Prijetnja policijom

poruka: 39
|
čitano: 5.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Prijetnja policijom
rambox kaže...

Ovo spominjanje Policije je presmješno,{#} zaboravi na to i gotovo oni imaju s time veze ko Krava s Baletom fučkaj ga. Usput 95% pandura niti ne zna kaj je to, testiranje diskova i kak bi ga testirali i s čime zapravo u nekoj ludoj situaciji kad bi se tak nekaj njih i ticalo jel.{#}

koji si ti ...., bolje da ne kazem.

ne znam kako su tako informaticki nepismeni pronasli moj ukradeni Samsung Galaxy S izgubljen za docek "ove" NGodine za 13 dana !?

lijepo sam prijavio, trazili su mi racun i IMEI broj za koji do tad nisam ni znao cemu sluzi.

malo se educiraj i zaboravi na stereotipe o glupom brkatom "milicajcu" s velikim pendrekom.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
neaktivan
Prijetnja policijom

Ma što ti tu možeš? On je neki troll kojemu je smisao da drugima smeta, te da ti napiše u nekoj temi da si ti prevarant...

I ti ovime nisi postao nikakav "gad" već bi ti mi trebali zahvaliti jer si nas upozorio, nažalost ima previše takvih osoba na forum.

Što reći? Koju posluku porati?

Tražim starije BUG-ove...na PP...
15 godina

Hvala vam na podršci.....i da nisam ispao gad i prevarant sad diskom koji ima zvuk, al radi super..;-))

My way
15 godina

Ipak nije bilo nikakve prijave...sve je ok sad...hvala svima..

My way
15 godina
Budokai kaže...
rambox kaže...

Ovo spominjanje Policije je presmješno,{#} zaboravi na to i gotovo oni imaju s time veze ko Krava s Baletom fučkaj ga. Usput 95% pandura niti ne zna kaj je to, testiranje diskova i kak bi ga testirali i s čime zapravo u nekoj ludoj situaciji kad bi se tak nekaj njih i ticalo jel.{#}

ne znam kako su tako informaticki nepismeni pronasli moj ukradeni Samsung Galaxy S izgubljen za docek "ove" NGodine za 13 dana !?

lijepo sam prijavio, trazili su mi racun i IMEI broj za koji do tad nisam ni znao cemu sluzi.

malo se educiraj i zaboravi na stereotipe o glupom brkatom "milicajcu" s velikim pendrekom.

A sigurno ti ga nisu našli oni s ulice što pišu kazne za parkiranje, niti oni što su neku večer privodili mljekare, nebih se uoće iznenadio da pola njih nema pojma što je HDD. Ali isto tako u policiji ima par informatički iznimno pismenih ljudi, samo se s njima rijetko srećemo, jer oni baš i ne hodaju po ulici već posao obavljaju iz ureda.{#}

Iako, sam iskreno iznenađen da su si uopće dali truda da ga pronađu.{#}

16 godina
Budokai kaže...
rambox kaže...

Prijavio si da je izgubljen ili ukraden, donio si vjerojatno kutiju od mobitela na kojoj je IMEI ili im ga operater dao. Skuplje mobitele traže, također pronalazak i zadržavanje mobitela je kažnjivo (ako nije tvoj). S obzirom da blizu mene živi zamjenik načelnika PP i recimo da nezna skidati s torrenta (skida mu kolega s posla) i također o računalima ima malo znanja, nebih se čudio da nije više njih takvo (zapravo dobra većina). Također ima vrlo intelignetnih i pametnih koji se razumiju u računala i koji obavljaju takve poslove tipa pronalazak mobitela preko IMEI-a, prisluškivanje i slične stvari.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Prijetnja policijom

Da se osvrnem na ovu priču oko policajaca neznalica.

Samo jedna stvar koju očigledno gubite iz vida: Policija se podlmlađuje, stara garda je većinom otišla ili je pred penziju, a uveliko je ušlo mladih i obrazovanih kadrova koji se razumiju u tehnologiju, te je koriste kao i vi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina

Ima zaduženih u policiji koji prate nove tehnologije...

My way
16 godina
Prijetnja policijom

u svakoj policijskoj postaji ima odjel za informatiku, tak da oni dobro znaju kaj je hdd ali bez računa i dokaza da je to tvoj hdd neće te ni pogledat. a i iznos mora biti veći od 1000 kuna, da bi policija reagirala.

095/9170-795
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice