Placanje dopunskog

poruka: 5
|
čitano: 838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Placanje dopunskog

Moram do kraja mjeseca platiti dopunsko, a još mi nije stigla kuverta s podacima. Znaci sve upisem u internet bankarstvo ukljucujuci i novi iban dopunskog i nece, zovem ja banku i kazem joj da mi to nece proci i ona kaze da ja trebam imati neki svoj broj da oni znaju da ja to placam, zovem dopunsko cijeli dan nitko se ne javlja, sto se s ovim dogada? Zar stvarno moram tamo ici, cekati sat vremena red jer kuverta s podacima kasni? Nevjerojatno!

www.mmo-balkan.com
12 godina
Placanje dopunskog

To ti je Hrvatska birokracija

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
protjeran
Re: Placanje dopunskog

Ma stvarno za poludit, ona mi kaze da imaju 4 vrste brojeva nesto poput  prvibroj-njihovbrojracuna-tvojoib-i neki cetvrti. Ja kazem pa svaki put daju broj racuna, model placanja i koliko kuna da uplatis i to je to. Sramota..

www.mmo-balkan.com
17 godina

Ovo što tebi treba je poziv na broj i on se sastoji od nekoliko brojeva, a jedan od njih je broj police.

Ako se ne varam, samo se zadnji broj mjenja...

E da, još jedna stvar, od 01.01.2015 je promijenjen račun na koji se plaća pa bi i to moglo biti problem...

Zovi ih ili odi do njih... Ja sam prekjućer nazvao s mobitela (stavio na speaker) i sjeo ručat. Taman pred kraj ručka su mi se javili. I začudo, bili su super ljubazni.

12 godina
protjeran

ma ovo je qurac, ona mi rekla broj i onda mi dode PORUKA Obavezan broj elemenata poziva na broj za model 63 je 3.

Sutra ujutro idem to rješiti i ravno na banku.

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 13:19 (TheThing).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice