Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pirotehnika P&O

Samo se mogu kupiti u tomahawk setu... Ovako posebno nemože.

Suha krpa na dnu mora.....
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

OVAJ KATALOG SAM PRONASAO NA JEDNOJ STRANICI JOS GA NI MIRNOVEC NIJE OBJAVIO !!! {#}

15 godina
Re: Pirotehnika P&O
anonymous_Zg kaže...

OVAJ KATALOG SAM PRONASAO NA JEDNOJ STRANICI JOS GA NI MIRNOVEC NIJE OBJAVIO !!! {#}

Jel moguče da je to letak sa područija Bosne i Hercegovine? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 20:21 (Kewin).
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...
anonymous_Zg kaže...

Jel moguče da je to letak sa područija Bosne i Hercegovine? 

Nemam pojma {#}

15 godina
Pirotehnika P&O

Zato što su tamo piro centri otvoreni pa oni več imaju nove proizvode... Vidjet čemo za par dana....

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja standardno kao i svake godine imam tenkovske,cobre i zelene i plave,magnumke 5 , i jos par onih raketica i piratice..

Al  po zvuku mi se cini da tenkovska jaca od cobre

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jaca je  tenkovska,a kobra vise kosta,a slabija je.

13 godina
neaktivan
Pašteta kaže...

Jaca je  tenkovska,a kobra vise kosta,a slabija je.

Istina bas ima jak zvuk ! ma i topovski udar je isto kao nesto posebno tak ljudi govore,al mislim da kraj tenkovske nema kaj trazit.

I da granatu takoder nabavio ..onak iz fore a i nije los zvuk

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ma ja svake godine uzmem 15-ak kutija piratica,2 zenge i 2 tenkovske i ono kaj je na akciji :D

16 godina
Pirotehnika P&O

petarde su mi uvijek bile vise fora pucat ovako po danu bezveze, zahebavat se nego na samu novu godinu.

14 godina
neaktivan

Koliko su dobre petarde poskok? Tenkovske su brutalne.

Ja ove godine uzimam:

Grički top 1 paket

Silver  2 paketa

Big bang 2 paketa

zenga 1 paket

veliki pirat 3 paketa

tenkovska 1 paket

poskok 1.

Samo ne znam kolika je razlika između silvera i big banga mislim da je možda mrvicu slabiji od big banga, ako je onda umjesto 2 silvera mogu ubaciti još 1 zenge i big bang, grički top isam siguran dali je baš dobar.

Možete mi preporućiti koje petarde da izbacim a koje da ostavim?

Zenge, big bang, tenkovske i veliki pirat moram imati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 12:11 (77ari).
14 godina
Pirotehnika P&O

uzmi zolje umjesto zengi jeftinije su i jače

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Koliko su dobre petarde poskok? Tenkovske su brutalne.

Ja ove godine uzimam:

Grički top 1 paket

Silver  2 paketa

Big bang 2 paketa

zenga 1 paket

veliki pirat 3 paketa

tenkovska 1 paket

poskok 1.

Samo ne znam kolika je razlika između silvera i big banga mislim da je možda mrvicu slabiji od big banga, ako je onda umjesto 2 silvera mogu ubaciti još 1 zenge i big bang, grički top isam siguran dali je baš dobar.

Možete mi preporućiti koje petarde da izbacim a koje da ostavim?

Zenge, big bang, tenkovske i veliki pirat moram imati.

Silver ti je jaci od big banga a gricki top nemoj uzimati jer je smece od petarde.Imao sam ih prosle godine i pucale su ko veliki pirat.

Poskok nemoj uzimati radje tenkovsku po meni bolja puno

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 13:05 (gamer 2138).
14 godina
neaktivan

Kako izgleda ovaj popis?
Pirat x8- 1

silver- 1

big bang- 2 

zenga-1 ili zolja

veliki pirat- 3

tenkovska- 2

Q raketa-2

twister rimska svijeća-1

tornado-1

16 godina
Cemu ovaj pirat x8?

Po meni bezvezna petarda, puca 8x mali pirat, rade uzmi jos jedan paket big bangica i jos jedan veliki pirat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

a polovica tih x8 petardi ne pukne 8 puta nego 5,6,7...tako da ti se te petarde ne isplati kupovati

14 godina
Pirotehnika P&O

istina rade kupi paket velikih piratica i napravi rafal :D

14 godina
neaktivan

Umjesto x8 uzimam silver...

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Dal neko zna kada ce cjenik?? :D

14 godina
gamer 2138 kaže...

Dal neko zna kada ce cjenik?? :D

lani je bio 14.

17 godina
Pirotehnika P&O

Nadam se da više niko neče pucat sa škrinjom,{#} po novom zakonu to se kažnjava sa tri mjeseca zatvora i novčanom kaznom od 5000kn.Smijeh{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
neaktivan
Hahahahahahhahahahahaha
Kakvi bogovi :D
16 godina
"Tito nam zgoril'"

hahah
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
rambox kaže...

Nadam se da više niko neče pucat sa škrinjom,{#} po novom zakonu to se kažnjava sa tri mjeseca zatvora i novčanom kaznom od 5000kn.Smijeh{#}

hahahahaha {#}

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

većeras u 19:30 mirnovec predstavlj nove petarde :D

16 godina
Pirotehnika P&O

Uh, vidim, dio foruma je veoma entuzijastičan radi dolaska nove godine, a posebice pirotehnike vezane uz to.
Da budem iskren, i u moje vrijeme se rokalo svašta, nabavljale se petarde sa svih strana
(sjećam se jedne godine nekih petardi, naziva u stilu "zeus", neznam jel' to više postoji ili su se čak i drugačije zvale, frend ih je prodavao okolo; naravno u kutiji, no bez ikakva natpisa osim "ZEUS" logo-a, od oka su djelovale sasvim OK, no roknula je brat-bratu svaka peta {#} ).
Pravili smo razne gluposti u nadi da će pucanj biti još jači, od rafala, tzv. "zvijezdi" pa do rokanja iz nekakve posude/lonca od kojih znam da jedan nakon detonacije nikad nismo uspjeli locirati. {#} 

Svojevremeno je lijepa lova iz mog džepa otišla na pirotehniku, no sad bi to utrošio na nešt sasvim treće. Izgleda; vrijeme radi svoje, prođe vas jednostavno...
Nisam primirisao petardi ima već dobrih 2 godine, to mi više nije gušt.

Što se tiče same pirotehnike, volim zapaliti pokoju prskalicu tamo oko 00:00, pa s njom i čašicom u ruci kročiti u Novu. {#}

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 18:26 (felonterx).
17 godina
felonterx kaže...

Uh, vidim, dio foruma je veoma entuzijastičan radi dolaska nove godine, a posebice pirotehnike vezane uz to.
Da budem iskren, i u moje vrijeme se rokalo svašta, nabavljale se petarde sa svih strana
(sjećam se jedne godine nekih petardi, naziva u stilu "zeus", neznam jel' to više postoji ili su se čak i drugačije zvale, frend ih je prodavao okolo; naravno u kutiji, no bez ikakva natpisa osim "ZEUS" logo-a, od oka su djelovale sasvim OK, no roknula je brat-bratu svaka peta {#} ).
Pravili smo razne gluposti u nadi da će pucanj biti još jači, od rafala, tzv. "zvijezdi" pa do rokanja iz nekakve posude/lonca od kojih znam da jedan nakon detonacije nikad nismo uspjeli locirati. {#} 

Svojevremeno je lijepa lova iz mog džepa otišla na pirotehniku, no sad bi to utrošio na nešt sasvim treće. Izgleda; vrijeme radi svoje, prođe vas jednostavno...
Nisam primirisao petardi ima već dobrih 2 godine, to mi više nije gušt.

Što se tiče same pirotehnike, volim zapaliti pokoju prskalicu tamo oko 00:00, pa s njom i čašicom u ruci kročiti u Novu. {#}

Joj prskalice pa to je za curice fučkaj ga,Izlanuo se kak moš tak nisko past jel pa izaberi si barem jedan ogromni raketlin i to je to pa nema frke.{#}{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
rambox kaže...

Joj prskalice pa to je za curice fučkaj ga,Izlanuo se kak moš tak nisko past jel pa izaberi si barem jedan ogromni raketlin i to je to pa nema frke.{#}{#}

A čuj, rakete i vatromete ne računam pod "tešku kategoriju", to mi ionako dođe ko desert, za to se nađe, ekipa uvijek skupi love za tak nešt. {#} 
To da je za curice, slažem se, al di su curice, tu je i... No dobro lega, nećemo sad ovak javno pretjerivat. {#}

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 18:49 (felonterx).
14 godina
neaktivan

Sve u životu prođe ali dok to traje onda barem uživajmo u tome. Svi vi dok ste bili mojih godina vjerujem da ste pucali sve što vam je došlo pod ruku, a sada vas pirotehnika ne zanima. Tako će biti i s nama, vrijeme radi svoje.

14 godina
Pirotehnika P&O

petarde

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice