Samo se mogu kupiti u tomahawk setu... Ovako posebno nemože.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OVAJ KATALOG SAM PRONASAO NA JEDNOJ STRANICI JOS GA NI MIRNOVEC NIJE OBJAVIO !!!
Jel moguče da je to letak sa područija Bosne i Hercegovine?
OVAJ KATALOG SAM PRONASAO NA JEDNOJ STRANICI JOS GA NI MIRNOVEC NIJE OBJAVIO !!!
Jel moguče da je to letak sa područija Bosne i Hercegovine?
Nemam pojma
Zato što su tamo piro centri otvoreni pa oni več imaju nove proizvode... Vidjet čemo za par dana....
Ja standardno kao i svake godine imam tenkovske,cobre i zelene i plave,magnumke 5 , i jos par onih raketica i piratice..
Al po zvuku mi se cini da tenkovska jaca od cobre
Jaca je tenkovska,a kobra vise kosta,a slabija je.
Jaca je tenkovska,a kobra vise kosta,a slabija je.
Istina bas ima jak zvuk ! ma i topovski udar je isto kao nesto posebno tak ljudi govore,al mislim da kraj tenkovske nema kaj trazit.
I da granatu takoder nabavio ..onak iz fore a i nije los zvuk
Ma ja svake godine uzmem 15-ak kutija piratica,2 zenge i 2 tenkovske i ono kaj je na akciji :D
petarde su mi uvijek bile vise fora pucat ovako po danu bezveze, zahebavat se nego na samu novu godinu.
Koliko su dobre petarde poskok? Tenkovske su brutalne.
Ja ove godine uzimam:
Grički top 1 paket
Silver 2 paketa
Big bang 2 paketa
zenga 1 paket
veliki pirat 3 paketa
tenkovska 1 paket
poskok 1.
Samo ne znam kolika je razlika između silvera i big banga mislim da je možda mrvicu slabiji od big banga, ako je onda umjesto 2 silvera mogu ubaciti još 1 zenge i big bang, grički top isam siguran dali je baš dobar.
Možete mi preporućiti koje petarde da izbacim a koje da ostavim?
Zenge, big bang, tenkovske i veliki pirat moram imati.
uzmi zolje umjesto zengi jeftinije su i jače
Koliko su dobre petarde poskok? Tenkovske su brutalne.
Ja ove godine uzimam:
Grički top 1 paket
Silver 2 paketa
Big bang 2 paketa
zenga 1 paket
veliki pirat 3 paketa
tenkovska 1 paket
poskok 1.
Samo ne znam kolika je razlika između silvera i big banga mislim da je možda mrvicu slabiji od big banga, ako je onda umjesto 2 silvera mogu ubaciti još 1 zenge i big bang, grički top isam siguran dali je baš dobar.
Možete mi preporućiti koje petarde da izbacim a koje da ostavim?
Zenge, big bang, tenkovske i veliki pirat moram imati.
Silver ti je jaci od big banga a gricki top nemoj uzimati jer je smece od petarde.Imao sam ih prosle godine i pucale su ko veliki pirat.
Poskok nemoj uzimati radje tenkovsku po meni bolja puno
Kako izgleda ovaj popis?
Pirat x8- 1
silver- 1
big bang- 2
zenga-1 ili zolja
veliki pirat- 3
tenkovska- 2
Q raketa-2
twister rimska svijeća-1
tornado-1
Po meni bezvezna petarda, puca 8x mali pirat, rade uzmi jos jedan paket big bangica i jos jedan veliki pirat
a polovica tih x8 petardi ne pukne 8 puta nego 5,6,7...tako da ti se te petarde ne isplati kupovati
istina rade kupi paket velikih piratica i napravi rafal :D
Umjesto x8 uzimam silver...
Dal neko zna kada ce cjenik?? :D
Dal neko zna kada ce cjenik?? :D
lani je bio 14.
Kakvi bogovi :D
hahah
većeras u 19:30 mirnovec predstavlj nove petarde :D
Uh, vidim, dio foruma je veoma entuzijastičan radi dolaska nove godine, a posebice pirotehnike vezane uz to.
Da budem iskren, i u moje vrijeme se rokalo svašta, nabavljale se petarde sa svih strana
(sjećam se jedne godine nekih petardi, naziva u stilu "zeus", neznam jel' to više postoji ili su se čak i drugačije zvale, frend ih je prodavao okolo; naravno u kutiji, no bez ikakva natpisa osim "ZEUS" logo-a, od oka su djelovale sasvim OK, no roknula je brat-bratu svaka peta ).
Pravili smo razne gluposti u nadi da će pucanj biti još jači, od rafala, tzv. "zvijezdi" pa do rokanja iz nekakve posude/lonca od kojih znam da jedan nakon detonacije nikad nismo uspjeli locirati.
Svojevremeno je lijepa lova iz mog džepa otišla na pirotehniku, no sad bi to utrošio na nešt sasvim treće. Izgleda; vrijeme radi svoje, prođe vas jednostavno...
Nisam primirisao petardi ima već dobrih 2 godine, to mi više nije gušt.
Što se tiče same pirotehnike, volim zapaliti pokoju prskalicu tamo oko 00:00, pa s njom i čašicom u ruci kročiti u Novu.
Uh, vidim, dio foruma je veoma entuzijastičan radi dolaska nove godine, a posebice pirotehnike vezane uz to.
Da budem iskren, i u moje vrijeme se rokalo svašta, nabavljale se petarde sa svih strana
(sjećam se jedne godine nekih petardi, naziva u stilu "zeus", neznam jel' to više postoji ili su se čak i drugačije zvale, frend ih je prodavao okolo; naravno u kutiji, no bez ikakva natpisa osim "ZEUS" logo-a, od oka su djelovale sasvim OK, no roknula je brat-bratu svaka peta ).
Pravili smo razne gluposti u nadi da će pucanj biti još jači, od rafala, tzv. "zvijezdi" pa do rokanja iz nekakve posude/lonca od kojih znam da jedan nakon detonacije nikad nismo uspjeli locirati.
Svojevremeno je lijepa lova iz mog džepa otišla na pirotehniku, no sad bi to utrošio na nešt sasvim treće. Izgleda; vrijeme radi svoje, prođe vas jednostavno...
Nisam primirisao petardi ima već dobrih 2 godine, to mi više nije gušt.
Što se tiče same pirotehnike, volim zapaliti pokoju prskalicu tamo oko 00:00, pa s njom i čašicom u ruci kročiti u Novu.
Joj prskalice pa to je za curice fučkaj ga, kak moš tak nisko past jel pa izaberi si barem jedan ogromni raketlin i to je to pa nema frke.
A čuj, rakete i vatromete ne računam pod "tešku kategoriju", to mi ionako dođe ko desert, za to se nađe, ekipa uvijek skupi love za tak nešt.
To da je za curice, slažem se, al di su curice, tu je i... No dobro lega, nećemo sad ovak javno pretjerivat.
Sve u životu prođe ali dok to traje onda barem uživajmo u tome. Svi vi dok ste bili mojih godina vjerujem da ste pucali sve što vam je došlo pod ruku, a sada vas pirotehnika ne zanima. Tako će biti i s nama, vrijeme radi svoje.