Zanima me kako se popravljaju televizori lcd auto radio itd tj sva ta elektronika.
Ima li na netu turtorijala kakvi,kako naučit popravljat te stvari.
Zanima me kako se popravljaju televizori lcd auto radio itd tj sva ta elektronika.
Naravno! Samo ti je potrebno godine i godine aktivnog bavljenja elektronikom i učenja pa možeš početi.
Kad bi bilo tako lako da samo skineš tutorijal s neta, svi bi bilo doktori svega.
J***o vas net i tutorijali. (p.s. ne ide tebe nego općenito)
Moras naucit pa se praksat da znas za ubuduce.Popravljanje se nemre sam nabubat pa sve kao znas,moras se praskat ;) btw krivi pod forum
Trebaju ti barem godine iskustva sa takvom vrstom elektronike,znati kako rade otpronici,kondenzatori i ostali elementi koji se nalaze u takvim uređajima.
I budi siguran da ces pribh nekoliko predmeta sigurno zaje* dok se ne ispraksiras pa ako mislis nauciti nesto popraviti samo da bi popravio jedan predmet, ne isplati se rade odnesi majstoru! ;D
Mozgom naprijed!
Ljudi su nadahnuti temom "Kako napraviti vlastiti OS". Nevjerovatno. C# & lemilica FTW 
A što se tiče tog popravljanja... erm, već su ti rekli - praksa, praksa, praksa (jesam reko praksa?).... Kombinacije elektronike i kvarova su beskonačne, nemreš ih naučit.
P.S. fulao si naziv teme. Piše pravljenje