-
Pozivnice za privatne torrent trackere
- poruka: 5.318
- |
- čitano: 1.817.617
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nudim: PtP (PassThePopcorn)
Trazim: HDBits
Mozda ima netko ovdje pa nek se javi
hdbits je precijenjen, kraj ptp-a kojeg vec imas totalno nepotreban, al dobro ajde, imas potrebu biti clan superkul tesko upadljivog, kraj ptp-a nepotrebnog trackera.
postoje i odlicne manje razvikane alternative koje vjerojatno imas, al jebiga nisu hdbits
previse dajes za ono sto trazis.
Nudim: PtP (PassThePopcorn)
Trazim: HDBits
Mozda ima netko ovdje pa nek se javi
hdbits je precijenjen, kraj ptp-a kojeg vec imas totalno nepotreban, al dobro ajde, imas potrebu biti clan superkul tesko upadljivog, kraj ptp-a nepotrebnog trackera.
postoje i odlicne manje razvikane alternative koje vjerojatno imas, al jebiga nisu hdbits
previse dajes za ono sto trazis.
Riješio sam na kraju HDbits bez davanja ičega.
Nisam pogledao na prvom gdje sam trebao.
cuvaj taj PtP ko suvo zlato. Nije vrijedan da poberes ban zbog nekog padobranca. Nisam nikog zavo tam nit nikad hocu. Previse je toga na kocki :D
cuvaj taj PtP ko suvo zlato. Nije vrijedan da poberes ban zbog nekog padobranca. Nisam nikog zavo tam nit nikad hocu. Previse je toga na kocki :D
Ma znam.
Al eto, kad imam hrpu zivki pa reko.
Al riješio sam bez davanja :D
Imam HDbits i PTP
PTP nema serije... HDbits ima sve tak da rec da je HDbits uz PTP nepotreban je glupost
I za filmove opet puno vise koristim HDbits i AwesomeHD nego PTP jer je lakse seedat
Koji se vrag događa s Crobytesom? Od sinoć mi je nedostupan...
Vjerojatno radovi na serveru
pozdrav dali ima netko ko bi mi htio udjeliti pozivnicu za iptorrents ili torenthr
Koji se vrag događa s Crobytesom? Od sinoć mi je nedostupan...
Poštovani korisnici,
ispričavamo se zbog zastoja u radu trackera zbog poteškoća sa serverom. Kvar je otklonjen.
Pričekajte dok se torrenti stabiliziraju.
Kao ispriku zbog čekanja, upaljen je HNR Free i Double Upload na sve torrente do 20.3.
Također svi korisnici su nagrađeni s 5000 karma bodova.
//CBT Staff
Vratili su se
zna neko kak se spojit na partis sa ne-balkanskog ip-a?
zna neko koji ispravan slovenski/hrvatski/srpski/bosanski proxy?
Želite li uploadati?Imate seedbox? Javite se za pozivnice THR..:)
Jel ima koja dobra duša invitejšen kod za e-rock.ru
Nudim T.L. ili THR ratio mi je odličan x 10 ,ako baš netko želi šaljem screenshot i imam seedbox
tražim PtP......:) i ne brinite aktivan sam samo na tri privatna treckera i ne pada mi napamet nekoga osramotiti te zaraditi ban...
ozbiljna sam osoba iako sam novi na BUG-u...:D
Nudim T.L. ili THR ratio mi je odličan x 10 ,ako baš netko želi šaljem screenshot i imam seedbox
tražim PtP......:) i ne brinite aktivan sam samo na tri privatna treckera i ne pada mi napamet nekoga osramotiti te zaraditi ban...
ozbiljna sam osoba iako sam novi na BUG-u...:D
kak si "ozbiljna" osoba moze se vidjet na THR IRC chatu...
dosadan tamo, dosadan tu. prestani vise dosadjivati ljude i procitaj pravila na 1 strani!...
Iskreno se ispričavam što nisam pročitao pravila te postavio neprimjeren post,Cojek je u potpunosti u pravu što se tiče mog posta.Nisam pročitao prvi topic i to se neće više ponoviti.
I dalje nudi pozivnice za THR,a zauzvrat ne tražim ništa.
Može meni pozivnica za THR? Nekad davno sam ostao bez računa zbog neaktivnosti, sad imam flat i 24/7 upaljen komp doma, a povlačim se po public trackerima :)
Val,pokušam ti poslati P.M.ali ne ide.Molim te .kontaktiraj me na P.M pozz
Molim THR invite.Hvala puno

dajem:
CBT x10
CB x4
Dajem 3x pozivnice za THR!
Sve ostalo na PM!
@ Ikarus - ma samo sam C/P napravio i ubacio, ali hvala :)
Evo i od mene nekolko komada za THR :)
Lijepljenje pozivnica je zabranjeno pazi da te pirat ili xxxman ne vide ili te neko tužaka njima.
Radije napiši imam 8 pozivnica kontakt PP :)
Dajem 8x pozivnica za THR!
Sve ostalo na PM!
Zahvaljujem, čekam potvrdu.
Kiklop potvrđen!
Pozdrav!
molio bih potvrdu!
HVALA
MAtko
Pozdrav!
molio bih potvrdu!
HVALA
MAtko
1 dan, koji upad
Dečki, trebali biste znati da su THR admini prisutni u ovoj temi cijelo vrijeme i da im se vjerojatno ne sviđa ovo djeljenje pozivnica "šakom i kapom". Ovakvim javnim objavljivanjem invite kodova otvara se mogućnost da se istih domognu oni koji su već opravdano na THR-u dobili ban zbog nedozvoljenih radnji. Na taj način je i vaš account pod upitnikom...
Dečki, trebali biste znati da su THR admini prisutni u ovoj temi cijelo vrijeme i da im se vjerojatno ne sviđa ovo djeljenje pozivnica "šakom i kapom". Ovakvim javnim objavljivanjem invite kodova otvara se mogućnost da se istih domognu oni koji su već opravdano na THR-u dobili ban zbog nedozvoljenih radnji. Na taj način je i vaš account pod upitnikom...
Meni je zbog jedne ovdasnje budale (kojoj je omiljeni umjetnik 21-og stoljeca Baja Mali Knindza) visilo upozorenje na THR-u tjedan dana ... pa ti daj pozivnicu dugogodisnjim forumasima ...
Nema vise nikome ...
Meni je zbog jedne ovdasnje budale (kojoj je omiljeni umjetnik 21-og stoljeca Baja Mali Knindza) visilo upozorenje na THR-u tjedan dana ... pa ti daj pozivnicu dugogodisnjim forumasima ...
Nema vise nikome ...
Bastardo meni si dao. jesi bar menom zadovoljan? :P
ja sam razmisljo da dam dvije pozivnice koje imam, al kad vidim kakvi ljudi ih traze i kolko su neodgovorni, ne dam !
I da stvarno više neću ovdje stavljati pozivnice... Od 4 komada dodjeljenih, jedan acc je već disable-an, a drugi ima warn... Svašta :(