Što mislite o kartonima i moderatorima? zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 1.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kartoni i moderatori
Znači, jeste li dobili karton, jeli moderator bio nepravedan? Zasto ste dobili karton? Jeli prestrog forum? Preblag? Ja sad imam zuti jer sam zapoceo svađu. A vi?
Kak se stavlja potpis??
17 godina
Što mislite o kartonima i moderatorima?

izvadak iz pravila

Primjedbe na administratore i moderatore  - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…

16 godina
neaktivan
RE: Kartoni i moderatori
markocacic kaže...
Znači, jeste li dobili karton, jeli moderator bio nepravedan? Zasto ste dobili karton? Jeli prestrog forum? Preblag? Ja sad imam zuti jer sam zapoceo svađu. A vi?

mogao bi zaletit jos jedan zuti za otvaranje bezveznih tema Iznenađen

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 23:29 (rebelsy).
17 godina
neaktivan
Procitao sam sve da vidim dali krsim neko pravilo ovom temom :D
Kak se stavlja potpis??
17 godina
odjavljen

Pih, dobio jednom jedan karton...

Ubacio iz zajebancije pjesmicu neku, a sto mogu kada neki nemaju smisla za zajebanciju.

Uglavnom, hmmm, ok su...

16 godina
protjeran

po meni je sve posteno i pravedno uvijek su u pravu i ako trebas pomoc ce ti pomoc naravno kao i forumasi

z v o n e x p
17 godina
neaktivan
HAHAHAHA ova je dobra. :D
Kak se stavlja potpis??
16 godina
neaktivan

Naznači da tema nije tu da bi se žalili na određene postupke moderatora već da bi općenito komentirali njihov rad. U suprotnom, tema bi lako mogla biti zatvorena (izbrisana?) a ti završiti sa žutim (suspendiran?)

Uglavnom me smeta brisanje poruka i kažnjavanje bez obzira na zilijun gotovo identičnih poruka na koje nitko ne obraća pažnju (pozornost? Smijeh).

Uglavnom, pouka je: nemoj im se zamjerati, ništa nećeš uspjeti izvući privatnim porukama moderatorima ili ukazivanjem na pravila (izostanak kažnjavanja kod drugih). Ako budeš uporan, vrlo ćeš se lako naći u situaciji da zamrziš sve povezano sa Bugom zbog te "ogromne" nepravde. Ipak su to ljudi. Od krvi. I mesa.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 23:44 (Random.).
16 godina
neaktivan
RE: Što mislite o kartonima i moderatorima?

Evo sta je mod mbaksa rekao dok mi je dao bez ikakvog razloga crveni...znaci bez razloga + mogu dati jos link na temu i moj odgovor u kojem sam jos upozorio lika da nije na forumu dozvoljeno takvo reklamiranje:

"Moje isprike, potkrala mi se greska - karton je naravno trebao ici onome koga si kritizirao, a ne tebi. Karton koji sam ti pogreskom dodijelio sam obrisao i s nase strane kao da nikad nije postojao."

No tko radi taj i grijesi...mod se ispricao (posteno) i sve je lijepo zaboravljeno tako da nema beda....no cijenim kada netko prizna pogresku kao sto je kolega mbaksa i priznao te je to ok sa njegove strane i sve 5.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 23:44 (win32).
18 godina
neaktivan

Hehehehe

A iznosenje privatne prepiske javno na forumu je strogo azbranjeno ;)

:)
17 godina
neaktivan
Ma pise da ce koristiti mozak moderatori... :D to mie problem jer nekad me ljudi vrijeđaju ono idiot, bahat, budala, al oni nis ne dobiju i ostane im komm, a meni zuti da, jer sam rekao da su retardirani, a drugi put jer sam reko na Lockerz temi da nisu normalni... :S
Kak se stavlja potpis??
17 godina
markocacic kaže...
Ma pise da ce koristiti mozak moderatori... :D to mie problem jer nekad me ljudi vrijeđaju ono idiot, bahat, budala, al oni nis ne dobiju i ostane im komm, a meni zuti da, jer sam rekao da su retardirani, a drugi put jer sam reko na Lockerz temi da nisu normalni... :S

pa jesi li ih prijavio dok su te vrijeđali? Izlanuo se

17 godina
odjavljen
markocacic kaže...

Pa, generalno, jesu uzasno neuskladjeni... Odnosno ne drze se napisanih pravila i primjenjuju ih selektivno.

Vjerojatno zato sto bi pola foruma vec bilo u banu Cool.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 23:53 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan

Ispeci pa reci...I nece bit problema :D..

Ja na ovom forumu zasada nisam imao nikakvih pogreski.

Ja ne pisem puno, tek kad trebam pomoc ili nesto..

Spirit...
17 godina
neaktivan
@denix - ma vidio je moderator sve i Lockerzboy je suspendiran, ali ostali nista. :D
@mrgud - trebali bi valjd svi bit bannani jer svi pisu: jbt, ku.rac, hebote, j*bote i to, znamo da su to psovke iako nisu kak se kaze - na papiru.
Kak se stavlja potpis??
17 godina
odjavljen
markocacic kaže...

@mrgud - trebali bi valjd svi bit bannani jer svi pisu: jbt, ku.rac, hebote, j*bote i to, znamo da su to psovke iako nisu kak se kaze - na papiru.

Pa jos nisam naletio na forum koji daje banove za takve rijeci...

18 godina
neaktivan

ja sam dobio jer sam rekao nekom liku da ne ser...a. Al nebitno ne bunim se jer inace ne volim ruzne rijeci. Mada je ovo bas bezazleno bilo.

16 godina
protjeran
Eh dobro pitanje... No sto se tice moderatora sve 5 stvarno su uljudni te se sa njima uvijek moze razgovarat. A kartoni... Jedino glupo je onaj birc, birc mi je super tema i predlazdm da u njemu bude hvala, i u njemu ima zanimljivih ljudi koji su zeljni pomoci, imam samo jednu primjedbu. Ono vremensko razdoblje, naci ako SLUCAJNO fulamo temu odma nam stisnu zuti... Dobro je pa nije crni :D
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
Kao sto si i reko - pol foruma bi onda bilo u banu :D jer je to krsenje pravila - psovanje.
Kak se stavlja potpis??
16 godina
neaktivan

Sama cinjenica da postoje svakodnevno aktivni moderatori je pohvalna.

Ponasaju se pametno, objektivno, i korektno. Koliko to covjek moze, jer nitko ne moze postupiti savrseno u svakoj situaciji. Trude se odrzati visokom kvalitetu foruma, i uspijevaju u tome. Ipak je ovo uredan i pristojan forum, gdje rijetko kad mozes vidjeti i neuredno napisanu poruku. A i ako je bude, rijetko sta sto ne treba biti tu ne stoji duze od pola sata.

Ja sam jednom dobio zuti karton, apsolutno bezveze, ali glupo je to zamjerati, kao sto rekoh nitko nije savrsen.

Sve u svemu, 5/5.

17 godina
neaktivan

Sve najbolje Cool

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
18 godina
neaktivan

Ma ova tema je bezpredmena. Forum je vlasnistvo BUG d.o.o. i uredjuju ga ljudi koju tamo rade ili su ovlasteni od njih. Pravila su takva kakva jesu i kad dodje tu pridrzavas ih se ili ides. Kao kad dodjes u goste, Niko nikome ne brani da otvori vlastiti forum i tamo radi sta hoce.

18 godina
moderator

Svi koji imaju pritužbe na rad moderatora mogu da se obrate redakciji. Javno raspravljanje nema svrhe, jer karton je rezultat prekršaja forumaša (nekad i greška moderatora, dešava se i to, ljudi smo) i mislim da to treba raspraviti forumaš s moderatorom, a ne iznositi na forumu.

Ne razumijem ljude koji govore da moderatori ne moderiraju jer puno je propuštenih prekršaja, a ne kuže da je nama opcija ''prijavi poruku'' najbitnija i da najviše prekršaja uočimo na taj način, jer ne možemo pročitati sve teme u svim našim podforumima.

Ovom porukom ću još jednom pozvati sve da uočene prekršaje prijave, a ne da javno opominju prekršitelje, jer na taj način se najviše namnoži offtopic smeća i često je baš to uzrok psovkama i svađama. Dosta poruka se obriše dok čistimo teme bez da prekršitelji dobiju kartone, jer bi nekad stvarno onda podijelili hrpu kartona a to nam nije cilj. Cilj je da se prekršaj uoči da se ne ponavlja, a ne da se daju kartoni.

Pravila se ne držimo slijepo već gledamo kontekst, normalno je da se zalomi neka prosta riječ ili slika s erotikom, ali ako je u dobroj namjeri ne smeta da ostane, ljudi smo.

Budući da ovakve teme uvijek završe s pljuvanjem i trolanjem bez obzira što je pokretač imao dobre namjere, ja ću ovaj put napraviti prevenciju i zaključati je prije.

Hvala na razumijevanju. :)

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice