Što vas najviše nervira...
- poruka: 788
- |
- čitano: 103.189
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
... glupo...
Nervira me sto je ovako hladno pa je jos sad i snijeg poceo padati....
a što ću eterna....
život je takav kakav je...
Nervira me kada profesor ocjene zaključuje prema prosjeku.
Nervira me što je loša kuhinja za vegetarijance u domu (osim petkom kada se ne jede meso, iako iz nekog razloga kuharice stave paštetu :S).
Nerviraju me česti ispiti iz nekih glupih predmeta koje moram štrebat, a zaboraviti ću ih tjedan dana poslije.
Nerviraju me profesori koji dođu na sat, i onda samo čitaju iz bilježnice a mi pišemo. Tako mogu i ja predavat.
Nerviraju me moji vršnjaci, i oni malo mlađi i stariji.
Nervira me kada netko tko nešto bolje zna, ne želi pokazati ostalima nego ih još naziva i glupima.
Nervira me kada svima osim meni radi internet u domu.
Nervira me kada vani pada kiša i sve je mokro, pa projuri neki frajer sa autom i pošprica me.
Nerviraju me vegetarijanci...
Ne znaju oni kako je jesti čevape s lukom u malo masnijoj lepinji... uf...
Nerviraju me vegetarijanci...
Ne znaju oni kako je jesti čevape s lukom u malo masnijoj lepinji... uf...
Misliš da neznam, pa nisam ja oduvijek vegetarijanac, jeo sam meso do svoje 14. godine...
Jedna od stvari što naučiš na medicini u prvim danima :)
Ma nerviraju me svi sektaši, sotonisti, vampiri, demoni i tko zna što još...
Jedna od stvari što naučiš na medicini u prvim danima :)
Ma nerviraju me svi sektaši, sotonisti, vampiri, demoni i tko zna što još...
Nitko nije niti rekao da je pretjerano zdravo :) Tko se zdravo hrani? Mislim da je to danas nemoguća misija, osim ako sam sebi uzgajaš sve...
Mene isto nerviraju vampiri od izlaska Twilight-a --- join team Blade --- :D
Kad me netko pita: "Kako s zoveš curo/curice?"
Imam malo dužu kosu i odma neki misle da sam žensko. -.-
a serija koju gledam s curom jer je zabavna i ima dobre ženske BUFFY THE VAMPIRE SLAYER... :) na trećoj sezoni smo...
pektovegetarijanac ;)
Ja isto jedem ribu jer je jako zdrava, uglavnom, nije ovo tema o tome, ajmo ontopic :D
a serija koju gledam s curom jer je zabavna i ima dobre ženske BUFFY THE VAMPIRE SLAYER... :) na trećoj sezoni smo...
LOL mislim da si fulao temu :D
joj kad sam ja to gledao...a jos sam i tada mislio da je serija malo kak da velim previse za klince :S
nervira me sto je sad udrio grom jako blizu moje kuci i usra sam se da nije otisla sva elektronika.router se izgasija ali nije mu nista
pektovegetarijanac ;)
Ja isto jedem ribu jer je jako zdrava, uglavnom, nije ovo tema o tome, ajmo ontopic :D
Da i ne... sve više ribe ima malo previše žive u organizmu... Hello pollution...
Btw... nerviraju me ribe :)
ošišaj se
i mene isto nerviraju vegetarijanci
ošišaj se
i mene isto nerviraju vegetarijanci
onda 'zgledam ko neki debil. Daj kosa mi je do donjeg dijela uha. Po tim likovima muški trebaju biti na 2mm ošišani.
a ja mislio da imaš do ispod ramena kosu xD
To što mi grafa zvuči koda netko vuče vešmašinu punu vilica po kamenom putu
promini vent i čuče se ko novi slr
Ma dopyzdit će mi začas, letit će cijelo kučište van kroz zatvoreni prozor, pa više stari neće imati izgovor "Šta će ti novo, vidiš da i ovo radi". E onda bogme neće radit više.
Živcira me hladnoća vani. Snijeg također. Lijepo ga je za vidjet, al' poslje samo sr*nja s njim.
Kad dobijem erekciju na ploči. užasno.
Evo jedna non related tema za ispuhat se pošto je Igor sada bio u trgovini i po*izdio totalno...
Glavno ovdje napišite što najmanje volite, ili što vas najviše nervira u svakodnevnom životu.
NERVIRA ME kada babe u konzumu uzmu kolica i onda stave 2 jogurta i dva vrhnja i to vuku na blagajnu...
Nervira me kada idiotski ljudu uzmu kolica i onda mi zakrče put između polica...
Nervira me kada još idiotskiji ljudi uzmu onu običnu košaru i onda stanu i 10 minuta gledaju u policu i čitaju deklaracije na proizvodima (koje su recimo usputno ISTE) i svima zakrče put...
Nervira me tvoja tema i sve ostale koje su baš ono RETARDIRANE
Nervira me tvoja tema i sve ostale koje su baš ono RETARDIRANE
O vidi... vratio se onaj troll kghljl.... što god je bilo...
jos gore pod tjelesnim..
čujte sve me nervira..tak,daa
Ili na sistematskom.
nervira me kad netko radi multi acc-ove
Ili na sistematskom.
rofl najjaca fora rec curama da ce ih muski doktor pregledavat na sistematskom :D koji su to rolfsi