TED (Technology, Entertaimend, Design)

poruka: 4
|
čitano: 1.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TED (Technology, Entertaimend, Design)

Samo dijelim dobru informaciju i ideju!

TED je mala neprofitna organizacija posvećana Idejama vrijednih za širiti, započeli su 84' kao konferencija koja zbližava ljude sa tri riječi: Tehnologija, Zabava i Dizajn. Ugl, projekt vrijedan spomena u svijetu koji daje super kreativne rezultate na području tehnologije, zabave, umjetnosti, glazbe i mnogog drugog. Eto oni koji znaju će vjerovatno imati što za reći, ja sam otkrio prije nekoliko mjeseci i mogu stvarno samo pohvaliti njihov rad. Postoji i hrvatska organizacija u Zagrebu TEDx ZAGREB koja stalno organizira samostalne TED događaje. 

Provjerite!

EDIT: Evo link za one koji želi u kratko pogledati otprilike o čemu je riječ Top 10 TED

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 14:55 (eterna luchar).
17 godina
RE: TED (Technology, Entertaimend, Design)
eterna luchar kaže...

Samo dijelim dobru informaciju i ideju!

TED  je mala neprofitna organizacija posvećana Idejama  vrijednih za širiti, započeli su 84' kao konferencija koja zbližava ljude sa tri riječi: Tehnologija, Zabava i Dizajn. Ugl, projekt vrijedan spomena u svijetu koji daje super kreativne rezultate na području tehnologije, zabave, umjetnosti, glazbe i mnogog drugog. Eto oni koji znaju će vjerovatno imati što za reći, ja sam otkrio prije nekoliko mjeseci i mogu stvarno samo pohvaliti njihov rad. Postoji i hrvatska organizacija u Zagrebu TEDx ZAGREB  koja stalno organizira samostalne TED događaje.

Provjerite!

Super tema, meni su najzanimljiviji TED talks, neki čak imaju i hrvatske titlove

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
da, meni je fenomenalan video o neovisnim medijima i čovijeku (nekada bivšem ako se ne varam direktoru B92) koji je postao banka za neovisne medije i financer koji daje kredite neovisnim medijima koji žele razvoj i slobodu...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
eterna luchar kaže...
da, meni je fenomenalan video o neovisnim medijima i čovijeku (nekada bivšem ako se ne varam direktoru B92) koji je postao banka za neovisne medije i financer koji daje kredite neovisnim medijima koji žele razvoj i slobodu...

ma ima ih hrpa, kad bi barem imao vremena više ih gledati

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice