The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.481.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
alankish kaže...

Can somebody explain what friendzone is? I'm toooo lazy to Gooogle it {#}

Svidja ti se cura, super ste si, volite slicne stvari, uvijek se druzite, pitas ju da bude s tobom (kako to da kazem vec) , ona ti vrati  " ti si mi predobar prijatelj" da budemo u vezi.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
alankish kaže...

Svidja ti se cura, super ste si, volite slicne stvari, uvijek se druzite, pitas ju da bude s tobom (kako to da kazem vec) , ona ti vrati  " ti si mi predobar prijatelj" da budemo u vezi.

I da dodam još, pogotovo zna bit syebano ako se radi o nekoj curi koju viđate često ( svaki dan i sl. ) .

... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vidim ovdje ima ljudi (Deus-Ex) koji se razumiju u to (xd), naime ima ta cura koja mi se svidja, mi volimo iste stvari, uvijek se znamo nasmijat, ispricat i tako, preljepa je i super cura, no problem je sto me je "friendzonala" , ali stalno mi praktcki daje nekakve "hintove" stalno me ono "zeza" (nemislim na pravo zezanje nego na onu caku zezanja" i sad neznam da onako ju odyebem, ali opet nezelim jer smo si super.
S druge strane ima jedna cura s kojom sam bio, nemamo toliko zajednickih stvari, ali se razumijemo, nije toliko ljepa kao prva ali neigra mi to toliku ulogu, no nemogu se odlucit jer je druga meni na volju samnom prakticki, pomoc? 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina

Hmm, pa ostani sa jednom super, a sa drugom budi u vezi... ako sam pravilno shvatio haha. Ak je ovoj prvoj koja ti se sviđa i koja te friendzonala imalo stalo do tebe kao nešto više od prijatelja, to će ti pokazat čim sazna da ti neš pokušavaš sa drugom... i kad dođe do tog, moraš ju pitat jel ona želi bit s tobom, ako kaže ne, reci yebiga, ja želim vezu i odeš drugoj... a sa ovom prvom ak je cura pametna ostani super frend kao i do sad. Tak sam ja napravio i oke je, možda sam šupak al sa nekima moraš tako...

13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

- nemojte idealizirati osobu zbog vlastitih osjecaja.

Osim ako to ne želite.

Budite romantični ljudi.

16 godina
Luxy2501 kaže...
alankish kaže...

sviđa mi se cura, super smo si, volimo slicne stvari, dosta se cesto druzimo, pricamo preko fejsa, pitam ju dal hoce bit samnom, kaze ti si meni super, zgodan si, ali ja ne osjecam to prema tebi i kurc*na. zavrsila s mojim frendom i sad jos i to moram gledat, al nemogu je odjebat, to je najgorje.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma kakav friendzone, kad nakon vječnosti "romantike" shvatiš da je lez-bi-jn.

17 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Hmm, pa ostani sa jednom super, a sa drugom budi u vezi... ako sam pravilno shvatio haha. Ak je ovoj prvoj koja ti se sviđa i koja te friendzonala imalo stalo do tebe kao nešto više od prijatelja, to će ti pokazat čim sazna da ti neš pokušavaš sa drugom... i kad dođe do tog, moraš ju pitat jel ona želi bit s tobom, ako kaže ne, reci yebiga, ja želim vezu i odeš drugoj... a sa ovom prvom ak je cura pametna ostani super frend kao i do sad. Tak sam ja napravio i oke je, možda sam šupak al sa nekima moraš tako...

Tebi je najbolje, vjeruj mi, reći joj da ti se sviđa i da bi htio nešto više od prijateljstva. ako te friendzona, batali je, i idi drugoj, a ovu ignoriraj. 

EDIT: krivo sam citirao, odgovor se odnosi na post iznad ovog u citatu, od kolege Luxy2501

mar123 kaže...

sviđa mi se cura, super smo si, volimo slicne stvari, dosta se cesto druzimo, pricamo preko fejsa, pitam ju dal hoce bit samnom, kaze ti si meni super, zgodan si, ali ja ne osjecam to prema tebi i kurc*na. zavrsila s mojim frendom i sad jos i to moram gledat, al nemogu je odjebat, to je najgorje.

Gle, samo sebe zavaravaš, nema ništ' od toga, i najbolje je prekinuti svaki kontakt s njom, ni preko fejsa ni uživo, i kroz mjesec -dva će te proći i onda tražit drugu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 4:20 (FlyBoy).
16 godina
The Friendzone Club

pa nemogu ju odjebat, postali smo si dosta dobri.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa nemogu ju odjebat, postali smo si dosta dobri.

Budeš mjesec dana bio u banani, ali nakon toga će te proći, i uvidjet ćeš da zapravo niste tako dobri. 

Da je zainteresirana za tebe, već bi završio sa njom, i nemoj s ezavaravati da ćeš možda jednog dana završiti s njom, jer nećeš.  sada dalje samo sebi pogoršavaš situaciju. 

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 4:15 (FlyBoy).
15 godina

A i ako dođe taj dan da možeš ponovo biti s njom, teško da ćeš pristat jer ćeš onda nakon nekog vremena dok se ne čuješ s njom shvatit kakva je zapravo osoba, i pronaći bolju i koja te cijeni... takva je situacija bila samnom.

16 godina
The Friendzone Club

ono sto je stvar s tim friendzonom, ja s tim curama nikad nebi bio frend, druzim se s njima jer mi se sviđaju i onda kad to prođe, jednostavno ju izbacim iz zivota. tako sam isto prije kojih godinu dana jednu curu, i kad me prosla mislio sam da cemo bit frendovi, ali nista. cure s kojima hoces bit frend nesmiju ti se sviđat na nacin da zelis bit s njima, jer na kraju ispadne da je to bio razlog da se druzis s njom, naravno imam frendica s kojima bi svasta radio ali nebi bio s njima.

15 godina
The Friendzone Club

Je*em ti i friendzone i ko ga izmislio.. (I sebe neiskusnog)

Bio ja na basketu na zadnji dan praznika i sad neke rukometašice ostale i bacale na koš s nama košarkašima i nakon nekog vremena većina njih otišli i ostalo nas par i kažem ja da idem kući i odem s jednom ženskom kući.. 

Ona me pozvala da kod nje dođem na "sok"(a već bila ponoć) i ja pristao i ostao tamo do pola 3.. Ženska me hvalila (valjda me barila) ali ja nisam znao šta da kažem i tako prošlo neko vrijeme i mi se "barili" i ja par puta nisam pozdravio (slučajno!!) i ona se nešta napi*dila pa se kao odljutila ovo-ono i tako se mi barili par tjedana kažem ja njoj danas da trebamo pričati i ona pita o čemu i kaže mi da znam da ćemo uvijek biti prijatelji ?!?!?

pa ko tu koga je*e? prvo me doslovno barila, a onda kaže da ćemo biti prijatelji..

Bilo je tu dosta toga, 10% sam samo napisao.. Ali ko tu koga je*e??

Mislim, ja sam neiskusan(ne znam šta da kažem) i to me sj*balo..

Ali ko ga jebe, sad mi je krivo, bit će još ženski..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
16 godina
The Friendzone Club

Cura te u ponoc pozvala doma a ti nisi nista napravio? Nemam komentara

15 godina
The Friendzone Club

1. Prvi put sam ju vidio

2. Ne znam ja kako to ide.. Moj život je: Kuća - Škola - Basket - Trening

U gradu sam bio 3 puta i to za vezove..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
15 godina
Top Bugovac kaže...

