Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.702.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
protjeran
RE: Za nespavalice
sk8 4 life kaže...
Mentalist kaže...

YAAAAAAAAAAAAA

Evo ja sam budan...

Molim Boga da mi sutra dodje HAF 922, ako ne u sljedeci utorak... Stize mi iz Zenice.

Ovo ce biti najduzi dan ili dani (nazalost) moga zivota...

Naravno vi dobijate prve slike nakon sredjivanja, cable management-a, paljenja... Svega!!!!!!

opala ...izgleda ko da je tenk lol

Mozda bi se slagao sa onim Microsoft Sidewinder-om ili kako se vec zove... Moj Deathadder je plav, aj nema veze.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
sk8 4 life kaže...
Mentalist kaže...

YAAAAAAAAAAAAA

Evo ja sam budan...

Molim Boga da mi sutra dodje HAF 922, ako ne u sljedeci utorak... Stize mi iz Zenice.

Ovo ce biti najduzi dan ili dani (nazalost) moga zivota...

Naravno vi dobijate prve slike nakon sredjivanja, cable management-a, paljenja... Svega!!!!!!

opala ...izgleda ko da je tenk lol

Mozda bi se slagao sa onim Microsoft Sidewinder-om ili kako se vec zove... Moj Deathadder je plav, aj nema veze.

gle stavrno bi se slagali...e da je imat novca Nevinašce

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 23:03 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra vecer kuleri! Sta ima u vas?

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Što mislišBelji se

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
VirtUoso kaže...

Što mislišBelji se

Stargejt :D

E da,sutra opet u kupovinu DVD-ova. Ponestalo spejsa na HDDu:D

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro jutro!Evo stigla nova grafulja i baš sam je instalirao,ali se malo *ebem sa njom.Napajanje je dovoljno jako,ali se u igri smrzne i moram ga restartat na gumb.Moraću sutra zvati frenda da mi to malo pregleda jel ima kakva caka da se to ispravi.Koliko sam se informirao trebala bi raditi ko urica,al ko za inat mene mora sve u životu *ebad.Nikako da na svoj mlin navučem vodu.Idem malo još čitati po pšostavkama možda sam nešto previdio...

Eh,da,grafulja je ATI Sapphire 1950Pro...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 0:20 (General Zed).
16 godina
Za nespavalice

Laku noć, ja ode spavat.

16 godina
Za nespavalice

OPEN!! Ejla ljudi, sta se radi? ja se jos nisam navikao na novo vrijeme!

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

OPEN!! Ejla ljudi, sta se radi? ja se jos nisam navikao na novo vrijeme!

Ja se trijeznim - tek sam došao doma a faks imao od 9 ujutro. Naravno da nisam cijelo vrijeme bio na faksuBelji se

16 godina
Za nespavalice

O pa to je vec 22 h. Kako ovo vrijeme leti... LOL Osmijeh

Pozdrav ljudovi, kako je? Sto se radi?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

nespavalice pozz. zna li netko jeli izasla 6 epizoda 5 sezone serije Kako sam upoznao vašu majku?

hvala Smijeh

16 godina
stipica_zd kaže...

nespavalice pozz. zna li netko jeli izasla 6 epizoda 5 sezone serije Kako sam upoznao vašu majku?

hvala Smijeh

Tl kaže da je ovo zadnja epizoda,  ''How I Met Your Mother S05E05'' znači nije ;)

Večer svima!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 22:21 (BORG).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

...Damn new time...

BTW. Dobro veče, laku noćNeodlučan

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
Za nespavalice

nije izašla epizoda zbog nekakvog one week delay-a... jos par serija također nije izašlo

evo sad tek vidio da niti od Big Bang Theory nije izašla epizoda... serija mi je full dobra, ukratko: radnja se odvija oko 4 geek-a i jedne super sexy cure Cool

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 22:33 (leo_819).
15 godina
protjeran
Za nespavalice

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Nije mi dosao HAF 922, iako je u Zenici bio sajam i ne narucuju puno stvari koje se ne prodaju brzo i puno... To ne objašnjava ovo...

Preostaje mi cekanje slijedeceg utorka...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav,ekipa.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Za nespavalice

odoh ja spat...ajd ugodna vecer!

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

nije izašla epizoda zbog nekakvog one week delay-a... jos par serija također nije izašlo

evo sad tek vidio da niti od Big Bang Theory nije izašla epizoda... serija mi je full dobra, ukratko: radnja se odvija oko 4 geek-a i jedne super sexy cure Cool

Nije ni House emitiran - čudno je da večina serija baš danas nije emitirana, vjerovatno je neka glupost ili blagdan u americi. Znam da kada je bio obamin govor niti jedna serija taj dan nije bila emitirana

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da vam se javim nakratko. U tijeku je finaliziranje instaliravanja softwarea na W7. Potpuno sam presao na 7-icu (zasadCool). Glupan kakav jesam obrisao sam citavu D particiju sa svojim backupom. Odu svi bukmarci, lozinke i jos podosta toga.Plač

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer pospanci.Eto me na prijavak,da vidim kaj se radi.Nevidim Seneku,opet se negdje skriva.Ili možda je ostao u bircu...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
Za nespavalice

Ja bas sprobavam 7 na jednom kompu pa cu vidit kako se ponasa s meni potrebnim programima i sl. Imam osjecaj da cu se za cas i ja preselit . :D

16 godina
Batista kaže...

Ja bas sprobavam 7 na jednom kompu pa cu vidit kako se ponasa s meni potrebnim programima i sl. Imam osjecaj da cu se za cas i ja preselit . :D

Bi i ja odmah, samo da mi je backup torrenta.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro veče i odmah laku noć

hahahahaah
17 godina
car kaže...

dobro veče i odmah laku noć

Bok svima e pa ne moze to tak na brzinu prijavis se i onda ode ko munja hrkat to nije po pravilima fuckaj ga!Nevinašce

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

nisam još otišo hrkat al ču uskoro

neznam šta da napišem
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto nakon dugog koristenja Perfectdiska presao sam na Auslogics disk defrag i nije uopce los a jos je free.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
Za nespavalice

Večer ekipa! Kako ste mi vi? Evo kod mene malo net kašljuca pa mi veza puca svako malo... Ali, ne dam se!  Belji se

Strpljen = Spašen!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
F1-IVO kaže...

Eto nakon dugog koristenja Perfectdiska presao sam na Auslogics disk defrag i nije uopce los a jos je free.

Itekak je dobar sigurno ja samo njega koristim vec dugo vremena i nema problema pouzdan i brz!Cool

17 godina
rambox kaže...
F1-IVO kaže...

Itekak je dobar sigurno ja samo njega koristim vec dugo vremena i nema problema pouzdan i brz!Cool

Koristim ga i ja! I ja sam zadovoljan. Pogotovo zato što su na Visti i Sedmici usrali aplikaciju za defragmentiranje totalno!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

I sugavi Nero sam izbacio. Gomila bloatwarea! Koristim BurnAware i odlican je. Jednostavan a ucinkovit.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice