The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.477.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
cuspajz kaže...

Pron addict me jako podjeća na lika u djelu Stranac Alberta Camusa

Ali malo baca i na Ivicu Kičmanovića {#}

13 godina
The Friendzone Club

Takav naivni seoski dečec ipak nisam, uz svo dužno poštovanje. Nagledao sam se dosada svakakvih sranja, kad se samo sjetim panike s kladionicom jedno vrijeme. Uf...

Ipak mi je bliskiji Mersault, mada nisam ni blizu tako "neshvaćen" lik. Jedino što dijelimo je manjak empatije (ne, nisam psihopat) i nekonformizam.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 19:06 (pr0n_addict).
12 godina
neaktivan
T-55 kaže...
Legiija kaže...

Dečki, neću vam soliti pamet...

Sve je to fino i lijepo sto si reko ali  svi su ljudi razliciti.Kako sto vidis  federi paradiraju pa ih ti ne razumijes kako tako mogu razmisljati.Tako nemozes ni moje postupke razumjeti.Nisu svima isti prioriteti u zivotu(zena>brak>djeca,a danas je u modi djeca>zena>brak).Meni se moj zivot svida,posao>kuca>grad>hobi>lov.Nisam nicim opterecen u zivotu.Ne moram misliti hoce li moja "draga" zajahati drugog kada ja odem hrmbati ujutro u 6 sati da bi ona imala sta da jede.Ne moram misliti kada se razvedem da dijelim imovinu s njom koju je ona "zaradila" jahajuci po susjedu kad ja hrmbam ko vol.Ne moram razmisljati o alimentaciji djeteta koje nije moje nego od susjeda koji ga je sklepo dok sam ja hrmbo...

Neznam mozda se nisam rodio sa rozim naocalama pa da tako promatram svijet,ali polako kad tad ta roza boja ce izblijediti onda kada se najmanje nadas.Pa tek tada pocinje zivot koji trenutno prezires kod mene.

I ja sam u pocetku kad sam bio manji razmisljao da je sve lijepo,fino i skladno u obitelji,da se roditelji vole,jer su se pretvarali da je tako,lagali me citav zivot,sakrivali su od mene svoj prljavi ves.Da bi se na kraju ta kula od karata srusila uz posljedice.Tek tada sam vidio kakva mi je obitelj(uza i sira).Da bi kasnije vidio da okolo toga ima vise nego sam ikad mogao zamisliti i vjerovati da se to moze desiti nekim ljudima za koje sam smatrao da su "normalni i sretni" u zivotu.

Prvo, pogrešno si shvatio da ne toleriram drugačije od sebe.

Ne prezirem nikakav način života, bilo raskalašene orgije do 7 ujutro, obiteljski život, samački, planirani 10 godina unaprijed ili život od danas do sutra, opet kažem svatko ima izbor i pravo na njega, ta nismo u tiraniji.

Pink cvike odavno ne nosim, ostavio sam ih na faksu.

Ovo za prevare i afere, ima svega, bilo je i biti će. Ali to nije pravilo braka, nego izuzetak. Žao mi je da si prošao kroz sito i rešeto sa familijom. Neću sad nikakve psiho analize, ali prema napisanom, sve što promatraš izgleda crno i prepuno laži. Nije niti sve ružićasto, stvarnost je negdje između.

kuku lele
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

zenska ga je friendzonala, znate kako mu je tesko.

LINK

ajde ljudi dajte mu lajk da se barem malo veseli {#}

HALA MADRID!
17 godina
The Friendzone Club

Želite friend-zonati djevojku, ali ne znate kako?! Najbrži daje kratak tekst koji joj možete C/P:

Najbrži kaže...

Prvo, najlakši dio, jer je najočitiji. Žao mi je.

Mislim da sam danas dokazao da nisam spreman za ovo. Htio sam da uspije. Jesam.

Jako mi je stalo do tebe i volim biti uz tebe.

Samo mislim da sam bolji kao tvoj prijatelj, jer znam da u tome mogu biti dobar.

Umjesto "danas" možete staviti  "Mislim da sam tokom vremena, koje smo proveli zajedno, dokazao da nisam spreman za ovo".

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
The Friendzone Club

{#}.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 22:01 (win4crazzy).
17 godina
Thompson007 kaže...
Pero kaže...
Thompson007 kaže...

Jao kao da čitam svoju situaciju od prije godinu dana. Bilo je sve skoro isto samo je cura bila od mojeg najboljeg frenda kaj se je dodatno skompliciralo. Ja sam njega pital, njemu bilo svejedno ako ja neš probam s njom tako da tu nije bilo problema (tu i tamo, sad vidim da to nebi bila dobra ideja jer mi je bf). I znaš kako je završilo? Dobio sam odjeb ko i ti i uvidil sam i osjetil po prvi put kaj znači friendzone te se danas ni ne pozdravim s njom i sve sam odnose prekinul. Vjerojatno zato jer mi je bf njen bivši a i da se rješim svih osjećaja prema njoj. I uspjelo je, tako da ako hoćeš ostani dobro s njom (odvagni, dal ti se isplati ili ne, kakva je osoba, dal te samo iskorištava, itd) i kreni dalje kaj se tice cura. Odjeb je odjeb i kao takav u večini slučajeva bude i ostao. Sretno! ;)

Vjerojatno bi to i ja trebao napraviti, jer ovak se čini nemogućim i dalje ostati dobar frend s njom,

i jednostavno odustati ne znajući da baš aposulotno nikad me nije vidjela u drugom svijetlu osim prijateljskom.

Da odmjerim kolko je to prijateljstvo obostrano, hmm, teško, jer više manje za mene nikakve koristi od toga prijateljstva,

al nisam takva osoba da bi gledal na to tak, jer si nebi bio dobar s njom onda od početka kad sam vidio njezinu situaciju.

Teško, ak ne nemoguće mi je praviti se koda smo samo frendovi, jer mi to jednostavno nije dovoljno s njom, a nemrem se otrgnuti od pomisli da bi možda moglo biti neke,

nemrem prestati gledati ju na taj način, idem na fb vidim ju online, i njezine notifikacije, idemo van, neko se uvijek dogovori pa se sretnemo s njom i frendicama i tako krug.

A dok god to traje, ja ju nemrem zaboraviti.

Prošlo je više od godinu dana od kad sam zadnji put neke pokušaval s njom, neću da se žderem možda je promijenila mišljenje itd.

Ovo već traje dosta dugo, imala je vremena si promisliti, kod mene nema "možda" nakon tak dugo vremena, DA ili NE mi treba.

Jednostavno bum moral izaći na čisto pred njom sa svim ke imam za reći i riskirati,

ili bude mi se posrećilo pa bude zainteresirana, ili dobijem odjeb opet, pa znam na čemu sam, mogu odustati i pustiti si mira od nje,

maknuti je s fb-a, ne izlaziti jedno vrijeme u sastavu društva gdje bum često dolazil u kontakt s njom i slično.

Inače se nebum riješil tih osjećaja, znam od prvi put kolko je teško bilo, i spasilo me jedino kaj je otišla raditi van pa ju nisam viđal dugo.

Tako ti to ide, vidim da već i sam znaš da buš opet odjeba pokupil. Ali i neka, to ti treba kao kaj je i meni trebalo da se maknem od nje i krenem dalje. Pozovi ju, reci kaj ti je na srcu, možda se kaj promjenilo, možda, vidiš situaciju i gotovo. Nema smisla da te to stalno ždere, rješi to zauvijek. I probaj ju dobit nasamo, nikakvi frendovi i gluposti. Javi nam poslije. ;) (Sretno)

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ma ja mislim da ti baljezgas.

Pitanje - koliko godina bi po tebi minimalno morao imati, da bi bio ozbiljno shvacen u svojim namjerama?

They say freak, when you're singled out...
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hebalo vas to kompliciranje. Oce me,nece me.. Dajte vec jednom pokupite ta muda i priđite joj,nece sama pasti sa neba... Ak pokazes da si musko i da hoces, htjet ce i ona... Odmah je volite najvise na svijetu,spustite se malo na zemlju i krenite polako i bez nekih očekivanja bila ona dobra ili loša.
Bit ćete opušteniji i sretniji...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

problem je kaj se svi odmah u pocetku stavljate u podredjenu poziciju i nemate samopouzdanja, mislite da su te cure puno bolje od vas i one to vide. i previse vas vode emocije a to je zenska uloga, vi samo budite muski i vjerujte u sebe i razmisljajte s mozgom a ne pimpekom i imali budete puno vise uspjeha

HALA MADRID!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:43 (peterstern9).
15 godina
The Friendzone Club

Ma ja sam se u zadnjih par miseci necemu naucia. Ona mala crna gejmerica o kojoj sam prica. Ne da ide nego leti, rekla mi je da bi se tila jos malo upoznat za sad (znamo se tjedan dana xd) ali sam dobia informaciju od nijene prije da joj se svidam. Koja je poanta? Upoznas curu, budi odma jednostavan hladan i direktan, baci udicu i cekaj. Ako im se svidiš one same pocnu dolazit. Ne moras nikoga pitat, vidis na kilometar da zeli nesto. Cim ti nju moras lovat znaci da vjerojatno gubis vrijeme. Bitna stvar. U nikoga se neces zaljubit bar kojih 2 mjeseca intenzivnog druzenja. Moras malo kvalitetnije poznavat osobu za to. Ako ti pokusavas nesto s njom nakon sto imas osjecaje , problem. Jer ne mozes razmisljat glavom i jako je tesko ne zaje_bat sve. Drugim rijecima treba situaciju rijesit unutar ta prva 2 miseca dok te jos boli qurac. 1. zato sta mozes bit hladan i mozes bit musko, 2. zato sta ako propadne neces se povlacit oko nje jos 2 miseca ko pas nego ces ic dalje i yebe ti se. Jer nazalost nas mozak pod utjecajem emocija nije sposoban shvatit da ta cura nije savršena kraljica i da postoji jos 100 takvih (i boljih) nego nastavimo gubit vrijeme oko nje i propustat osobe koje nam 100 puta vise odgovaraju. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 10:10 (athlon64).
16 godina
neaktivan

Jesi ti sa njom proša priko Cankareve u nedilju navečer?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mogu ja bit predsjednica Friendzone kluba? Čisto iz razloga što se uglavnom muškići žale da su "friendzoneani"...

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
14 godina
The Friendzone Club

posto zivimo u demokratskoj drzavi lijepo cemo glasta

tko je za da anshika05 bude predsjednica

ja sam glasao za zadnje(eo i dokaza http://i.imgur.com/Bs2Xcke.png da nebi bilo da ja lazem)

7 ja sam za
0 ja sam protiv
84 pokazi sise
7 a kuhinja???
4 autor ankete je reterdiran
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:15 (win4crazzy).
15 godina
Mitsuoka kaže...

Jesi ti sa njom proša priko Cankareve u nedilju navečer?

Jesam, vidija sam te al sam kasno skuzija pa ti se nisam stiga javit {#}

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

posto zivimo u demokratskoj drzavi lijepo cemo glasta

tko je za da anshika05 bude predsjednica

ja sam glasao za zadnje

Ja sam glasala da si pokažem sise. Iako to nema veze s vezom...

14 godina
anshika05 kaže...

slazem se, moras se prilagoditi ovoj temi, ovdje nista nema veze s vezom

edit: ispricavam se, odlazim u off topic, vise necu

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:18 (win4crazzy).
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
anshika05 kaže...

Pa da...ja se brzo prilagođavam...možda i pustim bradu/brkove...

13 godina
odjavljen
anshika05 kaže...
win4crazzy kaže...
anshika05 kaže...

Pa da...ja se brzo prilagođavam...možda i pustim bradu/brkove...

nah ovima tu to jos nije pocelo rast

http://revohd.blogspot.com/
14 godina
The Friendzone Club

nabaci neku pricu da izadjemo iz off topica i mozes biti predsjednica(sto se mene tice=

mora biti o nesto o friendzonanju, znaci bila si u friendzoni, ili si ti nekog friendzonala, zaobisla is friendzone, bilo sta, eto mozes krenuti {#}

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

nah ovima tu to jos nije pocelo rast

Da, ima istine u tome... no dobro,ima i onih kojima jest.  {#}

17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

nabaci neku pricu da izadjemo iz off topica i mozes biti predsjednica(sto se mene tice=

mora biti o nesto o friendzonanju, znaci bila si u friendzoni, ili si ti nekog friendzonala, zaobisla is friendzone, bilo sta, eto mozes krenuti {#}

Nisam bila u frendzonzu, i nisam nikog frendzonala...ja ne zavlačim ljude, kod mene se odmah zna na čemu si...ako vidim da osoba daje znakove da se zagrijala, odmaknem se... Ne volim da netko pati zamnom, vjerujem da  nije lijep osjećaj, a svojim frendićima to ne želim priuštit. Viš kak sam ja dobra. {#}

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
win4crazzy kaže...

Nisam bila u frendzonzu, i nisam nikog frendzonala...ja ne zavlačim ljude, kod mene se odmah zna na čemu si...ako vidim da osoba daje znakove da se zagrijala, odmaknem se... Ne volim da netko pati zamnom, vjerujem da  nije lijep osjećaj, a svojim frendićima to ne želim priuštit. Viš kak sam ja dobra. {#}

A što ako si ti zagrijana za nekog ? {#}

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

A što ako si ti zagrijana za nekog ? {#}

I see, I conquer. {#}

Veni, vidi, vici.{#}

Trala lala lala

14 godina
The Friendzone Club

ako je tako onda si fulala temu {#}

17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Gle, ja samo želim biti predsjednica. {#}

14 godina
anshika05 kaže...
win4crazzy kaže...

anketa je odlucila {#}

17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
anshika05 kaže...
win4crazzy kaže...

anketa je odlucila {#}

2 za, 0 protiv...ovo ostalo je nevezano uz referendum LOL 

14 godina
anshika05 kaže...

anketa je odlucila {#}

2 za, 0 protiv...ovo ostalo je nevezano uz referendum LOL 

da, ali posto nisi napisala pricu odlucio sam da to ostalo bude preduvjet prije nego postanes predsjednica

eo cak ti dajem priliku da biras, prica ili ovo sto su izglasali {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice