Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 268.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Teorije zavjere
teodor.francic kaže...
..

A koji su to navodno pravi fizički dokazi da se nije javila Marija u Međugorju? 

Ajde daj barem jedan.

..

- koji je tvoj pravi, fizički dokaz protv moje okate žabe? Barem jedan? .. zapravo daj ih više, jer ako si u pravu tad dokaza ima pregršt..

-dok MiB ne uvede reda, eliminacijom-eutanazijom, pokušaj shvatiti što je rasprava, argument, .. i odvoji vjeru, vjerovanje od tog. (i ostali talibaci).

o teorijama, pa i najglupljima se može, o vjeri ne.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Dokaz protiv tvoje okate žabe je na slici u prilogu. Ne postoji okata žaba nego okata riba, DAPAČE (i dagušče):D

I nemojte uznemiravati tea u popodnevnim satima jer trenutno prima terapiju :D

15 godina

to masoni-iluminati (kapital iza googlea) namjerno blokiraju search-rezultat.. jer je ISTINA!! ..? :)

no, kao polukarikirano, neće se buniti na x-drugih unosa, npr krakata žaba ili okata glista.. tako da oni koji obožavaju zavjere mogu i tu pronaći 'dokaz'.. po dim-vatri metodi.

+ upravo ta okata žaba je 'vansvemirac' i ne postoji u našem svemiru.. kao kranji dokaz teo(logu) u moju tvrdnju za koju imam i foto album, potpis.. sve ateste o žabi kao tvorcu svega.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 16:20 (ihush).
8 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Prvi dokaz ti je ovaj video klip koji sam ti poslao gdje je svakom normalnom čovjeku jasno da Vicka laže i mulja. Druga stvar je da su se svi vidioci obogatili na tom "ukazanju", dakle ogromna materijalna korist. Treća stvar su "gospine poruke" zadnjih 30tak ili koliko već godina koje graniče sa zdravim razumom isto kao i tvoja teorija o vansvemircima 

O svjetlećoj gospi stavrno neću trošiti riječi  Nego što se desilo s tim kipom kojeg je i sam Vatikan istraživao? Vratili su ga kinezu na ebay? LINK

btw. Mi smo najnaprednije inteligentna bića u svemiru za koja dokazano znamo da postoje (najstarija definitivno nismo, jer znamo za vrste koje su starije od nas i iz kojih smo se razvili) i da ih nismo izmislili  Kad se dokaže suprotno onda možemo diskutirati, ali izmišljati neke gluposti i nema baš nekog smisla, DAPAČE. 

Promišljati na temelju opažanja da, ali fantazirati, i ne baš...

Nego reci ti nama, zašto gubiš vrijeme na forumu, a ne objaviš tu svoju teoriju? Meni se čini da si ti jedan najobičniji Internetski TROL i neću te više hraniti.

Bilo koji video nije nikakav dokaz za bilo što a kamoli za tako ozbljnu stvar koja je poprimila svjetske razmjere kao Međugorje.

Što se tiče teorije objaviti ću je ove godine, pa ćemo vidjeti koliko to vrijedi.

A što se opažanja tiče, prije smo mislili da ništa u zraku nema, ali napretkom tehnologije smo promijenili mišljenje.

Tako je i sa Vansvemircima, ili kako god da ih nazovemo.

Ja se kladim za bilo što s bilo kime da oni zbilja postoje. Samo reci cifru, nema problema. 

16 godina
teodor.francic kaže...

A što se opažanja tiče, prije smo mislili da ništa u zraku nema, ali napretkom tehnologije smo promijenili mišljenje.

ne baš, ljudi su skužili da prolaskom ruke kroz zrak ruka nailazi na neki otpor, stoga je moguće da prolazi kroz nešto, to je bila teorija koja je na kraju i dokazana. dakle opažanje nečeg pa onda dokaz, a ne fantaziranje... Ne kažem da se i iz fantaziranja ne može doći do nekog otkrića, ali to se dešava vrlo rijetko, iskreno ne znam ni primjer nekog otkrića nastalog na fantaziranju, ali vjerujem da ih ima. Sve u svemu dajem mogućnost i tvojoj teoriji, jednako kao i ovoj okatoj žabi 

Eto, ipak sam ti dao još jedan keksić 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 12:54 (lllnuclearlll).
8 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

ne baš, ljudi su skužili da prolaskom ruke kroz zrak ruka nailazi na neki otpor, stoga je moguće da prolazi kroz nešto, to je bila teorija koja je na kraju i dokazana. dakle opažanje nečeg pa onda dokaz, a ne fantaziranje... Ne kažem da se i iz fantaziranja ne može doći do nekog otkrića, ali to se dešava vrlo rijetko, iskreno ne znam ni primjer nekog otkrića nastalog na fantaziranju, ali vjerujem da ih ima. Sve u svemu dajem mogućnost i tvojoj teoriji, jednako kao i ovoj okatoj žabi 

Eto, ipak sam ti dao još jedan keksić 

Treba svakome dati šansu, jer ponekad ono "najluđe" se pokaže kao istina. 

Ali okatu žabu s mojim starijim i super naprednijim Vansvemircima ipak ne možeš uspoređivati, to ti je kao kada bi usporedio neku zanosnu plavušu s žabom krastačom, haha, još gore. 

A što se fantaziranja tiče, pa nema moja teorija veze s time. Ja sam sasvim lijepo dobio na filozofski ali i matematički način sve što postoji, i to ne samo u našem svijetu već u cijelom multisvemiru. I to bez ikakvih vječnih svemogućih bića, ali i bez bilo kakve slučajnosti.

To da postoji najmanji prostor koji se grana točno u 26 pravaca (daleko manje o Planckove duljine), i da svemir nije beskonačan, već se širi po doslovno beskonačnom prostoru, zatim postupak kako može uopće nastati prostor i vrijeme, zatim kako i gdje nastaje svijest  (i još desetak drugih "sintica"); pa to mi može donijeti i nekoliko Nobelovih nagrada, tak da moja teorija vrijedi najmanje  da kažem iskreno 1 200 000 dolara, ako se nešto od toga pokaže istinitim, a ja sam uvjeren da je sve točno.

E sada, ako sam negdje pogriješio, Bože moj pa svi griješimo, ali to će trebati i dokazati, a to će malo teže ići, jer sam više puta provjerio sve, i nisam našao nikakvu grešku (da postoji greška već bi Vansvemirci "intervernirali" dakako haha). Vidjeti ću uskoro što će akademija na odjelu "filozofija znanosti" reći o tome, ali tamo nisam poslao nikakve zadatke već samo rezultate, pa čekam odgovor na to. A tko čeka taj i dočeka. Za to vrijeme, na forumima dajem nek informacije o tome da je napisana jedna nova teorija o postanku svijeta, i koja će uvjeren sam od dana objave, pa u narednih 5 godina osvojiti cijeli svijet. Dapače! 

16 godina
moderator
Teorije zavjere

16 godina
teodor.francic kaže...

1. Ja sam sasvim lijepo dobio na filozofski ali i matematički način sve što postoji, i to ne samo u našem svijetu već u cijelom multisvemiru.

2. To da postoji najmanji prostor koji se grana točno u 26 pravaca (daleko manje o Planckove duljine), i da svemir nije beskonačan, već se širi po doslovno beskonačnom prostoru, zatim postupak kako može uopće nastati prostor i vrijeme, zatim kako i gdje nastaje svijest  (i još desetak drugih "sintica");

3. pa to mi može donijeti i nekoliko Nobelovih nagrada, tak da moja teorija vrijedi najmanje  da kažem iskreno 1 200 000 dolara, ako se nešto od toga pokaže istinitim, a ja sam uvjeren da je sve točno.

4. E sada, ako sam negdje pogriješio, Bože moj pa svi griješimo, ali to će trebati i dokazati, a to će malo teže ići, jer sam više puta provjerio sve, i nisam našao nikakvu grešku (da postoji greška već bi Vansvemirci "intervernirali" dakako haha).

1. Daj nam molim te tu svoju matematiku, da je i mi vidimo.

2. Koliko ja znam, svemir nije beskonačan, kao ni prostor-vrijeme

3. Vjerovatnije će ti donijeti košulju ekstra dugih rukava koji se mogu vezati na leđima i neku žešću terapiju na Vrapču.

4. Nisi ti kriv, vjerovatno nisi dobivao dovoljno kisika u maternici.

Rvat katolik!
16 godina
moderator
tnakir kaže...

4. Nisi ti kriv, vjerovatno nisi dobivao dovoljno kisika u maternici.

Kisik je samo izmišljotina i zavjera vladajućih jer imaju plan da ga prodaju.

16 godina
Teorije zavjere

Koliko sam ja cuo, sa vodikom stvara opasnu tvar koja se zove dihidrogen-monoksid... zayebana supstanca...

Udisanje ove kemikalije može dovesti do smrti u roku od tek par minuta!
Konzumacija kroz hranu i piće može dovesti do pojačanog mokrenja, znojenja, čak i do povraćanja, te do poremećene ravnoteže elektrolita u tijelu - pa čak i smrti!
U plinovitom ili tekućem stanju može uzrokovati opekline po cijelom tijelu!
Dulje izlaganje DHMO-om u čvrstom stanju može dovesti do trajnih oštećenja tkiva!

Kako DHMO uništava naš okoliš?

Uzrokuje eroziju tla.
Glavna je komponenta kiselih kiša.
Ako dođe u kontakt s električkim uređajima, dovodi do kvarova koji mogu ugroziti ljudski život.
Čak i u manjoj količini može djelovati korozivno.

Svi ljudi koji su imali bilo kakva oboljenja su ga konzumirali bar jednom u zivotu.

Zašto se koristi?

DHMO je jako koristan, pa čak i nezamjenjiv u suvremenoj industriji. Između ostalog, koristi se:

u nuklearnim elektranama;
na GMO plantažama;
kao protupožarno sredstvo;
za čišćenje industrijskih pogona;
kao otapalo za druge kemikalije;
za hlađenje industrijskih postrojenja.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 11:31 (tnakir).
8 godina
protjeran
tnakir kaže...

Koliko ja znam, svemir nije beskonačan, kao ni prostor-vrijeme

Ne možeš znati da li je svemir beskonačan ili ne, jer to ni Hawking a i svi drugi najeminentniji fizičari današnjice ne znaju, pitaj ih sam ako mi ne vjeruješ.

Postoji teorija da je beskonačan ali zatvoren u sebe, ali kome ja to pričam. 

Ali zato je prostor-vrijeme doslovno beskonačno. To matematika može dokazati, ali ne ovdje na forumu, sumnjam da bi itko to shvatio od prve.

Ti ti je samo informacija, da se ne kaže da to nitko nije rekao pa nitko još za to nije čuo.

Dakle, se svemir se širi po beskonačnom prostor-vremenu, garant. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 12:43 (teodor.francic).
16 godina
teodor.francic kaže...

Ne možeš znati da li je svemir beskonačan ili ne, jer to ni Hawking a i svi drugi najeminentniji fizičari današnjice ne znaju, pitaj ih sam ako mi ne vjeruješ.

Postoji teorija da je beskonačan ali zatvoren u sebe, ali kome ja to pričam. 

Ali zato je prostor-vrijeme doslovno beskonačno. To matematika može dokazati, ali ne ovdje na forumu, sumnjam da bi itko to shvatio od prve.

Ti ti je samo informacija, da se ne kaže da to nitko nije rekao pa nitko još za to nije čuo.

Dakle, se svemir se širi po beskonačnom prostor-vremenu, garant. 

Prostor-vrijeme je nastalo u bigbengu, širi se zajedno sa "svemirom" kako ti to voliš nazvati.

Pitao sam Hawkinga... jel... http://www.hawking.org.uk/the-beginning-of-time.html

"Matematiku" da je prostor-vrijeme beskonacno... ti je kuzis?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 12:52 (tnakir).
16 godina
Teorije zavjere

Ne hranite ga!!!!

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Ni Sheldon Cooper mu nije ravan.

8 godina
protjeran
tnakir kaže...

Prostor-vrijeme je nastalo u bigbengu, širi se zajedno sa "svemirom" kako ti to voliš nazvati.

Pitao sam Hawkinga... jel... http://www.hawking.org.uk/the-beginning-of-time.html

"Matematiku" da je prostor-vrijeme beskonacno... ti je kuzis?

Čitao sam i proučio sve od Hawkinga, ali kolega nije objasnio kako je točno nastao prostor a kako vrijeme iz Velikoga praska, već se samo tvrdi da je to prvo nastalo, dakle nema nikakvih indicija kako se to moglo dogoditi.

Zato treba zagovornicima teorije Velikoga praska dati da odgovore na pitanje "kako je iz singularnosti Velikoga praska nastalo prostor-vrijeme", ali na to nemaju odgovor.

Za sada mogu samo reći da prostor-vrijeme nigdje ne nastaje iz Velikoga praska (nema toga u multisvemiru),  već na sasvim drugi način, ali ovdje nije tema o tome.

Osobno mogu reći da mi se Hawking i prije ali i sada dopada kao mislilac, ali zna i sasvim tvrditi nešto što jednostavno nije moguće. Tako opisuje da ako je svemir beskonačan da onda ima oblik sfere, a i mala djeca znaju da ako je nešto beskonačno, onda se tu radi o beskonačnim pravcima koji se ne sužuju da bi mogla nastati sfera ili krug, tako da mu ta analogija ne drži vodu. Isto njegova izjava da prije Velikoga praska nije bilo vremena, ne može biti točna, jer je i prije postojalo vrijeme, i to takvo u kojemu našega svemira nije uopće bilo, a to vrijeme se protezalčo beskonačno u prošlost. 

A što se tiče matematike beskonačnosti, u svojoj teoriji to objašnjavam svakome koga to zanima. 

16 godina
Teorije zavjere

Vise se nije zabavno ni rugati sa tobom. Dosadan si...

Rvat katolik!
8 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Ne hranite ga!!!!

Tko je ovdje trol i tko šalje podrugujuće poruke drugima je valjda svima jasno, ja nisam nikoga, samo zato što drugačije razmišlja, pošiljao u Vrapče.

A koliko toga ne znaš, dovoljno govori podatak da je recimo fatimskom čudu 1917 godine prisustvovalo oko 50 000 ljudi (ili 70 000 tu negdje), koji su u živo gledali kod šestoga fatimskoga ukazanja kako Sunce juri strelovitom brzinom po nebu, približava se i udaljuje, vrti se oko svoje osi, mijenja svjetlosne tonove i boje i to punih 10 minuta, a vidljivo je sve to bilo i 40 kilometara od Fatime.

Naravno, ti to ne priznaješ, pa ćeš reći da su valjda svih tih 50 000 ljudi (ili 70 000),  bili drogirani ili što, kada su to masovno vidjeli.

S takvima kao ti koji ne priznaju očigledne argumente ( i tebi sličnima), nema smisla dalje pričati, s time se slažem.

Ali činjenica ostaje da se to i dogodilo, i da se ne može drugačije objasniti nego kao direktna intervencija Vanzemaljske Sile, koja je pred 50 000 ljudi pokazala svoju moć i snagu. A ti vjeruj u što hoćeš, koga briga. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 9:29 (teodor.francic).
16 godina
moderator
teodor.francic kaže...

A koliko toga ne znaš, dovoljno govori podatak da je recimo fatimskom čudu 1917 godine prisustvovalo oko 50 000 ljudi (ili 70 000 tu negdje), koji su u živo gledali kod šestoga fatimskoga ukazanja kako Sunce juri strelovitom brzinom po nebu, približava se i udaljuje, vrti se oko svoje osi, mijenja svjetlosne tonove i boje i to punih 10 minuta, a vidljivo je sve to bilo i 40 kilometara od Fatime.

Naravno, ti to ne priznaješ, pa ćeš reći da su valjda svih tih 50 000 ljudi (ili 70 000),  bili drogirani ili što, kada su to masovno vidjeli.

15 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

S takvima kao ti koji ne priznaju očigledne argumente ( i tebi sličnima), nema smisla dalje pričati, s time se slažem.

E super, shvatio si. Nema smisla. Sad prekini kenjat više i nestani sa foruma dobrovoljno.

8 godina
protjeran
marko227 kaže...

E super, shvatio si. Nema smisla. Sad prekini kenjat više i nestani sa foruma dobrovoljno.

Ja sam shvatio ali izgleda da ti nisi.

Ako nisi spreman saslušati drugačije mišljenje ne znam onda što radiš na forumu.

A ovo o fatimskom događaju prije skoro sto godina, možemo nagađati ako se ili nije dogodio.

Ako nije nemamo o čemu razgovarati. Ako se jeste dogodio, kako onda to razumno objasniti.

Ali to je izgleda preteško pitanje za tebe, pa zaboravi. A što se tiče dobrovoljnog odlaska s foruma, najbolje da to učine oni koji drugačije mišljenja tretiraju sa odlaskom u Vrapče, to sve o njima govori. Dapače! 

16 godina
teodor.francic kaže...

Ja sam shvatio ali izgleda da ti nisi.

Ako nisi spreman saslušati drugačije mišljenje ne znam onda što radiš na forumu.

A ovo o fatimskom događaju prije skoro sto godina, možemo nagađati ako se ili nije dogodio.

Ako nije nemamo o čemu razgovarati. Ako se jeste dogodio, kako onda to razumno objasniti.

Ali to je izgleda preteško pitanje za tebe, pa zaboravi. A što se tiče dobrovoljnog odlaska s foruma, najbolje da to učine oni koji drugačije mišljenja tretiraju sa odlaskom u Vrapče, to sve o njima govori. Dapače!  

Ajd više ne dosađuj ovdje nego izdaj tu teoriju (koju iskreno sumnjam da uopće imaš) i prestani trollat.  Razuvjeri nas teorijom i dokazima ako možeš, a ako ne onda se pomiri s tim da nisi u pravu i doviđenja. Iznošenje svojih ludih fantazija ovdje više nema smisla (promijeni forum), sve si rekao. Kad vidiš da se više nitko neće raspravljati s tobom startaš novu raspravu o čudima iz fatime. Naporan si više.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 13:20 (lllnuclearlll).
15 godina
Teorije zavjere
Jel ima netko teoriju ili objašnjenje o izvantjelesnim iskustvima?
15 godina

Gledao sam to u jednom dokumentarcu gdje su znanstvenici umjetno stvarali taj osjećaj. Ne sjećam se točno, ali kao to se mozak zbuni kad prima različite informacije iz centra za vid i centra za ravnotežu.
Evo ima i tu nešto :http://www.themarysue.com/out-of-body-explained/

11 godina
odjavljen
danko99 kaže...

Mislim da ne bi bilo loše upoznati se prvo sa "sleep paralysis" fenomenom, pa onda sa OBE. No od mora dokumentaraca i predavanja na takve teme, ne znam gdje bih te uputio. Kolega je gore linkao noviji znanstveni pokušaj odgovaranja na taj fenomen. No mišljenja sam da nije dovoljan da se objasne neka puno živopisnija iskustva koji ljudi prilikom OBE-a imaju. The Nightmare je zanimljiv dokumentarac-film na temu sleep paralysis, a on je usko vezan za OBE. Preporuka, nije nešto extra edukativan, ali isustva ljudi su ono...paf. Nedavno mi je član obitelji imao takvo što, i ne bih se volio naći u toj situaciji...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
8 godina
protjeran
danko99 kaže...

Naša svijest, naše "Ja" nije materijalnoga porijekla, to je najbolje objašnjenje, dakle može napustiti ovo materijalno tijelo, ali za to treba imati znanja ali i iskustva, inače može loše završiti.

Jedan moj dobar prijatelj bavio se time nekoliko godina, i nekoliko je puta uspio to postići, ali zadnji puta se jedva uspio vratiti u tijelo, tako da je odustao od daljnjega istraživanja. 

A jedan časnik u vojsci (bio mi je nadređeni pola godine), imao je prometnu nesreću, i bio je klinički mrtav, i tvrdio je da je vidio svoje tijelo kako leži i lliječnike oko njega, a onda se uputio prema svojoj kući udaljenoj nekih 10 kilometara od mjesta gdje je imao nesreću, i bez problema je mogao proći kroz zidove kao da ih nema. Kada je došao kući vidio je što su njegovi najbliži radili u to vrijeme, i kako su reagirali kada su im javili za nesreću, i tako je tamo ostao nekoliko minuta (tako barem misli), a onda je iznenada bio "povučen" natrag u tijelo s neizdrživim bolovima.

To mi je pričao skoro svaki dan, a pokazao mi je i liječničku dokumentaciju u kojoj sve to piše,  osobito da je sve točno pogodio što su ukućani tada radili za vrijeme njegove kliničke smrti, što su oni i potvrdili. 

Ova dva primjera iz stvarnoga života, ne mogu se drugačije objasniti nego time da duša ipak postoji, mada mnogi ne vjeruju u to, i da nije materijalnoga porijekla, ali da spojena s tijelom reagira na materijalne povrede i na sve što se događa s tijelom, jer s tijelom čini nerazdvojnu cjelinu, samoga čovjeka. Eto ukratko. 

15 godina
teodor.francic kaže...

Ova dva primjera iz stvarnoga života, ne mogu se drugačije objasniti nego time da duša ipak postoji,

Mogu, ljudi lažu. U znanosti se ljudska svjedočanstva nikad ne uzimanju kao dokazi.

8 godina
protjeran
dejo6 kaže...

Mogu, ljudi lažu. U znanosti se ljudska svjedočanstva nikad ne uzimanju kao dokazi.

Slažem se da znanost treba dokaze, ali ne mogu stotine i  stotine ljudi lagati koji su doživjeli isto iskustvo.

Znanost ne može nikako znati recimo kako se ti sada osjećaš, ali to ne znači da ti ništa ne osjećaš, je li tako?

Tako je i sa iskustvima blizi smrti.

Prvi puta sam za to čuo u osnovnoj školi, a u vojsci sam, kako sam napisao, punih pola godine to slušao od oficira JNA u Skoplju gdje sam služio vojsku, koji nije bio nikakav vjernik ali zna što je doživio za vrijeme kiliničke smrti.

Možda je lagao, ali je imao sve dokumente o tome, i u tim dokumetnima piše sve što je doživio, kako je i meni govorio. Nije bilo razloga da mu ne vjerujem. Dapače! 

11 godina
eywa33 kaže...

Mislim da ne bi bilo loše upoznati se prvo sa "sleep paralysis" fenomenom, pa onda sa OBE. No od mora dokumentaraca i predavanja na takve teme, ne znam gdje bih te uputio. Kolega je gore linkao noviji znanstveni pokušaj odgovaranja na taj fenomen. No mišljenja sam da nije dovoljan da se objasne neka puno živopisnija iskustva koji ljudi prilikom OBE-a imaju. The Nightmare je zanimljiv dokumentarac-film na temu sleep paralysis, a on je usko vezan za OBE. Preporuka, nije nešto extra edukativan, ali isustva ljudi su ono...paf. Nedavno mi je član obitelji imao takvo što, i ne bih se volio naći u toj situaciji...

Ma nije ništa drugačiji osjećaj od osjećaja prilikom napada panike. Meni se to često događa. Uvijek nakon fizički napornog dana. Zadnji puta nakon što sam čitav vikend spremala drva za ogrijev. Ako legnem u krevet i osjetim grčeve u nogama znam da će me nešto kasnije zdrmat paraliza u snu. Ne mogu reć da se prvi puta nisam ukenjala od straha(ne doslovno naravno) al kasnije se navikneš i čekaš da prođe. Dal dolazi do toga jer naglo prekineš REM fazu sna, zbog stresa, podzemnih voda, duhova, vanzemaljaca ili malih tintilinića to nebi znala. Sklonija sam vjerovati u ovo prvo objašnjenje, da se mozak probudi prije tijela pa si sav zdrman. 

Mene osobno više ukaki onaj hipnički trzaj (hypnic jerk) kad padaš u san, trzneš se i imaš osjećaj da padaš u nekakvu rupetinu s kreveta, kad mi se to desi bye bye spavanje idućih par sati 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
11 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Ma nije ništa drugačiji osjećaj od osjećaja prilikom napada panike. Meni se to često događa. Uvijek nakon fizički napornog dana. Zadnji puta nakon što sam čitav vikend spremala drva za ogrijev. Ako legnem u krevet i osjetim grčeve u nogama znam da će me nešto kasnije zdrmat paraliza u snu. Ne mogu reć da se prvi puta nisam ukenjala od straha(ne doslovno naravno) al kasnije se navikneš i čekaš da prođe. Dal dolazi do toga jer naglo prekineš REM fazu sna, zbog stresa, podzemnih voda, duhova, vanzemaljaca ili malih tintilinića to nebi znala. Sklonija sam vjerovati u ovo prvo objašnjenje, da se mozak probudi prije tijela pa si sav zdrman. 

Mene osobno više ukaki onaj hipnički trzaj (hypnic jerk) kad padaš u san, trzneš se i imaš osjećaj da padaš u nekakvu rupetinu s kreveta, kad mi se to desi bye bye spavanje idućih par sati 

Hahahaha... 

Da, poznajem uzroke sleep paralize. Kad ti mozak uključi "sleep" a ti si još budan (kad ideš leć) ili kad se "probudiš" a još ti je tijelo u "shut down" fazi i nemaš voljnu kontrolu, tek pomičeš očima. Imam frenda koji to učestalo ima, a nedavno i član obitelji kako sam spomenuo. No mene brine ono što su oni u tom stanju vidjeli ... lol. Da ne odlazim predaleko, opet preporučujem The nightmare (dok-film) na tu temu. Stvarni ljudi koji to imaju otkad znaju za sebe, ili barem veći dio života. Ne bih se volio naći u njihovoj koži.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
eywa33 kaže...

Hahahaha... 

Da, poznajem uzroke sleep paralize. Kad ti mozak uključi "sleep" a ti si još budan (kad ideš leć) ili kad se "probudiš" a još ti je tijelo u "shut down" fazi i nemaš voljnu kontrolu, tek pomičeš očima. Imam frenda koji to učestalo ima, a nedavno i član obitelji kako sam spomenuo. No mene brine ono što su oni u tom stanju vidjeli ... lol. Da ne odlazim predaleko, opet preporučujem The nightmare (dok-film) na tu temu. Stvarni ljudi koji to imaju otkad znaju za sebe, ili barem veći dio života. Ne bih se volio naći u njihovoj koži.

Aha misliš ono da vidiš čudesa oko sebe i pored sebe. Da, nekad, ne uvijek. Zna mi se desit da vidim gluposti, obično osobe kako stoje/sjede kraj mog kreveta, ali to pripisujem uspavanom mozgu koji ima party  Čisto sumnjam da me ganjaju duhovi. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice