- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro veče
Nov sam u temi, pa bi volio kad bi mi neko pomogao odkud ovom mladicu ove fotke ? :D
Il je to jedna te ista ( njegova ) cura ? xd
vidi potpis :D
Nov sam u temi, pa bi volio kad bi mi neko pomogao odkud ovom mladicu ove fotke ? :D
Il je to jedna te ista ( njegova ) cura ? xd
vidi potpis :D
ke???? Ti imaš potpis, prvi glas.
ke???? Ti imaš potpis, prvi glas.
promjeni dioptriju xD
večer ljudi.radi li vama chat na fejsu?meni ne radi, piše unable to connect to chat... kako to popravit?ubija me to.baš mi se dopisiva sa nekom ženskom a ne mogu
Dopisuj se preko inboxa dok ne pronađeš rješenje. Dopisivanje preko inboxa je 99% isto kao chat, instant, samo sto ne pise da si online, i ima možda malo "laga"..
večer ljudi.radi li vama chat na fejsu?meni ne radi, piše unable to connect to chat... kako to popravit?ubija me to.baš mi se dopisiva sa nekom ženskom a ne mogu
To ti je do servera i meni se zna desit a l rijetko. to ti je kad mreža malo padne od brzine pa ona malo ruše...
Dopisuj se preko inboxa dok ne pronađeš rješenje. Dopisivanje preko inboxa je 99% isto kao chat, instant, samo sto ne pise da si online, i ima možda malo "laga"..
evo proradilo je napokon :D
Noć
Otvoreno!
Dobra večer svima.
Otvoreno!
Dobra večer svima.
Dobra večer svima...
Dije gazda night cluba?
Dije gazda night cluba?
On i Pirat imaju problema s maloljetnim alkosima koji se ne daju van iz birtije kad ih je pobacalo pod šank.
On i Pirat imaju problema s maloljetnim alkosima koji se ne daju van iz birtije kad ih je pobacalo pod šank.
Vidi stvarno, forum u kojem rad uvode Pirat i XXX, mi smo vrh svijeta.
Večer,jel ugrijalo
Dobro veče
Što je ovo ? XXX-Man moderator ??
Ajmo XXX pa nije svaki dan ovakvo slavlje, nabaci jos koju sliku EDIT- Kasnim..
Dobro veče
Što je ovo ? XXX-Man moderator ??
Joj da mene hoce postavit sto bi volio.. ufff
@Pirat poruka je poslana u 22:01, tako da ja nisam mogao utjecati da li će biti 22:00 ili 22:01. Ja sam počeo pisati poruku u 21:59 (nešto me omelo) tako da ja nemam sat sa sekundama da vidim koliko je do 22:01 :-).
XXX ne pretjeruj vidi skoro polomili birc, možeš si misliti što bude s night clubom kad se raspojasaju.
@Pirat poruka je poslana u 22:01, tako da ja nisam mogao utjecati da li će biti 22:00 ili 22:01. Ja sam počeo pisati poruku u 21:59 (nešto me omelo) tako da ja nemam sat sa sekundama da vidim koliko je do 22:01 :-).
Jao oko cega se raspravljate..
ajd lovite...
Jesi li barem skupio svu lovu u bircu?
Ajde nemoj hebat, ubio bi nas s temama o 24-satnom radu računala.
EDIT: 8k post, mlad i nadobudan...
Ma lol kalko,boli te kita.
Svakom se može desiti,pa i alkičima kao ti.
ajd lovite...
Jesi li barem skupio svu lovu u bircu?
Ajde nemoj hebat, ubio bi nas s temama o 24-satnom radu računala.
Dobro sta yes yes ali sta je tu je,samo mi nemoj spominjat stalni rad računala povraća mi se na tu temu..
@XXX: Sezona lubenica je u punom jeku, daj malo refreshaj temu.
Čini se da mi je hard u PC-u napokon odapeo...
Ma lol kalko,boli te kita.
Svakom se može desiti,pa i alkičima kao ti.
Ja nisam alkač ja sam pušač :-). Di ti vidiš pivu na mom avataru, vidiš samo cigaretu u ustima i šalicu kave :-).
O ekipa.. upeko minus ?