Posao

poruka: 4
|
čitano: 815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Posao

E ovakva je situacija....radi se o poslu gdje bih trebao prodavati odredene proizvode za mrsavljenje , sportsku prehranu itd...ako bih radio 1 - 2 sata na dan mogao bih zaraditi od 4000 - 8000 kn mjesecno...tako su mi bar rekli....sada je problem....kako bih to radio trebam platiti povecu svotu novca da bih dobio odredene licence kako bit to mogao prodavati te neke osnovne proizvode i brosure od njima....moje pitanje je dali se isplati platiti taj novac za licence i ostalo te dali se zaista moze zaraditi tolika svota novca....te dali je vec netko radio u poslovima slicnim ovome....

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
17 godina
neaktivan
Posao

Dakle ti misliš pokrenut svoju firmu i prodavat te proizvode?

Sve ti ovisi koliko bi ti firma bila popularna i koliko bi ti vremena ulozio u firmu, a sa sat vremena dnevno sumnjam da mozes nesto postic

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Posao

Ne zelim ja pokrenuti firmu, vec bih radio preko jedne kompanije koja se bavi distribucijom tih prozivoda....

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 12:39 (Bazen21).
16 godina
neaktivan
RE: Posao

Bježi od toga što dalje..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice