Ništa. Ne slavim božić
Tužno djetinstvo...
Ništa. Ne slavim božić
Tužno djetinstvo...
Ja sam danas saznao da i mene čeka otkaz iza nove godine jer je firma u teškoj qurčini, yeben mater državi, kosoruši, šeksu i svima ostalima...
Da odma je država kriva prvo kreni od firme..
Ništa. Ne slavim božić
Tužno djetinstvo...
To i nije imalo tolkog utjecaja Najvece shranje je bilo odrastati bez kucnog ljubimca
I danas si mislim kako cu jednog dana imati ovog
psa, a možda i sva 3
Možda ga (ih) kupim jednog Božića
Ništa. Ne slavim božić
Tužno djetinstvo...
To i nije imalo tolkog utjecaja Najvece shranje je bilo odrastati bez kucnog ljubimca
I danas si mislim kako cu jednog dana imati ovog psa, a možda i sva 3
molim da se ovo ne shvati kao uvreda, ali je žalosno da neki uspoređuju radost Božića sa kučnim ljubimcem...
molim da se ovo ne shvati kao uvreda, ali je žalosno da neki uspoređuju radost Božića sa kučnim ljubimcem...
E, pa i vaš cjenjeni Isusek je rođen sa životinjama u "štalici", zato, zašto ne uspoređivati?
Ma nisam se uvrijedio. :) Samo cu malo objasniti.
Pošto ja ne slavim Božić jer nisam vjernik i kao sto sam u proslom postu rekao, odrastao bez kucnog ljubimca (cak ni zlatnu ribicu nisam imao) meni bi jedan pas predstavljao neusporedivo vecu srecu nego bozicno slavlje.
Haha pa ja slavim Božić pa mi je opet pas 100x veća sreća od Božića
Ja sam danas saznao da i mene čeka otkaz iza nove godine jer je firma u teškoj qurčini, yeben mater državi, kosoruši, šeksu i svima ostalima...
Ne moja mater je kriva.
očekujem htc wildfire, al ipak mislim da ću dobiti quratz od ovce
nije za bozic ali je za novu godinu ..... Nove Lacostice
E, pa i vaš cjenjeni Isusek je rođen sa životinjama u "štalici", zato, zašto ne uspoređivati?
Gle nemoraš se odmah vjerski vrijeđat, a mislim da je onaj kome je poruka bila upučena shvatio o čemu sam govorio (shvatio kao čovjek, a ne kao ti)
Ma nisam se uvrijedio. :) Samo cu malo objasniti.
Pošto ja ne slavim Božić jer nisam vjernik i kao sto sam u proslom postu rekao, odrastao bez kucnog ljubimca (cak ni zlatnu ribicu nisam imao) meni bi jedan pas predstavljao neusporedivo vecu srecu nego bozicno slavlje.
Ok, shvaćam što hoćeš reći.
Dobit ću stari fotić na film skupa sa blicem marka:CANOMATIC
ne treba mi nista...barem sam skroman, a ne kao klinci ameri, ej mama ocu ipad, ocu ps3, bla bla
Koji je to fejl narod, oni se vesele Bozicu samo sto ce na popustu biti iphone ili tako neki proizvod, vjerujem da neki tinejdzeri ne znaju ni sta se desilo na Bozic :S
Ništa. Ne slavim božić
Tužno djetinstvo...
I danas si mislim kako cu jednog dana imati ovog psa, a možda i sva 3
I ja bih jednog.Iako sam odrastao sa golubom,pas bi mi bio veliko veselje.
Evo od Vexx5555 sam dobio predivan dar. Vratio mi je HD4870 iz vječnih lovišta.
http://www.pohrani.com/f/20/uV/4MzDa1xy/capture.png
Sad je idem mučit u furmarku ili nekoj igri da vidim dali baca artefakte...
Glupi upload slika...
dobit cu rabljeni wc papir, ako budem dobar, onaj troslojni
Dobit ću Black Ops,ali malo ranije,naručio sam,otac je platio,hehehe mada nisam te vjere,živim u BiH ali eto,ko da sam dobio poklon za Božić (al nije još došao,hehehe)
Čuj ovo, ekipa mi dobiva HTC Wildfire ispod bora. Svi pokloni moji dosad nisu vrijedili više od 200 kn :DD
Možda dobijem pribor za brijanje. Nadam se da hoću. Ovog šta sam za prošli dobio sam već istrošio.
Čuj ovo, ekipa mi dobiva HTC Wildfire ispod bora. Svi pokloni moji dosad nisu vrijedili više od 200 kn :DD
Možda dobijem pribor za brijanje. Nadam se da hoću. Ovog šta sam za prošli dobio sam već istrošio.
Ko da kamenje režeš
Čuj, 10 onih jeftinih britvica se dobije.
I sad se ti godinu dana brij s tim. Kad pustim da malo zarastem treba mi 20 minuta da se obrijem.
Čuj, 10 onih jeftinih britvica se dobije.
I sad se ti godinu dana brij s tim. Kad pustim da malo zarastem treba mi 20 minuta da se obrijem.
jednostavno...nemoj se brijat
bezveze novac trosis
Ma i ja kažem, odsad samo brkove brijem jer curi smetaju, ostalo puštam.
Nadam se da ću dobit jednog Brodia (S) na Božić...
Ne moja mater je kriva.
Ma joj svi se sada skupa s državom izvlače na krizu koje više nema samo kako bi dijelili otkaze i neznam kaj, a ljudi to puše.. potrebna je revolucija naravno šalim se..
Dobivam:
-World of Warcraft Battlechest
-World of Warcraft:Wrath of the Lich King
-World of Warcraft:Pre-paid 60-day GameCard
-Puno slatkiša
Neću dobit ništa jer ništa nisam ni tražio. Dovoljno mi je skijanje tjedan dana nakon Božića.
Dodace mi starci love i onda uzimam Phenoma II X4 955,4GB DDR3 rama,novu matičnu sa CF podrškom (ako bog da) i F3 1TB da napokon pustim HD 5770ici da prodiše punim plućima
Ja šta bi god tražio nebi dobio
Dodace mi starci love i onda uzimam Phenoma II X4 955,4GB DDR3 rama,novu matičnu sa CF podrškom (ako bog da) i F3 1TB da napokon pustim HD 5770ici da prodiše punim plućima
Zar ti nisi imao 1090T kad si se regao na forum?
Jao, jao