Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 268.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: Teorije zavjere
da svašta pišu po internetu o toj paralizi i demoni i alieni i slicne gluposti. ali pošto se meni jedan put dogodilo dok san gleda film predator i zaspa u po filma pa u paralizi vidia predatora da stoji do postelje uvjeren sam 100% da je sve to u mozgu . da mi se dogodilo drugaćije i da san vidia nekakvog aliena ili demona onda bi se vjerovatno usra ko grlica jer nebi nikad moga sa 100% sigurnosti reć da mi je to bilo u mozgu da nije bilo stvarno. i onda da se još to ćesto ponavlja bože saćuvaj jadni ljudi.
8 godina
protjeran
dabar_solta kaže...
da svašta pišu po internetu o toj paralizi i demoni i alieni i slicne gluposti. ali pošto se meni jedan put dogodilo dok san gleda film predator i zaspa u po filma pa u paralizi vidia predatora da stoji do postelje uvjeren sam 100% da je sve to u mozgu . da mi se dogodilo drugaćije i da san vidia nekakvog aliena ili demona onda bi se vjerovatno usra ko grlica jer nebi nikad moga sa 100% sigurnosti reć da mi je to bilo u mozgu da nije bilo stvarno. i onda da se još to ćesto ponavlja bože saćuvaj jadni ljudi.

Kolega, o kojem  sam pričao u predzadnjem postu (koji je uspio izaći iz tijela nekoliko puta ali se zadnji puta jedva vratio pa je odustao od te opasne igre), također je imao nekoliko pute "nepoznate posjetioce" pokraj svoga kreveta, i već se priviknuo na njih.

Prvi puta od straha nije se usudio ni disati, ali poslije je slušao o čemu pričaju, ali mi nije htio reći, veli da nije važno.

Rekao je da mu se to događalo i kada je još živio u maminom stanu, ali i sada kada je u svojem stanu, dakle ta "bića" nisu vezana za određeno mjesto, barem što se tog njega tiče. Izgleda da će ga "pratiti" gdje god bude išao. 

To je počelo prije nekoliko godina, a ja sam mu prvi puta u šali rekao da ih pita za brojeve lota, pa ako "pogode" brojeve onda će znati da to nije nikakva halucinacija ni igra mozga već stvarnost. Naravno, još kaže da se ne usudi uopće bilo što izgovoriti kada mu se opet to dogodi. I nije mi rekao da bi osjećao bilo kakvu paralizu, sve ostalo mu je izgledalo normalno, osim tih dvaju bića koja sjedeći na krevetu razgovaraju o tko zna čemu.

Da se meni to dogodi, ja bi ih pitao zašto su tu i kakav plan imaju sa mnom, kada me već posjećuju. Treba biti hrabar u nekim situacijama a ne kukavica, i to riješiti da se vidi o čemu se radi, a ne čekati da se to konstantno ponavalja ali bez ikakvoga razumijevanja zašto se to događa. Ja tako na to gledam. Znam da se u mraku svi bojimo, ali jednom treba pogledati i "strahu u oči", nema druge. 

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Vidim da se govori o paralizi sna (zadovoljno trljam ruke), to mi je preyeben osječaj kad mi se dogodi,prvi put je bilo strašno kasnije sam se naviknuo.

Što se tiče viđenja duhova i toga s*anja mislim da je to zato kaj bi paraliza sna trebala biti neš poput lucidnog sna di si ti "budan" a sanjaš, najgore je ono kad se počneš bojati straha u takvom snu pa ti se događa ono čega se upravo najviše bojiš, mislim da je to razlog viđenju duhova prilikom paralize sna...

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
Teorije zavjere

teodor.francic

11 godina
odjavljen
zerocool12 kaže...

Vidim da se govori o paralizi sna (zadovoljno trljam ruke), to mi je preyeben osječaj kad mi se dogodi,prvi put je bilo strašno kasnije sam se naviknuo.

Što se tiče viđenja duhova i toga s*anja mislim da je to zato kaj bi paraliza sna trebala biti neš poput lucidnog sna di si ti "budan" a sanjaš, najgore je ono kad se počneš bojati straha u takvom snu pa ti se događa ono čega se upravo najviše bojiš, mislim da je to razlog viđenju duhova prilikom paralize sna...

Sad smo naceli i lucidno sanjanje. Imal tko iskustva s tim? Kod mene nesto blijedo. Par puta kad uberem da sanjam, ili mi se san "izgasi" ili stvorim sam san i novu pricu koja mi je napeta u tom trenutku... Jednom sam se zazelio adolescentskih dana u bendu pa sam se nasao na koncertu za bubnjem i starom postavom benda 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
Teorije zavjere

di je tunder da se opet imamo čemu smijati.. tema je postala dosadna 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
8 godina
protjeran
zerocool12 kaže...

A može biti razlog što netko vidi duhove i taj da oni zbilja i postoje.

Ja sam se s time suočio već kada sam bio oko godinu dana star, i istina ja se ne sjećam toga, ali zato moji roditelji i ujak se toga i te kako dobro sjećaju.

U kući u kojoj smo jedno kratko vrijeme stanovali (prvo slovensko naselje pokraj Murskog Središća), poslije 23 sata navečer događale su se neobjašnjive stvari. U zaključanoj kući u predvorju ( gdje se nekada držalo bicikle i ostale potrebne stvari), iznenada se čulo kako netko vozi bicikl, čak se i zvonce čulo, a kada bi se otvorila vrata, sve bi prestalo u trenu. I to koliko puta si zatvorio, toliko puta se to ponovilo. A onda su se i na tavanu čuli teški koraci, a na tavan se nije moglo izvana, već samo iznutra. I to je jedno vrijeme trajalo.

Ujak, koji je onda još bio dečko, znao je doći k mami navečer, da ne bude sama dok tata nije došao s posla ( jer su se znale dogoditi krađe po tim kućama), tako da je mama bila sigurnija s ujakom. To su mi pričali i roditelji, ali i ujak, da to što se događalo nije bilo normalno, da se ne može racionalno objasniti. Iako ujak nije vjernik, već je bio ateist i član Komunističke Partije, uvjerio se tada osobno da postoje nadnaravno stvari, i uvijek priča koliko ga je tada bilo strah, da bolje da se uopće toga ne prisjeća. Mi smo uskoro zbog tih razloga odselili u rodno mamino selo, i tamo smo dalje živjeli. Koliko ljudi pričaju, saznalo se da se tamo u toj kući dogodilo ubojstvo, i to nekoliko njih, tako da nije čudno ako tu kuću duhovi opsjedaju.

Evo, i kada je čovjek potpuno budan, može mu se dogoditi nešto posve nadanaravno, a to može biti stoga jer to nadanaravno zbilja posotoji, inaće se ne bi ni dogodilo. Jednostavna logika, da ne može biti jednostavnija. Dapače! 

16 godina
moderator
Iz kojega filma si uzeo tu fabulu? Zvuči kao nešto već stoput prožvakano u filmskoj industriji.
16 godina
Teorije zavjere

Ma ja sam sve sigurniji da je on na podužem boravku u vrapču. Od njegove teorije, do priča njegovih "susjeda" i "prijatelja". Sad jesu u istoj sobi i na istom odjelu ili ne, nebi u to ulazio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 11:36 (lllnuclearlll).
8 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Iz kojega filma si uzeo tu fabulu? Zvuči kao nešto već stoput prožvakano u filmskoj industriji.

Da je barem iz filma ne bi se ujak još i danas "znojio" kada nam to priča.

A da ti kažem što su sve moj otac i majka proživjeli, ne bi ni u snu povjerovao, zato neću ni napisati.

Neki ljudi od rođenja imaju susrete sa nadnaravnim silama, a neki to nemaju ni cijeli živtot, to je tako i tu nitko ništa ne može. Što misliš zašto sam ja tako siguran da postoje Vanmaterijalna bića (ja iz zovem Vansvemirci, Prvom Civilizacijom o kojoj sam i teoriju napisao)? 

Tisuće stvari u životu su mi to pokazale da zbilja postoje, a ovo sa ujakom i kućom je samo jedna kap u moru toga svega. Nikoga ja u ništa ne uvjerevam, dapače, samo iznosim svoe mišljenje na temelju iskustva iz stvarnoga života, a ne iz filmova i bajki. Ta kuća se inaće nalazi u selu odmah pokraj Murskoga Središća, ako pitaš starije ljude reći će ti zašto nitko nije htio u njoj dugo stanovati. Meni su kuću pokazali kada sam bio još mali (osnovna škola), koja je to kuća, ali sada bi morao pitati ujaka da mi točno pokaže, i sigurno će to i učiniti, bez obzira vjerovao tko da se to događalo ili ne. 

Pa i filmovi i to mnogi snimljeni su po istinitim događajima, a sada ako netko vjeruje u to ili ne najmanje je briga one koju su to zbilja doživjeli. Garant! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 12:31 (teodor.francic).
13 godina
Teorije zavjere

Da da da. Ujak dolazio dok tate nije bilo da se mama osjeća sigurnije. Sigurnije ili "bolje"

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
16 godina
Cojonero kaže...

Da da da. Ujak dolazio dok tate nije bilo da se mama osjeća sigurnije. Sigurnije ili "bolje"

ujak = mamin brat 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 12:36 (lllnuclearlll).
8 godina
protjeran
Cojonero kaže...

Pa je. Zašto brat ne bi pazio i štitio svoju sestru? Ne kontam što želiš reći? 

Da ti živiš tamo gdje ja i sada živim, ne bi bio siguran da živiš sam a da te netko ubrzo ne opljačka.

Pitaj druge Međimurce ako lažem.

Osobito kraj oko Murskoga Središća, tu nikada nikome nije sigurno, a navodno te smiju opljačkati za 2000 kuna i ništa im ne možeš, zbilja zakon za pet, nema što. 

Tko li ga je samo izmislio da mu vidim tu "pametnu" facu. 

16 godina
teodor.francic kaže...

Osobito kraj oko Murskoga Središća, tu nikada nikome nije sigurno, a navodno te smiju opljačkati za 2000 kuna i ništa im ne možeš, zbilja zakon za pet, nema što. 

To su ti ti vansvemirci koji pljačkaju, neki ih zovu i "cigani", a oni pristojniji "romi" 

8 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

To su ti ti vansvemirci koji pljačkaju, neki ih zovu i "cigani", a oni pristojniji "romi" 

Vansvemirci su pošteni.

Oni bi mi još i dali a ne ukrali.

Garant! 

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Ovo je samo dokaz da njegova bolest prenosiva. Sad, je li x ili y kromosomom to bi trebalo istražiti.

16 godina
teodor.francic kaže...

Garant! 

Misliš "Dapače!"?

15 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

A da ti kažem što su sve moj otac i majka proživjeli, ne bi ni u snu povjerovao, zato neću ni napisati.

Kao da smo ti do sada išta povjerovali, izrugujemo se sa tobom, a ti nastavljaš i dalje da nas zabavljaš.

11 godina
zerocool12 kaže...

Onda se ja bojim male djece i starih bakica jer kad nešto vidim onda vidim malu curicu kako mi sjedi na krevetu ili ženu sjede kose kako stoji kraj kreveta.

Ili mi to biološki sat poručuje da sam stara 

I paraliza sna i lucidan san su poremećaji u REM fazi sna. Kod lucidnog sna ti sanjaš samo znaš da sanjaš, nisi budan. A kod paralize si budan al se nemoš mrdnut. 

mbaksa kaže...

Meni se više čini da je bilo "nešto" u zraku pa su svašta vidjeli/čuli. Hoće to tako, tamo su blizu one terme sa parafinskom mineralnom vodom. Tko zna šta se još tamo može naći.  A da ne pričamo o tome kad zapuše sjeverac onuda pa cijela kuća "oživi"  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
ddarknessfairyy kaže...
..

Meni se više čini da je bilo "nešto" u zraku pa su svašta vidjeli/čuli...

ne čini ti se.. (zika virus objašnjava i opis elijenaca/vansvemiraca... velike oči i sl.) +bez slika oboljele male djece, bilo bi neukusno.

- teo je vrlo pozitivan (na sve indikatore).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 16:37 (ihush).
11 godina
ihush kaže...

ne čini ti se.. (zika virus objašnjava i opis elijenaca/vansvemiraca... velike oči i sl.) +bez slika oboljele male djece, bilo bi neukusno.

- teo je vrlo pozitivan (na sve indikatore).

A može bit. Makar tigrastih komaraca nije kod nas bilo do prije desetak godina, al su prvi u Europi bili u Albaniji tamo osamdesetih pa možda je koji zalutao. Ili su možda bili slovenski u pitanju  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
8 godina
protjeran
marko227 kaže...

Kao da smo ti do sada išta povjerovali, izrugujemo se sa tobom, a ti nastavljaš i dalje da nas zabavljaš.

Samo se ti izruguj, prije ili kasnije dobiti ćemo konkretne dokaze o postojanju Vanzemaljske sile, a toj nije nikakav problem "voziti bicikl" kao duhovi iz filmova, dapače. A kada ti kostur zapleše pred očima, valjda ćeš se sakriti u mišju rupu od straha, a ono radi se o "igri" Inteligencije koja je starija od svega što možemo vidjeti u svemiru.

S jedne strane je dobro što ne vjeruješ u to, jer sumnjam da bi mogao spavati noću da znaš da postoji netko Inteligentan tko "vidi sve" što radiš, svaki trenutak tvoga života, nije to baš lako prihvatiti, ali morati ćeš prije ili kasnije jer to jeste tako.

Recimo ja se ne bojim ničega, ni mrtvih koji se nekim ljudima javljaju, ni aveti ni bilo čega, ni da se stolice i čaše same počnu kretati, pa što, ni da mi kostur pleše ispred nosa, opalio bi mu jednu dobru šamarčinu, tek da nastavim "igru" koju mi ta Inteligencija nudi, zašto ne, i tako je sve igra, od rođenja do smrti, koja nije kraj našega života, naprotiv.

Evo prije nekoliko mjeseci došao sam jednoj prijateljici na piće (ima svoj kafić u Čakovcu), koja se ponekad bavi spritulanim seansama, i kaže mi da je jedan dan pred samo vrijeme zatvaranja kafića, "uletio neki demon bez nogu i ruku", dakle samo od pojasa nagore sa glavom i sa tamnim naočalama. Došao u kafić, pogledao lijevo i desno i odjurio van. Kaže da nije mogla k sebi doći jedno vrijeme, i to je svima ispričala, ali svi misle da sa šali i da je to izmislila.

Ja znam da to nije izmislila jer taj nama nevidljivi svijet zbilja postoji, i nije doboro izazivati taj svijet, i onda strahovati kada se pojavi u našem materijalnom svijetu. Tko nije dovoljno hrabar za to neka se za to "niti ne hapljuje", neka niti ne započne bilo što u vezi toga. Pametnome dosta. 

15 godina

Pametnome dosta...

8 godina
protjeran
Punti kaže...

Pametnome dosta...

Ne može se sve dokazati fizički. 

Recimo postojanje multisvemira kao i drugih prostor-vremena nije moguće fizičke dokazati ali to sve zbilja postoji.

Za takvo postojanje dovoljni su teorijski dokazi, dakle neupitni argumetni na papiru, više od toga nećemo nikada dobiti, pa kako koji neka izvoli. Ja ne moram nešto "vidjeti" a da znam da postoji.

"Omnia mea mecum porto" dovoljno je.

Više od toga nema. Garant! 

16 godina
teodor.francic kaže...

Ne može se sve dokazati fizički. 

Recimo postojanje multisvemira kao i drugih prostor-vremena nije moguće fizičke dokazati ali to sve zbilja postoji.

Za takvo postojanje dovoljni su teorijski dokazi, dakle neupitni argumetni na papiru, više od toga nećemo nikada dobiti, pa kako koji neka izvoli. Ja ne moram nešto "vidjeti" a da znam da postoji.

"Omnia mea mecum porto" dovoljno je.

Više od toga nema. Garant! 

Tvoje razmišljanje nije utemeljeno i nikad neće pridonjeti napretku ljudske civilizacije. Takve kao ti se sprema u ludaru, a ne dodjeljuju im se nobelove nagrede, pošto ne postoji nobelova nagrada za izmišljotinu.

Za napredak ljudske civilizacije i nove spoznaje koriste se dokazane teorije, a ne rekla kazala izmišljotine...

Ja ti velim da sigurno nisu ti tvoji vansvemirci napravili sve ovo nego jednorog koji živi u šumi kraj moje kuće jer mi je tako rekao, GARANT!!! 

I još jednom ponavljam da si ništa drugo do običan Internetski TROL!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 15:08 (lllnuclearlll).
15 godina
Teorije zavjere
Postavil sam pitanje o izvantjelesnim iskustvima jer me je zanimalo dal još netko ima takva iskustva,obično je odgovor ne,i ne želim.
Meni se izvantjelesna iskustva dešavaju skoro pa svaku noć,večinom slučaja,spontano.To mi je postalo normalno kao i svakodnevni život u fizičkom tijelu.
Ako koga zanima više o tome,nek traži na ju tubu ime: Thomas Champbell,iz mog iskustva mogu reč da čovjek zna šta priča i da možeš puno naučit o tome od njega.
Sretno! :)
8 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Tvoje razmišljanje nije utemeljeno i nikad neće pridonjeti napretku ljudske civilizacije. Takve kao ti se sprema u ludaru, a ne dodjeljuju im se nobelove nagrede, pošto ne postoji nobelova nagrada za izmišljotinu.

Za napredak ljudske civilizacije i nove spoznaje koriste se dokazane teorije, a ne rekla kazala izmišljotine...

Ja ti velim da sigurno nisu ti tvoji vansvemirci napravili sve ovo nego jednorog koji živi u šumi kraj moje kuće jer mi je tako rekao, GARANT!!! 

I još jednom ponavljam da si ništa drugo do običan Internetski TROL!!!

Tko ti je kriv što ti nemaš svoju teoriju o postanku svijeta, nisam ja.

A o mojoj teoriji će cijelo čovječanstvo reći svoj sud a ne neki nepoznati i nekompetentni forumaš, koji niti ne shvaća o čemu pričam.

Bez zamjere, samo govorim istinu. 

16 godina
moderator
teodor.francic kaže...
A o mojoj teoriji će cijelo čovječanstvo reći svoj sud a ne neki nepoznati i nekompetentni forumaš, koji niti ne shvaća o čemu pričam.

OK, završio si sa svojom teorijom. Rekao si što si imao za reći, i drugi su o tvojoj teoriji rekli što su imali za reći i to je to. Ako mislite da si još niste sve rekli, riješite to preko privatnih poruka, a ova tema neka se vrati teorijama zavjera. Daljnje offtopičarenje se neće dopustiti i rezultirat će brisanjem offtopičarenja i kartonom. Što je previše, previše je.

8 godina
protjeran

Kod misije "Apollo 11", koja je trajala od 16-24.07. 1969 godine, kod emitiranja je nastala šutnja oko dvije minute, i NASA je to objasnila da je došlo do kvara oko jedne od televizijskih kamera, a što se zapravo događalo daju nam amaterske snimke razgovora između astonauta i postaje na Zemlji u kojoj astronauti kažu slijedeće:

-"Bože moj, što je to?"

-"Vidjeli smo neke posjetitelje, bili su ovdje neko vrijeme i promatrali instrumente!"

-"Nepoznate letjelice su poredane na drugom kraju kratera!"

Ima još, ali ovo je dovoljno da se kaže da je istina o spuštanju prvih ljudi na Mjesec bitno drugačija od one koju nam predstavljaju već desetljećima. Zavjera, i to namjerna, globalnih razmjera. 

15 godina
odjavljen

A ja bio uvjeren da se nikad nisu niti spustili na mjesec - navodno je sve to režirao Kubrick negdje u Area51.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice