nervira me što padnem u depresiju kada netko klikne THUMBS DOWN na moj post
eo dao sam ti TD,jesi posto depresivan
nervira me što padnem u depresiju kada netko klikne THUMBS DOWN na moj post
eo dao sam ti TD,jesi posto depresivan
Nervira me kad se promijeni datum izlaska neke igre koju dugo iščekujem.
Mene je nerviralo to sto je sims 3 umesto negdje u februaru zakazan za jun,par dana prije izlaska igre.
Mislim par dana su samo zbog ekenomske krize pretvorili u 4 mjeseca.
BTW
1.Nerviraju me apple fanboysi i glupi apple i njihova p*derska tvrdoglavost.
2.Nervira me kad smo nas par napisali jednu najmanju rijec koja je uvrijedila p*dere i one su sa foruma MAGICNO nestale a teme iz kojih su nestale su isto tako nestale sa liste tema u kojima ucestvujem.
3.Nervira me sto na forumu nesmemo uvrijediti p*dere a oni nas smiju.
4.Nervira me kad nema interneta.
6.Nervira me sto su torenti spori.
7.Nervir me sto vecina vas nije primjetilo da nema broja 5.
8.Nervra me sto se nemogu sjetiti sta me jos nervira.
Bravo gaymasteru!
Nervira me to kad skinem gta4 ljepo instaliram,siebem nešto pa nemogu pokrenut više,a ono moj tupavi brat već obriše,pa ja opet to moram skidat!
Nervira me to kad skinem gta4 ljepo instaliram,siebem nešto pa nemogu pokrenut više,a ono moj tupavi brat već obriše,pa ja opet to moram skidat!
Tvoj brat me podsjeca na mog druga.
On prebaci igricu.
Nece da radi jer nezna instalirati.
Obrise je.
Zove mene da mu pomognem.
Danas me zove kao dobio virus na kopu koji mu jede prostor.
Nisam htio doci jer svaki dan neki problem.
Lik prodo dobru konfu jer mu je neko reko da uzme tamo neki komp kao bolji je taj komp.
Lik prodo komp i uzeo taj komp koji je pentium 3 i los ko kur*c 1000 puta slabiji od proslog kompa.
Tvoj brat me podsjeca na mog druga.
On prebaci igricu.
Nece da radi jer nezna instalirati.
Obrise je.
Zove mene da mu pomognem.
Danas me zove kao dobio virus na kopu koji mu jede prostor.
Nisam htio doci jer svaki dan neki problem.
Lik prodo dobru konfu jer mu je neko reko da uzme tamo neki komp kao bolji je taj komp.
Lik prodo komp i uzeo taj komp koji je pentium 3 i los ko kur*c 1000 puta slabiji od proslog kompa.
Moj brat ima laptop,on je sad kod nas kod kuće,inačer živi sam posebno,ja sam skido kod njega neke igre,prebacim si na USB stick,i on obriše,ja sad naravno prebacim na svoj komp jer moj komp je imo nekih problema sa povezivanje,kad to instaliram čačkam nešt pa smrdam pa neradi a toga nema više ni na stiku ni na laptopu,no sad sam si sredio internet i radi ko švicarski sat,sad je sve uredu.
Moj brat ima laptop,on je sad kod nas kod kuće,inačer živi sam posebno,ja sam skido kod njega neke igre,prebacim si na USB stick,i on obriše,ja sad naravno prebacim na svoj komp jer moj komp je imo nekih problema sa povezivanje,kad to instaliram čačkam nešt pa smrdam pa neradi a toga nema više ni na stiku ni na laptopu,no sad sam si sredio internet i radi ko švicarski sat,sad je sve uredu.
Nervira me kad ljudi nikako da završe rečenicu, nego samo odvajaju cijele rečenice zarezom i nabrajaju.
Nervira me kad ljudi nikako da završe rečenicu, nego samo odvajaju cijele rečenice zarezom i nabrajaju.
Nervira me kad me neko zayebava s hrvatskim yezik :PP
Jezičari trebaju prihvatit da prosječan forumaš preferira razgovorni stil sa žargonom pa čak i vulgarizmima.
Nisam ja nikakav jezičar i nemam ništa protiv žargona i vulgarnosti, samo velim da bi bilo lijepo skratiti rečenice, a ne ih razvući kroz 4 reda.
Što se tiče razgovornog stila, u razgovoru završavaš rečenicu drugačijom intonacijom, a pismeno točkom. Ista stvar.
Nestavljanjem točke i nabrajanjem zareza za zarezom rečenica postaje zbunjujuća i ponekad gubi sav smisao.
Ja nerviram sam sebe! Ne smijem reći kako jer ćete me poslat na psihijatriju.
No sad ozbiljno:
Nervira me što djeca po svijetu umiru od gladi i od bolesti koje se danas mogu lječiti ali ljekovi koštaju previše. Gamad farmaceutska!
Nervira me što djeca ginu u besmislenim ratovima koji se vode da bi se bogati još više obogatili.
Što ih se otima i seksualno napastvuje, što ih se otima da bi njihove organe presadili bogatom govnu od 85+ godina da poživi još par godina.
Još od aktualnog me nervira glupi švicarski franak i "naše" pokvarene, lopovske banke i naša nesposobna vlada!
HDZ i općenito politika...
Nisam ja nikakav jezičar i nemam ništa protiv žargona i vulgarnosti, samo velim da bi bilo lijepo skratiti rečenice, a ne ih razvući kroz 4 reda.
Što se tiče razgovornog stila, u razgovoru završavaš rečenicu drugačijom intonacijom, a pismeno točkom. Ista stvar.
Nestavljanjem točke i nabrajanjem zareza za zarezom rečenica postaje zbunjujuća i ponekad gubi sav smisao.
Mozda glupo zvuci, ali uzivao sam citajuci ovaj post...
č,ć,ž, ije,je, tocke, zarezi,... sve na svom mjestu
Predivno...treba nam vise ljudi koji ce na ovaj nacin njegovati svoj materinji jezik
kratko-jasno
ljudi s predrasudama
Mozda glupo zvuci, ali uzivao sam citajuci ovaj post...
č,ć,ž, ije,je, tocke, zarezi,... sve na svom mjestu
Predivno...treba nam vise ljudi koji ce na ovaj nacin njegovati svoj materinji jezik
Materinji jezik je vise ovaj razgovorni nego ovaj pravopisni, koji se u potpunosti prakticira u knjigama i određenim učionicama, a di bi stigli da za pc govorimo osobno racunalo svaki put kad ga spominjemo (a ja ga spominjem bar nekoliko desetaka puta dnevno).
Nervira me što tema ovakvoga tipa za par dana dosegne broj od 500. poruka dok neke vrlo bitne ostanu na par stranica.
P.S. Ovo je 500. poruka.
Nervira me kada neki ljudi se uvijede lak i na stvari koje nisu bile mišljene kao uvrede.
Da, pisanje cirilicom na hrvatskom forumu...
- vrednovanje krivih "vrijednosti", kada budala koja trci za loptom zaradi 100 milijuna € na godinu, a obican covjek danas mora sljakat djabe i moljakat da dobije onu lovu koju je zasluzio...
- uzasno me nervira ova drzava i "ljudi" koji njome upravljaju
- spora pravda
- kad me klinac j.ebe preko maila, a ja mu mogu stavit soli na rep...
- kad me susjeda ogovara kak puno pijem, a ona ugosti svaciji qrac u svojoj "mokroj dvorani"
- kad se ljudi razmecu lovom
- kad predobra zenska s prekrasnim sisama i guzom zvali nekog klinca duge kose, hlaca koje vise do koljena i manjeg od sebe bar za jednu glavu...
- suplja zenska glava za auto vidi jedino BMW...
- kad mi se susjedi svadjaju i deru se jedan na drugog te psuju jedan drugome mater na sav glas, a kod mene taman stignu gosti koji mi dodju 2,3 puta u godinu dana...
- kad napravim festu i onda naidje pijani susjed i svojim svinjskim ponasanjem mi sj.ebe cijelu atmosferu
Uzasno me zivciraju glupi ljudi, puni para...
Ја сам изнервиро преко 10 њих јер пишем ћирилицом.
У МАД?
totalno me nerviraju ovakvi ljudi,koji namjerno prkose
mene nerviraju ljudi koji govore nesto lose o drugim ljudima samo zbog njihove nacije.
ja napisem nesto na cirilici iz sale a vi odma po TD
logicki je da se pise ovdje latinicom a ne cirilicom, prvo ovo je hrvatski forum a drugo vise od 70% foruma ne razumije.....tak da se ovo izravno smatra vrijedanjem
kad moram nesto ponavljati-govoriti dvaput xD
Da,bitno da sam ja prije par dana na ovoj temi napisao dvaput zaredom post i dobio odmah crveni karton bez upozorenja (razlog:spam),niti sam prije toga imao karton niti bilo što,odmah crveni dobio,a oni su ovdje upozoreni da ne pišu ćirilicom,a oni to i dalje rade i provociraju,a nikome ništa.
1.Nervira me glupa nastavnica iz prirode koja mi da 4 a sve sam testove imao 3 i 4 (mislim stavrno):)
2.Nervira ne glupi ubisoft koj nije ništa poduzeo oko mog acb-a
3.Nervira me kada pišem tekst kao što je ovaj i gledam u tipkovnicu i onda shvatim da nisam stisao da pišem:(
4.Nervira me isćekivanje nećega kao igrica
5.Nervira me kada ćekam neku igru i onda ispadne
6.Nervira me vražji korov
7.Nervira ma moj 18 brat koj mi ugasi svjetlo dok pišem ovo, a laptop mi ima mali brightness da se ne grije previše
8.Nervira me moj stariji brat
9.Onda moj još stariji brat
10.I nervira me neki lik u školi koj misli da je naj jaći a usere se kada je došao bratić od mog frenda u školu:)
@Apazinjan - čini mi se da treba tu malo tvojih poduka
1.Kad mi zvoni telefon a ja se moram dignuti s kompa.
2.Ufurane cure.
3.Noobara koja dodje prosipat pamet na forum a ima 30-30 pravopisnih greski.
4.Kad me mama zove svako jutro da pita jesam li jeo.
5.Kad me mama zove u 2 sata subotom i pita kad cu kuci.
6.Kad neko turira il dadne gas kroz moju ulicu.
7.Cigani
8.Kad mi muva 2 sata leta oko glave a ne mogu je ubiti
9.Kad komsinica upali usisivac u 7 ujutro.
Trolovi i spameri su dobili crveni. Nije stvar prkosa ili inata. Oficijalan jezik ovog foruma je hrvatski
Prekinite sa preseravanjem sa cirilicom.
Vecina ljudi ovog foruma ne zna citati i pisati na cirilicu.
U najmanju ruku zanimljivo pitanje. Stavit' na papir tj. ekran listu nečeg što me nervira.
U najmanju ruku zanimljivo pitanje. Stavit' na papir tj. ekran listu nečeg što me nervira.
Mene nerviraju kliseji i oni koji uvijek misle da govore ispravnu stvar -moralfag-ovi.
E, vidim, nije vama lako...
mene kad zaspem sa ljubavnim problemima a probudim se s rješenjem u ruci
Nervira me kada u autu nema svjetla, a moram nesto procitati, jednostavno ne ide
Kada mi brat vozi aute/motore u igrama s tastaturom na ovaj nacin: palac na lijevu strelicu, kaziprst na gornju i donju strelicu, srednjak na desnu strelicu
- Kada smo vec kod ovoga, bas me zanima s kojim prstom skrolate s misem (srednji prst ili kaziprst) odnosno, koji vam se prst nalazi na desnoj tipki misa (srednji prst ili prstenjak)
Uff susjeda koja baca kamenje na pse koji samo produ pored njezine kuce (vecinom lutalice ili druge ako vlasnik nije s njima), a bas se nikada nisu agresivno ponasali prema nikomu
Ljudi koji se nasilno ponasaju prema zivotinjama, a pogotovo one od kojih dobijemo mlijeko, sir, meso... (valjda znate na sto mislim, ako ne > youtube ili zaigrajte igru Postal 2 i sve ce vam biti jasno), npr. prema kravama, svinjama u kako to oni vele "pravim farmama i pravim uvjetima", isto vrijedi i za one lovce, ribare i ostalu kopilad koji ubijaju divljac samo radi zabave (bar da ih pojedu jbt)
Zivcirala me i ona indijska serija koju sam jednom pogledao do kraja (nikad vise ) u kojoj kamermani pola sata isprobavaju zoom in-zoom out :S