Profili...

poruka: 8
|
čitano: 732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Profili...

Zanima me,dali netko od vas radi profile od osoba koje tu srećete(znači tipa da si negdje zapisujete ili spremate podatke).MIslim,ne shvaćam ovo nikako ozbiljnim ili tako nešto neg sam tak pitam,bezveze...

Npr. ja sam samo na nekoliko mjesta na ovom forumu spomenuo na koji faks idem,a ljudi su mi u sasvim nevezanim temama govorili da znaju na koji faks idem.

Mislim,moguće je da samo neki imaju jako dobro pamćenje,i druge varijante su uvijek moguće...

doduše ne želim da se itko ovdje osjeća prozvanim...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
Re: Profili...
vjerujem da to netko radi samo ako te zeli poje*ati/ubiti. sve ostalo je dobro pamcenje. npr, mozda su oni isli na taj faks, mozda im je najbolji prijatelj isao tamo, a mozda i stric tate u desetom koljenu.
17 godina
neaktivan
Da. Napravio sam si tablicu u Excelu za sve forumaše i imam sve podatke o svima. Ako te zanima broj nečijeg mobitela ili žiro računa samo pitaj.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
neaktivan
Medikus kaže...
vjerujem da to netko radi samo ako te zeli poje*ati/ubiti. sve ostalo je dobro pamcenje. npr, mozda su oni isli na taj faks, mozda im je najbolji prijatelj isao tamo, a mozda i stric tate u desetom koljenu.

a istina,moguće da nekoga podcjenjujem,a i prekasno mi je da sada filozofiram...navečer pričam najviše budalaština...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
Profili...

Nije mi baš tolko dosadno u životu da skupljam podatke o hrpi ljudi koji nikad uživo nisam vidio...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
Profili...

ja potajno izračunavam karmičke karte za sve forumaše. :P

17 godina
neaktivan
Profili...

g12356 u zadnjih par postova popravio ti se pravopis za 4,7% čestitam. Za razliku od Medikus -9,2%{#} Uostalom šta radiš na forumu u to doba, prema mojim procjenama tebe nema poslje 21:00h?

15 godina
neaktivan
weeman kaže...

g12356 u zadnjih par postova popravio ti se pravopis za 4,7% čestitam. Za razliku od Medikus -9,2%{#} Uostalom šta radiš na forumu u to doba, prema mojim procjenama tebe nema poslje 21:00h?

Hvala.

Varaš se,zadnji login mi je najčešće oko 23:00h.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice