Etiam tu mi fili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto?
Zato što je on za iPhone.
Bože sačuvaj, taj komad dreka neće u moju ruku.
@Gman: Zar nisi bacio pogleda na novi BUG?
Šit,krenuo sam gledati nove bicikle,što znači da ću za koji tjedan/mjesec bit u trošku od 4k kuna
koliko god da popijem i dalje mi skoro sve teme ovdje djeluju retardirano...
Premalo si popio, samo nastavi dalje. Kada uopće ne budeš vidio teme onda je vrijeme za prestanak.
Kako se sad izvlači...
Premalo si popio, samo nastavi dalje. Kada uopće ne budeš vidio teme onda je vrijeme za prestanak.
e toliko nemogu popit, znam ja svoje granice...
Kako se sad izvlači...
Ma šta bi se izvlačio, dosta mi je što sam se zahebo s onim Androidom još da si nakopam iPhone. Nema šanse. Pipam samo cice, guzice i .....
Znaš kako mi se da..
Al svejedo,udovoljit ću ti.
Kakav ti je to kretenski avatar?
Neznam
Izgr, dobar večer tebi i svima koji su budni, obzirom sam dok sam bio klinac puno čitao stripove, povezao sam koji je lik iz tvog avatara, to je "Gaston", glavni lik jednog francuskog stripa, nešto detaljnije sa engleske Wikipedije, evo dodajem i link;
http://en.wikipedia.org/wiki/Gaston_(comics)
Evo i neke sličice !
e toliko nemogu popit, znam ja svoje granice...
Znaš onu samo je nebo granica.
Ma šta bi se izvlačio, dosta mi je što sam se zahebo s onim Androidom još da si nakopam iPhone. Nema šanse. Pipam samo cice, guzice i .....
kojim to?
Ma šta bi se izvlačio, dosta mi je što sam se zahebo s onim Androidom još da si nakopam iPhone. Nema šanse. Pipam samo cice, guzice i k.r.e
kojim to?
Wildfire, dobar je samo za pokazivati fotke.
Kako se sad izvlači...
Ne poznajem te.
Ma šta bi se izvlačio, dosta mi je što sam se zahebo s onim Androidom još da si nakopam iPhone. Nema šanse. Pipam samo cice, guzice i k.r.e
Mučko đubre.....
kojim to?
Pa di si išo njega kupovati, jooj, pa kad se kupuje mobitel se pogleda po forumima što kažu za njega,a ne ovako naslijepo kupovat.
ak ti ne valja, samo pošalji meni
a ja i dalje kupujem HTC s fizičkom tipkovnicom...al nikako da uzmem neki...
.
Ne poznajem te.
Zašto? Ti ne voliš pipati cice, guzice i p.c.? Ili je to zato što voliš ROM-e, flashati.
kojim to?
Pa di si išo njega kupovati, jooj, pa kad se kupuje mobitel se pogleda po forumima što kažu za njega,a ne ovako naslijepo kupovat.
Ma dobro je to jer nisam potrošio puno love. Da sma kupio neki skuplji odgrizao bi si nogu. Touch screen i moje ruke ne idu skupa. Zato sam i postao gore što rađe pipam.
EDIT: Zato imam i Nokiu E71 koja neće u penziju dok ne premine.
.
Ne poznajem te.
Zašto? Ti ne voliš pipati cice, guzice i p.c.? Ili je to zato što voliš ROM-e, flashati.
Boldao sam android.
Ne poznajem te,popljuvo si android
Boldao sam android.
Mislim... kako može pljuvat po Androidu?
Sunce sija ko tepsija u mojoj glavi depresija, a ja jedem burek...
kojim to?
Ma dobro je to jer nisam potrošio puno love. Da sma kupio neki skuplji odgrizao bi si nogu. Touch screen i moje ruke ne idu skupa. Zato sam i postao gore što rađe pipam.
EDIT: Zato imam i Nokiu E71 koja neće u penziju dok ne premine.
Ti si ko moj tata,mrziš touch screen i imaš nokiu E71
Nisam kupio BUG vec 3 mjeseca.
Boldao sam android.
Ma Android je mila majka kakav je iOS.
Da možda on nije .....
Da možda on nije .....
Nije!
Nisam kupio BUG vec 3 mjeseca.
Ja sam kupovao samo u srednjoj , kaj sam čitao pod satom xD