1. Prvi put sam ju vidio

Jos bolje! {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
The Friendzone Club
Edit: iz nekog razloga kada posaljem nema razmaka između redova i izgleda kao daje idiot pisao :( ispricavam se na tome... Evo da i ja podijelim jedno svoje iskustvo(kad vec nemogu spavat xD) Prošlo ljeto i ja upao u friendzone. I sve isto kao sto i ovdje čitam: upoznali se, družili se, zabavljali, imali dosta toga skupa itd itd itd. Upravo to i je greška po mom mišljenju. Dosta mi se sviđala i bila me malo i trema i sve, i onda kao da ne spusis prijateljstvo pokušavas se vise skompat sa njom ali to one onda misle da ih uopće ne zanimas i odmah friendzone dođe. Poanta je da treba krenut odmah pa kud puklo da puklo. Jer kasnije kada sam počeo pokazivati interes za njom, njen komentar je bio"daj e zbilja ti moramo naći curu" a onda ona opisuje svog "idealnog momka" i 80% toga mene opisuje ali ne mi smo frendovi xD Problem je sto smo mi ti koji ne napravio nis a onda njih krivimo za friendzone. Ja sam sa njom sam bio u pol noći na noćnom kupanju i da nije bilo ničega, ni da smo se zagrlili a kamoli nešto vise, čista moja krivica, mi smo samo pričali ali od price nema akcije :P i tako to ponovite par puta i prošo voz. Za usporedbu, sa drugom curom koju sam tek upoznao, drugi put kad smo se vidjeli odmah sam preuzeo inicijativu i zbarili se. Nekih tjedan i po kasnije nakon čestih videnja i druzenja(znale su biti i modrice na vratu Haahah xD) odlučili da budemo skupa, i evo vec 4 i po mjeseca skupa i ne može biti ljepše :)) Uglavnom, nemojte čekati i odugovlaciti. Cura koju ste danas upoznali vam se sviđa? Recite joj to odmah, ne direktno, al joj dajte razne komplimente(izgled, neku osobnost, sto vam se sviđa kod nje) tu i tamo koji poljubac u obraz, i odmah cete vidjeti kako reagira. Ili ce vas sutnuti od sebe, ili ce možda ona krenuti dalje ili ce ostati neutralna(sve to može ovisiti da li ste bili sami ili u drustvu i sl) ako ste se upoznali u drustvu, ponoviti izlazak al sami da se bolje i upoznate ali i vidjeti kako ce ići dalje, znaci ne samo pričati nego i akcije(nekada i lagani dodir može biti dovoljan, da ju samo držite/dragate dlan, da se priblizite njoj, poljubac u obraz i slično) ako vidite da joj ok onda dalje u akciju i to je to ;) Al ako vidite da se neš dvoumi( a znate se ful kratko a počne trkeljit o prijateljstvu) najbolje ignore i zaboravite da je ikad postojala, Ili je mutava, ili joj se ne sviđate pa ne želi biti gruba i otpiliti nego ovako je jos i gora jer daje možda laznu nadu da ce biti nešto. Da se za kraj vratim na početak sa curom koja me friendzonala, šta je sa njom? Evo 8 mjeseci je prošlo, niti čuti niti se vidit sa njom, niti da me zove i pita šta ima ili bilo sta( dok sam ja bio u kontaktu prije i htio se malo naći sa njom ali je uvijek bila kao zauzeta), eto toliko o tom našem po njoj"velikom prijateljstvu" Stupid ho eto sta :P Nemam pojma sta sam vise napisao, valjda ima sve ovo smisla, i da ce nekome pomoći hehe xD san me svladao...zzz :)
Stoja
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 2:55 (Stoja).
16 godina
The Friendzone Club

mislim da je najbolje imat frendicu koja da frendovima neke povlastice jelte.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Ja pak mislim da je najbolje imat frendicu koja ti je bas frendica, a svaku vecer trazit novu. One night stand, jel. A za curu ima vremena :)
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo sam skuzio otkako sam kao "friendzonan".
1. Ako te cura "friendzonea" najvjerovatnije ce te koristit i navlacit stalno, samo da bi ona imala dobiti, a ti ces ko mali majmun to joj dopustat.
2. Treba ju samo odje... jer, ako ti vec to napravi, ima puuno drugih cura koje su ko zna koliko puta bolje.
3. Ako ces imat neku curu kao prijateljicu, to je super, ponekad i bolje od muskih, jer cesto su bolje za pricat i uvijek se moze dosta saznat i tako.
I rest my case.

15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Ovo sam skuzio otkako sam kao "friendzonan".
1. Ako te cura "friendzonea" najvjerovatnije ce te koristit i navlacit stalno, samo da bi ona imala dobiti, a ti ces ko mali majmun to joj dopustat.
2. Treba ju samo odje... jer, ako ti vec to napravi, ima puuno drugih cura koje su ko zna koliko puta bolje.
3. Ako ces imat neku curu kao prijateljicu, to je super, ponekad i bolje od muskih, jer cesto su bolje za pricat i uvijek se moze dosta saznat i tako.
I rest my case.

Da nadodam, friendzone nije nista, ako se potrudis, tko zna, moze nesto biti, nista nije nemoguce ;)

15 godina
The Friendzone Club

Hahaha, nisam znao da postoji ova tema. Ali definitivno cu se ukljucit.

Imam prijateljicu vec skoro 3.5 godine, prije mi nije uopce prolazilo kroz glavu da bi kasnije možda želio nešto više od toga pa sam završio u friendzoneu svojom krivicom.

Par prijatelja mi je reklo da sam joj se daavno sviđao ali tad me ništa nije zanimalo. Sta vrijeme dalje ide sve mi se više mijenja mišljenje. Ovih dana cu pokušat nešto pa javim ishod :)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
The Friendzone Club

I majko mila citam par strana pa vidim vec par njih sta su preko face-a rekli curi da im se sviđa.

NEMOJTE TO RADIT. Stvar koja ih najviše odbija je nedostatak samopouzdanja, takve stvari se moraju rješavat face to face, gledat je u oći. I dobit jezika po mogucnosti!

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

I majko mila citam par strana pa vidim vec par njih sta su preko face-a rekli curi da im se sviđa.

NEMOJTE TO RADIT. Stvar koja ih najviše odbija je nedostatak samopouzdanja, takve stvari se moraju rješavat face to face, gledat je u oći. I dobit jezika po mogucnosti!

Dobro covijek zbori! Nemojte preko fejsa, ja sam prije bio glup pa sam to radio, dovede te nikud, odite negdje nasamo, pogledaj ju oci, drzi za ruku, i reci sta osjecas (ako je dobro proslo poljubis ju), i vidit ces da se isplatilo, pa makar bilo i ne, probo si, sta ima veze

15 godina
Luxy2501 kaže...
athlon64 kaže...

Dobro covijek zbori! Nemojte preko fejsa, ja sam prije bio glup pa sam to radio, dovede te nikud, odite negdje nasamo, pogledaj ju oci, drzi za ruku, i reci sta osjecas (ako je dobro proslo poljubis ju), i vidit ces da se isplatilo, pa makar bilo i ne, probo si, sta ima veze

Cak i zdrava logika kaže to, ako zeli da budete zajedno treba je odma poljubit i dodat kerozin na tinjajući žar koji prijeti gašenjem

Osjecaji se ne pokazuju rijecima yebemu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 18:26 (athlon64).
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

....., odite negdje nasamo, pogledaj ju oci, drzi za ruku, i reci sta osjecas (ako je dobro proslo poljubis ju), i vidit ces da se isplatilo, pa makar bilo i ne, probo si, sta ima veze

Sve je odlican savjet osim boldanog!

NEMOJ cekati da vidis da li je dobro proslo, preuzmi inicijativu! Reci sto imas, nagni se i poljubi. Vecina zena se pogubi i sto i jedna misao joj prodje kroz glavu - Sta ce reci prijatelji, sta ce reci rodbina, da li ga volim, da li mi se svidja, herp derp derp..... ovako kad poljubis, onda ce se ili izmaknuti (pa si nacistu) ili ce ostati pa ce joj poljubac razbistriti misli.

Zene nisu logicne, povode se za osjecajima. Pricati zeni o osjecajima samo stvara kaos u njezinoj glavi, tako ce postupiti sve samo ne logicno!

I wanna feel the changes coming down... I wanna know what I've been hiding...
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Luxy2501 kaže...

....., odite negdje nasamo, pogledaj ju oci, drzi za ruku, i reci sta osjecas (ako je dobro proslo poljubis ju), i vidit ces da se isplatilo, pa makar bilo i ne, probo si, sta ima veze

NEMOJ cekati da vidis da li je dobro proslo, preuzmi inicijativu! Reci sto imas, nagni se i poljubi. Vecina zena se pogubi i sto i jedna misao joj prodje kroz glavu - Sta ce reci prijatelji, sta ce reci rodbina, da li ga volim, da li mi se svidja, herp derp derp..... ovako kad poljubis, onda ce se ili izmaknuti (pa si nacistu) ili ce ostati pa ce joj poljubac razbistriti misli.

Zene nisu logicne, povode se za osjecajima. Pricati zeni o osjecajima samo stvara kaos u njezinoj glavi, tako ce postupiti sve samo ne logicno!

To sam i mislio, ali sam se mal krivo izrazio, ti si dobro objasnio :)

15 godina
Deus ex machina kaže...
Luxy2501 kaže...

Uh uh uh, that takes some balls. Ali ima puno istine u tome,može ispast odlicno ali može ispast i jako loše :/ , zelim rec challenge accepted al neznam ocu li moc xd.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Deus ex machina kaže...
Luxy2501 kaže...

Uh uh uh, that takes some balls. Ali ima puno istine u tome,može ispast odlicno ali može ispast i jako loše :/ , zelim rec challenge accepted al neznam ocu li moc xd.

Challange accepted. Sutra, ako bude, izvjestavam ovdje, ak ne, isto izvjestavam.

15 godina

Deus ex machina kaže...
Luxy2501 kaže...

Challange accepted. Sutra, ako bude, izvjestavam ovdje, ak ne, isto izvjestavam.

Svaka cast, baš me zanima. Bolje mi zvuci ne reć joj nego je izvest negdje lijepo "na samo" i jednostavno probat. Time ces joj dovoljno reć. Umjesto da kažeš i pokušaš dobit jezika. Javi šta je bilo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice