne, ali pustimo njoj da bolje stvar objasni.

15 godina
The Friendzone Club

{#} 

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Btw, neki od vas se tu pitaju zašto se Anamarija javila uopće u temu, e pa, odgovor je - Mentalist, vjerovali ili ne, ali pustimo njoj da bolje stvar objasni.

Šta je "to" still alive? {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
17 godina
neaktivan
passat kaže...

Mislis da je sad njoj do izmisljanja nekih prica? taman posla..

Upravo ono što sam htjela sama odgovoriti. Hvala! :)

13 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
4ucker kaže...

Onjegin

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
17 godina
neaktivan
Unix kaže...

Hahahahha...strašne stvari... {#}

16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
4ucker kaže...

Kako se "to" usuđuješ nazivati "time"? Ha?

Krenulo je preko birca sa provokativnim porukama, njegova slika sijede vlasi je presudila. Tu sam se ubacio i ja, kao wingman. Žuti kartoni su odigrali svoje. Za neke i crveni (huehuehue Anamarija). Sve je završilo "nečime", o čemu njih dvoje šute k'o zaliveni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 21:27 (4ucker).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

hoće li netko prozboriti u čemu je stvar ili se nastavlja u maniri 15-godišnjaka i njihovih tajni?

Ke?!
17 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

hoće li netko prozboriti u čemu je stvar ili se nastavlja u maniri 15-godišnjaka i njihovih tajni?

ovaj isprazni chat zadnje dvije strane me ubio u pojam.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
The Friendzone Club

za one koji ne znaju tko je mentalist- evo link na temu pa se educirajte http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/review-veza-do-poljupca/68533.aspx a i stariji clanovi mogu opet bacit oko da se malo nasmiju

opet sam off topic {#}

btw anšika, koliko vidim nema price, a glasanje odavno zavrsilo, rezultati su tu, ako oces biti predsjednica mi svi cekamo {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan

Ma ja skužio, al nisam htio prekidat, a i uživao sam u sladoledu nakon vožnje Nevinašce

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a što reći... došao do pola i dopi*dio mi, preveč je naporan.

a pola ljudi iz teme dobilo ban :D

Ke?!
16 godina
The Friendzone Club

uopce ne kuzim o cemu vi pricate vec jednu cijelu stranicu? wtf did I missed

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

za one koji ne znaju tko je mentalist- evo link na temu pa se educirajte http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/review-veza-do-poljupca/68533.aspx a i stariji clanovi mogu opet bacit oko da se malo nasmiju

opet sam off topic {#}

hehe, a sve je počelo pretečom ove (The Friendzone Club) teme pod nazivom
Kako dobit curu? 

{#}

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:03 (Unix).
14 godina
chewbacca kaže...

jedino tko moze ista rec su onjegin(mentalist) i ansika ostali i ne bas toliko.

dovoljno znate dalje sutim(povjerljivi izvori, ne zelim im narusavati tajnost)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ova tema/topic{#} je dosadna. 

15 godina
anshika05 kaže...

Nemoj je citat...  Ionako nisam vidia nekih korisnih savjeta od tebe. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
anshika05 kaže...

Nemoj je citat...  Ionako nisam vidia nekih korisnih savjeta od tebe. 

A mici, treba ti savjet? Pa tako reci... 

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dobio sam prijavu za off topic u off topic temi. Zato vas molim da se držite off topica i da ne idete u off topic. Hvala.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dobio sam prijavu za off topic u off topic temi. Zato vas molim da se držite off topica i da ne idete u off topic. Hvala.

jasno.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
The Friendzone Club

jesu ovdje svi poludili ili? i sta ova cura tu radi uopce.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Sad bi ti rekla, ali ne želim da me baniraju. 

16 godina
anshika05 kaže...
mar123 kaže...

reci sreco
cim si dosla pocela si spamat, nijednu normalnu poruku nisi napisala i samo citam tu gluposti oko tebe i tog mentalista.

15 godina
mar123 kaže...
anshika05 kaže...
mar123 kaže...

reci sreco
cim si dosla pocela si spamat, nijednu normalnu poruku nisi napisala i samo citam tu gluposti oko tebe i tog mentalista.

Citas gluposti jer ili nema sta pametno rec ili kao svaka driga cura nema pojma o cemu mi pricamo nego radi automatski sta joj mozak kaze. Ne shvacaju one koncept friendzonea ali ga imaju u glavi. To kad njima pokusas nesto obijasnit je sve WTF , o cemu ti pricas? Da li ce znat pametni razlog zasto su zavrsile s nekim u vezi a ne s tobom, rijetko i nikad. Zato sta si im "ti" neprivlacan. Zasto si im ti neprivlacan je nuklearna fizika i tema o kojoj se moze napisati znanstveni rad. Zato se ne treba zamarat njom nego trazit curu kojoj ces bit privlacan. Anshika gubi vrijeme u ovoj temi jer joj nista nije jasno niti ce joj bit. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Citas gluposti jer ili nema sta pametno rec ili kao svaka driga cura nema pojma o cemu mi pricamo nego radi automatski sta joj mozak kaze. Ne shvacaju one koncept friendzonea ali ga imaju u glavi. To kad njima pokusas nesto obijasnit je sve WTF , o cemu ti pricas? Da li ce znat pametni razlog zasto su zavrsile s nekim u vezi a ne s tobom, rijetko i nikad. Zato sta si im "ti" neprivlacan. Zasto si im ti neprivlacan je nuklearna fizika i tema o kojoj se moze napisati znanstveni rad. Zato se ne treba zamarat njom nego trazit curu kojoj ces bit privlacan. Anshika gubi vrijeme u ovoj temi jer joj nista nije jasno niti ce joj bit. 

Ja mislim da imaš totalno promašeno mišljenje...manje je bitno ovo što seruckaš u vezi mene, nego se primjeti kako zapravo nemaš pojma o životu općenito, a pametuješ. 

16 godina
anshika05 kaže...
athlon64 kaže...

Ja mislim da imaš totalno promašeno mišljenje...manje je bitno ovo što seruckaš u vezi mene, nego se primjeti kako zapravo nemaš pojma o životu općenito, a pametuješ. 

pa ajde nam onda ti pojasni kad pametujes tolko.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
anshika05 kaže...
mar123 kaže...

reci sreco

Kakvu normalnu poruku očekuješ? Da ti kažem kako izaći iz friendzonea? Jednostavno. Kažeš curi da ti se sviđa, svoje osjećaje prema njoj iskreno i otvoreno i bok. Možda uspije, možda ne...ali svakako nakon toga više nećeš sigurno biti u FZ-u. Amen. Radite filozofiju od glupog pojma kojeg su popularizirali ameri... hebo vas...

14 godina
The Friendzone Club

ajde necemo vise off topic, treba da nam dani zakljuca temu

ja sam djelomicno kriv za ovo, nisam planirao da ce tako ispast i ispricavam se zbog ovog

ansika ako ti smeta tema nemoj vise pisati samo bezveze idemo u off topic, ignoriraj ove poruke i to je to, a ako imas nesto za napisati u vezi teme uvijek si dobrodosla

decki slazem se s vama ali necemo je sad vrijedjat posto nije ispunila nase zahjeve u anketi {#}

eo neko bezvezno pitanje vezano uz temu samo da izadjemo iz off topica

pretpostavimo da imate dobar auto i da se imucnijeg stanja, kako onda prepoznati ljubav jer znamo da su cure spremne na sve i svasta kako bi vas pridobile(znat vec i sami) a i poznato je da vrlo dobro znaju odglumiti tu ljubav 

valjda ste shvatili na sta mislim, je malo glupo pitanje ali bolje ista nego nista {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:29 (win4crazzy).
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

pretpostavimo da imate dobar auto i da se imucnijeg stanja, kako ona prepoznati ljubav jer znamo da su cure spremne na sve i svasta kako bi vas pridobile(znat vec i sami) a i poznato je da vrlo dobro znaju odglumiti tu ljubav 

valjda ste shvatili na sta mislim, je malo glupo pitanje ali bolje ista nego nista {#}

Kakvog je imovinskog stanja ženska?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice