Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.669.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

nikad bio,nit cu ic u bosnu najvjerovatnije ...

al oduvjek me onaj burek njih privlači,u onim ogromnim tepsijama

i zasto bih pobogu,htio naucit svercat cigarete?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
luka94 kaže...
nj0fra kaže...
Hahahah ROFL. Treba ima po gradu, sad za školu... nije da ne uživam sad u osnovnoj kad gledam kako mi kolegice bujaju sa svojim oblinama ;).

upecaj si onu koja ti se sviđa dok si još u osnovnoj,ja sam upropastio svoju priliku,i sad sam posto depresivan kolko mi fali ta cura {#},moj život bez nje više nema smisla{#}

onda se ubi {#}

15 godina
KKristijan kaže...

nikad bio,nit cu ic u bosnu najvjerovatnije ...

al oduvjek me onaj burek njih privlači,u onim ogromnim tepsijama

i zasto bih pobogu,htio naucit svercat cigarete?

čisto iz zahebancije,i da vidiš kako bosanci rade na graniici,samo dođeš i kažeš imam godišnji i oni te puste bez da im pokažeš putovnice,sad reci da bosanci nisu cool{#},sad sam ponosam što sam 100%BOSANAC

14 godina

meni su albanci vise kul,oni nit ne znaju za putovnice.

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

upecaj si onu koja ti se sviđa dok si još u osnovnoj,ja sam upropastio svoju priliku,i sad sam posto depresivan kolko mi fali ta cura {#},moj život bez nje više nema smisla{#}

Svak prođe kroz tu torturu, al srecom kasnije naucis da ni jedna nije vrijedna tvojih suza i muka. Ako ide ide, ako neide neide. Život ide dalje, a žena hvala dragom Bogu ima dosta. Ja sam vec odavno otupio na takva emocionalna sranja, mlad sam,lud sam i netrebaju mi nikakve obaveze.

I'll be back
15 godina
KKristijan kaže...

meni su albanci vise kul,oni nit ne znaju za putovnice.

neka neka,svako ima svoje favorite,kad budeš išo u bosnu obrati pažnju da ti je svaki 2. auto ili neki mercedes ili crvena golf 2-ka {#}

15 godina
microman kaže...
luka94 kaže...

Svak prođe kroz tu torturu, al srecom kasnije naucis da ni jedna nije vrijedna tvojih suza i muka. Ako ide ide, ako neide neide. Život ide dalje, a žena hvala dragom Bogu ima dosta. Ja sam vec odavno otupio na takva emocionalna sranja, mlad sam,lud sam i netrebaju mi nikakve obaveze.

ti si tako mudra i pametna osoba {#}

14 godina
microman kaže...
luka94 kaže...

slazem se.od takvih sran*a sad koda i nemam nikakvih emocija, samo šibaš kroz  zivot

15 godina
KKristijan kaže...
microman kaže...
luka94 kaže...

slazem se.od takvih sran*a sad koda i nemam nikakvih emocija, samo šibaš kroz  zivot

a gle išo sam s njom sada 5 godina u razred,i sexy je,šta da radim...

15 godina
neaktivan
Ja opet ne razumijem koji je k* tim curama?? Ne daju više ni da ih gledaš...
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
nj0fra kaže...
Ja opet ne razumijem koji je k* tim curama?? Ne daju više ni da ih gledaš...

nope,ovdi di sam ja išo daju da ih gledaš,nisu tako umišljene 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 5:34 (luka94).
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

ti si tako mudra i pametna osoba {#}

Znam {#}

KKristijan kaže...

Upravo tako, što prije osjetiš na koži da nevalja se emotivno vezati to će prije biti bolje. Ja sam jednom prije pet godina popušio foru i nikad više, pa taman da mi došla sa pozlačenim Ferariem pred kuću. Emotivno vezanje znaci samo jednu stvar: Na kraju uvjek netko trpi.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Pa valjda znaš di živi? Raspitaj se za broj ili se dogovori preko facebooka da izađete malo...
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
nj0fra kaže...
Pa valjda znaš di živi? Raspitaj se za broj ili se dogovori preko facebooka da izađete malo...

bum razmislio o tome

15 godina
opet vi o ljubavnim tegobama?
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
15 godina
The Unforgiven kaže...

a jbg,cijeli svijet se vrti o ljubavi {#},planiram učit svirat đitru ko zna možda joj se to bude sviđalo

14 godina
The Unforgiven kaže...

{#}

15 godina
neaktivan
Microman jedno, ti opet drugo.
15 godina
nj0fra kaže...
Microman jedno, ti opet drugo.

pusti microman-a na miru,on je moj idol ovdje na forumu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 5:42 (luka94).
14 godina

ma vidi ti samo ovo zrće :D

15 godina
KKristijan kaže...

a čuj....^^

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

a jbg,cijeli svijet se vrti o ljubavi {#},planiram učit svirat đitru ko zna možda joj se to bude sviđalo

Da baš zato šta se vecina veza i brakova oslanja na "ljubav" brzo i puknu. Ljubav je ništa bez poštovanja i vijere u partnera. Nažalost danas je takvo vrijeme da poštovanja ima malo, a vijere još manje. Ljubav je skup loših emocija(požuda,strast, osjecaj ovisnosti), niti jedna od tih emocija nedaje dobar osjecaj na duge staze.

Za mene je prava cura ona u koju ću ja imat povjerenja i koju cu poštovat kao osobu, a takvu još nisam našel, kad ju bum našel ženim ju odma.

Niš ne znaći da znaš svirat i sve instrumente ak ona nije zagrijana za tebe.

I'll be back
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ja idem svaku godinu na zrće. Istina ljepo je za opustit se, lakše nađeš komada(ipak su svi pijani), al isto tako treba pamet u glavu, tamo bez beda pokupiš sidu ak nemaš mozak u glavi.

I'll be back
15 godina
microman kaže...
luka94 kaže...

Da baš zato šta se vecina veza i brakova oslanja na "ljubav" brzo i puknu. Ljubav je ništa bez poštovanja i vijere u partnera. Nažalost danas je takvo vrijeme da poštovanja ima malo, a vijere još manje. Ljubav je skup loših emocija(požuda,strast, osjecaj ovisnosti), niti jedna od tih emocija nedaje dobar osjecaj na duge staze.

Za mene je prava cura ona u koju ću ja imat povjerenja i koju cu poštovat kao osobu, a takvu još nisam našel, kad ju bum našel ženim ju odma.

Niš ne znaći da znaš svirat i sve instrumente ak ona nije zagrijana za tebe.

sad mi puno stvari postaje jasno,JBT jesi mudar i pametan

14 godina

lockdown :) 6:00

ajmo u birc

16 godina
neaktivan

OPEN!

Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 22:02 (I.Kk).
14 godina

Dobra večer

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
neaktivan

Večer svima

15 godina
moderator

večer :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
15 godina

bok {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice