Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.345.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...
Tonči kaže...

Vau koja argumentacija koju napamet ne mogu niti citirati. "Utopljena u..." - ma, LOL, kakve su to gluposti? Društvo u kojem je odrasla mladom čovjeku pruža više mogućnosti, nego 95% zajednica na Zemlji. Ona je imala daleko više mogućnosti u svome društvu, nego ti u svome. A taj stid o kojem govoriš je odavno marginaliziran u njenom i drugim zapadnjačkim društvima, tako da ni tu nije problem. 

utopljena u prijetvorni puritanski moral američkog mainstreama

vidi ga, amerikanofil, kad god netko spomene USA u negativnom kontekstu ovaj se podigne na zadnje noge... stid nije marginaliziran, u kontekstu ga zajedno sa ostalim frustracijama svojih roditelja donose dječica u škole, nefiltriranog i izraženog u obliku bulizma... IMO

što se tiče golotinje, stida itd. kad budem prošao preko korza po ljeti gol a da me nitko ne promatra kao luđaka koji remeti ćudoređe smatrat ću kako smo se riješili posljednjeg traga crkvenjaštva, nametnutih grijehova i ostalih crkvenih sranja uperenih protiv tijela i zdrave pameti

Ja sam zaista shvatio da je cura Kanađanka, kakva Amerika? Ja ti govorim o "naprednom zapadnjačkom društvu" koje kritiziraš, ne o USA konkretno. No, da, mogu potpisati i da je čista glupost to da iz USA stiže ta bulimična deformiranost da se ne bi bilo predmetom "bulizma" (hrv. zlostavljanja), jer je (primjerice) centrar kostur-mode djevojaka baš srce Europe - Francuska i Italija - cure moraju biti s naslovnice da im se ne izruguju njihove kolegice, a "inferiorni" imaju istu sudbinu i ovdje, ništa drugačiju od onih tamo, ako spadaju u štrebere, debele, lezbe, pedere i sl. ugrožene skupine.

Što se naturizma tiče, to je čest gost ovdašnjih obala. Ne vidim snajperiste koji gađaju gole kupače :)

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 17:54 (Tonči).
18 godina
neaktivan

damn, umro je Tusta

KUD Idijoti KUD Idijoti

gaahhh
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

damn, umro je Tusta

Ma nemoj me j****... pa odrastao sam na njihovim pjesmama! Probao prvo lose vino, los bambus, los sampon, los beton, zbario prvu zensku u klubu!

Crni humor

Znaci za njega vise ne vrijedi "srce radi bim-bam-bam-bam"

I wanna feel the changes coming down... I wanna know what I've been hiding...
18 godina

Pozdravljam velikana velikom pjesmom! {#}

Edit: Nisam vidio da si istu ti stavio Sizgo.

Ocito dijelimo neke ukuse, osim onih seksualnih naravno. xD

Trebalo je imati muda odsvirati to u Italiji '80-ih.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 18:32 (Psiho246).
18 godina
kizo2703 kaže...
robertini kaže...

Što mi imamo društvo.....otkad to? {#}

Jel to isto ono društvo koje ima zavjet šutnje dok se pokrada desetljećima stvarano nacionalno bogatstvo?

Ili je to ono društvo gdje se branitelji ubijaju razočarani gdje je dovedena zemlja za koju su krvarili?

Ja sam bivši branitelj ,i iako sam imao problema i s PTSP-om ,nikad mi nije palo na pamet dići ruku na sebe (ili uperiti oružje) ili nekog drugog.

Zato ,pusti te floskule o krvarenju.

Svi jako dobro znamo zahvaljujući kome je uništeno ''nacionalno bogatstvo''.

Da ,imamo društvo ,kakvo smo sami napravili (prvenstveno svojim glasovima na izborima) i kakvo zaslužujemo.

Znaš kak se kaže nekak si to progural,{#} ko i mnogi drugi ali nažalost službeno 1500+ hrvatskih branitelja a neslužbeno puno više je izvršilo samoubojstvo na razne načine.Zakaj su to napravili ne treba nit objašnjavat, baš me zanima kaj bi rekel Blago Zadro i njegovi pokojni suborci s Trpinjske ceste da uskrsnu na samo jedan dan u Hrvatskoj 2012 godine.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Way to go dečki! Ajmo malo na rat, to je uvijek pametna tema za forum!

'cut ti tamo mali, di's ti bio devedesete, a?

17 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
M_dipl. kaže...

{#}

15 godina
kizo2703 kaže...
robertini kaže...

Što mi imamo društvo.....otkad to? {#}

Jel to isto ono društvo koje ima zavjet šutnje dok se pokrada desetljećima stvarano nacionalno bogatstvo?

Ili je to ono društvo gdje se branitelji ubijaju razočarani gdje je dovedena zemlja za koju su krvarili?

Ja sam bivši branitelj ,i iako sam imao problema i s PTSP-om ,nikad mi nije palo na pamet dići ruku na sebe (ili uperiti oružje) ili nekog drugog.

Zato ,pusti te floskule o krvarenju.

Svi jako dobro znamo zahvaljujući kome je uništeno ''nacionalno bogatstvo''.

Da ,imamo društvo ,kakvo smo sami napravili (prvenstveno svojim glasovima na izborima) i kakvo zaslužujemo.

Ja bi još dodao, tko nam je kriv. Uvijek netko drugi, nikako da sagledamo stvari na pravi način. Obične smo ovce koje cijelo vrijeme slijede pogrešne vođe. Sumnjam da će se išta promijeniti za mog života.
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Deus ex machina kaže...
M_dipl. kaže...

ISK, '' "Dođi sine da ti mama zakopča botun i slušaj me dobro. Čokolino ...'' srećom pa je thread mrtav.

back on topic, naše društvo, Polanćec ode u Remetinac. Uz posipanje pepelom od kojeg je samo gore,, ... nema goreg. Ode u otvoreni tip, uz rad, vikende. Pa će možda imati i Xsicu, dok recimo redovni studenti malo teže dolaze do smještaja. Bilo bi mi draže da je nevin, bilo bi mi 100x draže da šjor.Ivu oslobode svih optužbi i daju mu orden Danice Jace, nego ovakav epilog.

Pouka mladima, kradite, muljajte, ako vas uhvate bitno je da se dovoljno visoko na ljesvici, pa se benefiti kao besplatan smještaj i biranje odsluženja kazne podrazumijevaju.

Oni gore PTSPovci iz šanker bojne, nek se sad poubijaju (možda neki zalutali metak ode prema pravosuđu..).

btw: epilog pituranja tunela? Ako niste do sad pogodili (očekivano, jer je glavni akter već prije pola godine dobio ustavnu tužbu), dakle, sad lopovi potražuju plaću, bonuse, radno mjesto i dobit će. Višestruka šteta. Da su samo ukrali to bi bilo to, ovako uduplo i onaj nezaboravan osjećaj da te netko nateže, al' ne znaš od kud. .. Za sve ostalo, mastercard.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 19:01 (ihush).
18 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja sam zaista shvatio da je cura Kanađanka, kakva Amerika?

EDIT:

damn, opet sam krivo shvatio, imam gadnih problema {#}

malo ću se povuć s foruma....

gaahhh
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 19:57 ((s)izgoreo).
17 godina
odjavljen

Pop je majstor-ipo :)

17 godina
neaktivan

Nije istina, on kaze da nije a on je pop a popovi ne lazu jer je to grijeh! Galamu dizete ni oko cega, vidio bi ja vas '91, di ste bili...

P.S.  Kizo, nemoj uzimat ove posalice oko '91 osobno. Fora su mi, nije nikakvo nepostivanje u djiru. Respect za status branitelja i cinjenicu da si se izborio sa PTSP-em.

17 godina
odjavljen

Ma pop je navodno još u Hrvatskoj. Koliko blesav moraš biti da mazneš 2 milijuna eura i danima nakon toga nisi već u prašumama Bolivije?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ma pop je navodno još u Hrvatskoj. Koliko blesav moraš biti da mazneš 2 milijuna eura i danima nakon toga nisi već u prašumama Bolivije?

Pa to ti je pop-balkanac - prva stvar na pameti mu je kako da se pohvali po susjedstvu :-D

(Opet sala, btw, ne izazivam svadju niti razlaganje termina "balkanac", isprike svima koji su se nasli uvrijedjeni...)

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

P.S.  Kizo, nemoj uzimat ove posalice oko '91 osobno. Fora su mi, nije nikakvo nepostivanje u djiru. Respect za status branitelja i cinjenicu da si se izborio sa PTSP-em.

Bez brige ,ne uzimam (odavno) ,samo mi ide na ku*ac kad pročitam patetiku o krvarenjima i slične gluposti.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
Tonči kaže...

-to je 'defacto' dokaz, da je bezgriješan, ... hmm, i to je grijeh (i pomisliti), mea culpa.

btw, ne odlazi se u prašume, to se po uzoru na stare dane (PBZI), sad naziva putevima šjor Ive, via Austrija do dojč autobana, s vjetrom u kosi...

ili ako pitamo policijske preglasnogovornike, tad je u nepoznatom pravcu.

-tehnički gledano, on nije ukrao. Prevara je pak stvar tumačenja (i dokazivanja). On je samo prodao tuđe, to rade 'svi', vidi naše vrle vođe.

Ma doQrčilo mi više i pomisliti na ovu nakaradnu državicu i posljedično stanje kad se političari raspomame pljačkom, stanje 'duha', glavni trade by crkva inc.

Dnevna/lokalna tema, Banditić, ala SuperHik, zaštitnik: (ne)moćnih, parcijalnih interesa i graditelj fontana (uz titulu vinskog vozaća, po vinskim cestama). Sad i zaštitnik grada ZG (zgubidana), dok istovremeno brat od preljepe seke, u ST (sranjeteško), spašava bilu boju mada to do jučer nije tia, s tuđih nešto sitno milijunćića, istovremeno, možda netko spasi ljude od takvih spasioca... ne.

Bolivijske prašume su 'raj', po uređenosti društva vs ovo malo kamena od stoljeća sedmog.

17 godina
neaktivan

Ma pusti to, sad mi je jasno zasto razumijem masine bolje nego ljude!

http://www.escapistmagazine.com/news/view/120132-Science-Suggests-Were-Living-in-the-Matrix?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=news

Cak mi i nick pase, lol... Neo, razbit cu ti ***** kad te nadjem... :-D

P.S. Cestitke znanstvenicima na postavljanju teorija koje su budistima jasne oko dvije i pol tisuce godina.

18 godina
rambox kaže...

Znaš kak se kaže nekak si to progural,{#} ko i mnogi drugi ali nažalost službeno 1500+ hrvatskih branitelja a neslužbeno puno više je izvršilo samoubojstvo na razne načine.Zakaj su to napravili ne treba nit objašnjavat, baš me zanima kaj bi rekel Blago Zadro i njegovi pokojni suborci s Trpinjske ceste da uskrsnu na samo jedan dan u 

Koji patetični spam. 

U Hrvatskoj službeno ima 500.000 "branitelja", standardizirana stopa samoubojstva je 22 na 100.000 stanovnika, to znači godišnje 110 "branitelja", odnosno u 17 godina, da bi bili u prosjeku s ostatkom stanovništva, njih 1870 bi se tebalo ubiti, a da ne bude nikakve statističke varijacije. 

K tome broj samoubojstava opada, i to u odnosu na 1985.(http://www.suicidi.info/statistika-hzjz.asp), kad nikakvih branitelja nije ni bilo. 

Post ti je čisti spam.

This space for rent!
16 godina

Plz help, jeli se netko razumije malo u patentiranje? Misim, ovo uspto.gov su United Statest Patent and Trademark Office ali ako se patent odobri tu, onda je to samo za SAD? Što je sa zaštitom izuma na internacionalnom nivou? Hvala Vam

MIKROBLOG: ungrateful madafakas
18 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Plz help, jeli se netko razumije malo u patentiranje? Misim, ovo uspto.gov su United Statest Patent and Trademark Office ali ako se patent odobri tu, onda je to samo za SAD? Što je sa zaštitom izuma na internacionalnom nivou? Hvala Vam

Kakve to veze ima s temom? Otvori novu u odgovarajućem podforumu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
kad nikakvih branitelja nije ni bilo. 

Kakšto ne? Pa tad su bili u najboljim godinama. {#}

(hint: ★)

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan

Neki dan sjede momak i djevojka u tramvaju jedno nasuprot drugoga, a ja stojim ni metar iza momka. Momak neki ćelavi s brkovima, 100 kila mišića i 10 deka masti, cirka 25 godina. Padaše kiša i stakla bijahu zamagljena. Momak u jednom trenu, uz debilni cerek, nacrta prstom U sa križem na zamagljenom staklu na što cura napravi facepalm.

Dolazi moja stanica. Momak i cura još uvijek sjede, ustaško U se još uvijek ponosno i prkosno iscrtava na staklu. Taman prije nego što se vrata otvore, nagnem se između njih dvoje i nacrtam jednu lepu petokraku ponad U s križem. Istrčavam iz tramvaja s naletom adrenalina osjećajući na leđima preneražen i zbunjen pogled mladog hrvatskog para.

Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
15 godina
neaktivan

Mogao si bar peace nacrtat'.

17 godina
neaktivan

Hm, pitanjce... nismo se uopce dotakli ove "nove" vruce teme o Innocence of Muslims i slobodi govora. Nisam uopce ni pogledao filmic, navodno je kao neki trailer za neku totalnu glupost od filma, ali muslimani protestiraju na sve strane, negdje mirno a negdje ne bas tako mirno.

Wikipedija kaze kako sve sto se dogadja sad na panj stavlja "Slobodu govora" i slicne nedovoljno definirane pojmove.

Je li moguce da zapocnemu normalnu diskusiju bez vrijedjanja pojedinaca (i bez "treba se nesto procitati da bi se diskutiralo" :-P)

16 godina
Deus ex machina kaže...

Hm, pitanjce... nismo se uopce dotakli ove "nove" vruce teme o Innocence of Muslims i slobodi govora.

Zar nije bila tema o tome?

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/google-odbio-bijelu-kucu/163540.aspx

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 18:06 (captain_soap_McTawish).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Hm, pitanjce... nismo se uopce dotakli ove "nove" vruce teme o Innocence of Muslims i slobodi govora. Nisam uopce ni pogledao filmic, navodno je kao neki trailer za neku totalnu glupost od filma, ali muslimani protestiraju na sve strane, negdje mirno a negdje ne bas tako mirno.

Wikipedija kaze kako sve sto se dogadja sad na panj stavlja "Slobodu govora" i slicne nedovoljno definirane pojmove.

Je li moguce da zapocnemu normalnu diskusiju bez vrijedjanja pojedinaca (i bez "treba se nesto procitati da bi se diskutiralo" :-P)

Kak nismo? Potraži malo. Film je totalna debilana ,i nitko nebi ni znal za njega da ga neki TV imam nije pustil u eter i time izazval nerede.

Normalna diskusija?! {#}{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 19:17 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Vidis, propustio sam vlak... steta...

15 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Ma pusti to, sad mi je jasno zasto razumijem masine bolje nego ljude!

http://www.escapistmagazine.com/news/view/120132-Science-Suggests-Were-Living-in-the-Matrix?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=news

Cak mi i nick pase, lol... Neo, razbit cu ti ***** kad te nadjem... :-D

P.S. Cestitke znanstvenicima na postavljanju teorija koje su budistima jasne oko dvije i pol tisuce godina.

"Liberalni" znanstvenci znaju to već neko vrijeme. Ali, naravno da je za njih rijetko tko čuo, zamisli koliko bi se ljudi zamislio nad svojim životom, stali na loptu, i prestali trčat sa novcem i za iluzionarnim vrijednostima?

To nije baš poželjno u današnjem kapitalističkom društvu, nažalost postoji veliki broj ljudi se osjeća sigurnije ovakvima kavi jesu, linija manjeg otpora...

Evo ako te zanima nešto više: http://2012-transformacijasvijesti.com/metafizika/ispovijest-covjeka-koji-je-sreo-boga-mellen-tomas-benedikt-je-umjetnik-koji-se-vratio-iz-svijeta-mrtvih (Mellen je, inače, jedan od osnivača kvantne bilologije)

http://2012-transformacijasvijesti.com/metafizika/odlogiranje-iskljucivanje-iz-matrixa-iluzije-1-dio (David Icke)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 19:53 (Tawals).
17 godina
Tawals kaže...
..

Evo ako te zanima nešto više:..

.. (Mellen je, inače, jedan od osnivača kvantne bilologije)

.. (David Icke)

-{#} uf, već sam posmislio da se MB (mod) otključao ono što se otključati ne smije.

i jedan čisto radoznali BTW, .-- što je to kvantna biologija, nešto što se jede? Ili je to (moj) kvartovski nogomentni klub, kratica, kvantni klub? I ja sam osnovao više takvih kvantnih, čak i bend koji nije nikad zasvirao jer nije lako bilo uskladiti umjetnike i note u čujnoj dimenziji podnošljivoj slušateljicama... Kao quark, tu je 'al ga nitko vidio nije.

Nije da želim čuti odgovor, ali i mačka mora nekako umrijeti. Što je taj Ero (s onoga svijeta) osnovao? Još važnije zašto se vratio? Jel vidio guštere? Pitanja samo naviru...

eto ostalima pouke, kad ne tipkate kvalitetno i ne pratite temu, desi se Tawals.

14 godina
i_rambo_plache kaže...

Neki dan sjede momak i djevojka u tramvaju jedno nasuprot drugoga, a ja stojim ni metar iza momka. Momak neki ćelavi s brkovima, 100 kila mišića i 10 deka masti, cirka 25 godina. Padaše kiša i stakla bijahu zamagljena. Momak u jednom trenu, uz debilni cerek, nacrta prstom U sa križem na zamagljenom staklu na što cura napravi facepalm.

Dolazi moja stanica. Momak i cura još uvijek sjede, ustaško U se još uvijek ponosno i prkosno iscrtava na staklu. Taman prije nego što se vrata otvore, nagnem se između njih dvoje i nacrtam jednu lepu petokraku ponad U s križem. Istrčavam iz tramvaja s naletom adrenalina osjećajući na leđima preneražen i zbunjen pogled mladog hrvatskog para.

Sorry, ali s tim si se potezom samo spustio na njihovu, primitivnu razinu.

Nema potrebe za tim iako bih volio da sam vidio njihovu reakciju, danas su ljudi u tramvajima (kao i svugdje) većinom vrlo smrknuti i namrgođeni.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice