Vau koja argumentacija koju napamet ne mogu niti citirati. "Utopljena u..." - ma, LOL, kakve su to gluposti? Društvo u kojem je odrasla mladom čovjeku pruža više mogućnosti, nego 95% zajednica na Zemlji. Ona je imala daleko više mogućnosti u svome društvu, nego ti u svome. A taj stid o kojem govoriš je odavno marginaliziran u njenom i drugim zapadnjačkim društvima, tako da ni tu nije problem.
utopljena u prijetvorni puritanski moral američkog mainstreama
vidi ga, amerikanofil, kad god netko spomene USA u negativnom kontekstu ovaj se podigne na zadnje noge... stid nije marginaliziran, u kontekstu ga zajedno sa ostalim frustracijama svojih roditelja donose dječica u škole, nefiltriranog i izraženog u obliku bulizma... IMO
što se tiče golotinje, stida itd. kad budem prošao preko korza po ljeti gol a da me nitko ne promatra kao luđaka koji remeti ćudoređe smatrat ću kako smo se riješili posljednjeg traga crkvenjaštva, nametnutih grijehova i ostalih crkvenih sranja uperenih protiv tijela i zdrave pameti
Ja sam zaista shvatio da je cura Kanađanka, kakva Amerika? Ja ti govorim o "naprednom zapadnjačkom društvu" koje kritiziraš, ne o USA konkretno. No, da, mogu potpisati i da je čista glupost to da iz USA stiže ta bulimična deformiranost da se ne bi bilo predmetom "bulizma" (hrv. zlostavljanja), jer je (primjerice) centrar kostur-mode djevojaka baš srce Europe - Francuska i Italija - cure moraju biti s naslovnice da im se ne izruguju njihove kolegice, a "inferiorni" imaju istu sudbinu i ovdje, ništa drugačiju od onih tamo, ako spadaju u štrebere, debele, lezbe, pedere i sl. ugrožene skupine.
Što se naturizma tiče, to je čest gost ovdašnjih obala. Ne vidim snajperiste koji gađaju gole kupače :)

ko i mnogi drugi ali nažalost službeno 1500+ hrvatskih branitelja a neslužbeno puno više je izvršilo samoubojstvo na razne načine.Zakaj su to napravili ne treba nit objašnjavat, baš me zanima kaj bi rekel Blago Zadro i njegovi pokojni suborci s Trpinjske ceste da uskrsnu na samo jedan dan u Hrvatskoj 2012 godine.

Stručnjak za odmaganje...

uf, već sam posmislio da se MB (mod) otključao ono što se otključati ne smije.