..hmm,
Sve 3? Ajde i meni jednu
..hmm,
Sve 3? Ajde i meni jednu
Kako to misliš?Pa što ne vidiš da je to jedna te ista cura?
..hmm,
Sve 3? Ajde i meni jednu
Kako to misliš?Pa što ne vidiš da je to jedna te ista cura?
Trojke :)
..hmm,
ok el se meni ćini il je to sve ista picka
Ista picka.
Trojke su!
Acer Aspire 7741g
*.*
XDDD
Ja se nadam jednoj tehnicarki do bozica :D
Ja sam danas saznao da i mene čeka otkaz iza nove godine jer je firma u teškoj qurčini, yeben mater državi, kosoruši, šeksu i svima ostalima...
Da odma je država kriva prvo kreni od firme..
Ne moja mater je kriva.
Ma joj svi se sada skupa s državom izvlače na krizu koje više nema samo kako bi dijelili otkaze i neznam kaj, a ljudi to puše.. potrebna je revolucija naravno šalim se..
Ti podyebajes ili to mislis ozbiljno? I da nema krize (globalne, jelte) nasa vlada je toliko sposobna da bi svejedno upala u nju.
Ma joj svi se sada skupa s državom izvlače na krizu koje više nema samo kako bi dijelili otkaze i neznam kaj, a ljudi to puše.. potrebna je revolucija naravno šalim se..
Ti podyebajes ili to mislis ozbiljno? I da nema krize (globalne, jelte) nasa vlada je toliko sposobna da bi svejedno upala u nju.
Jel se sali u vezi revolucije ili sa izvlacenjem na krizu? Poznavajuci njega sali se u vezi revlucije.
Konzumcaster
Ja bi dvogodišnju pretplatu na BUG!
Ako ima dobrih duša nek mi se jave na PM. Hvala!
Ovo:
Jel dobra?
Ladna... Kao led... Sexy...
Kamion Karlovačke...
Jel mislis na ove dvije ili?
Neznam....
Drug ce dobit 2000€
Neznam....
Drug ce dobit 2000€
Ja kad bi toliko dobio,odmah bi sebi kupio malo bolji komp,kupit ekran (otrpilike sve oko 8000kn) i za ostatak naručit sebi igrica sa game.oc.uk,ili sa steama i uživat u igranju sljedećih godinu dana!
dobit cu muda labudova
Ovo:
Jel dobra?
Ladna... Kao led... Sexy...
Kamion Karlovačke...
Jel mislis na ove dvije ili?
ne nego ove dvije ce dobit njega za božić
Gajbu piva i šteku LD-a.
Neznam....
Drug ce dobit 2000€
Ja kad bi toliko dobio,odmah bi sebi kupio malo bolji komp,kupit ekran (otrpilike sve oko 8000kn) i za ostatak naručit sebi igrica sa game.oc.uk,ili sa steama i uživat u igranju sljedećih godinu dana!
Ja bi se najeo ko' stoka...
Ja bi se najeo ko' stoka...
Najest se mozes za 100kn. :)
Kad mi van, a oni za nama iz kafane, motaju još dvije porcije čevapa. Sve to za nekih 80-90 kuna. :)
Ako se skupi dovoljno para - Cort M600
Ako ne, onda ću se samo napit i najest ko stoka.
.