- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pravi fan sve posjeduje 
Zašto su mi nešto sumnjivi datumi i vremena kreiranja foldera 
ima kog? aj da sam se i ja konačno regao vamo :)))
Ne mogu zaspati da sam žuna.
ima kog? aj da sam se i ja konačno regao vamo :)))
A ti si?
poznanik našeg dragog EP :( vidio sam temu i jednostavno me šokiralo...vidio sam ga prije otprilike pola godine u gradu,popili smo cugu nije pokazivao naznake bolesti... :( RIP Igore
Tako mi je žaoo, toliko mi je puta rekao da će umrijeti.. ja bih uvijek odvratio sa da, baš..
izlazak ponekad stvarno moze bit naporan haha xD
Pravi fan sve posjeduje 
Nadam se da je to sve legalno
Noć ljudi

izlazak ponekad stvarno moze bit naporan haha xD
a nekad tako može biti dobar i maknuti ti loše misli :))
poznanik našeg dragog EP :( vidio sam temu i jednostavno me šokiralo...vidio sam ga prije otprilike pola godine u gradu,popili smo cugu nije pokazivao naznake bolesti... :( RIP Igore
Kaj se može teška je to bila bolest sa vrlo lošom prognozom nažalost.
Pravi fan sve posjeduje 
Nadam se da je to sve legalno
Noć ljudi

Jest racKu.. :))
Noć!
Eto, sad svi imamo anđela koji nas čuva na forumu od trollova i kartona, pa i možda prosvijetli moderatore.. A možda čak i nekome odluči pomoći u privatnom životu..
Eto, sad svi imamo anđela koji nas čuva na forumu od trollova i kartona, pa i možda prosvijetli moderatore.. A možda čak i nekome odluči pomoći u privatnom životu..
Da me ne shvatite krivo, ja ću ga i dalje viđati, ali na drugi način...
Meni je već pomogao i jako sam mu zahvalan
(pogledaj prošlu stranicu ako te zanima)
Buđenjeee! :D
Ma kakvo buđenje, još nismo ni ošli spavati :D
Šta se radi? :)
EDIT: šta s onom tvojom knjigom?
Ma kakvo buđenje, još nismo ni ošli spavati :D
Šta se radi? :)
EDIT: šta s onom tvojom knjigom?
Ma istražujem o Bioshocku Infinite i tako...
A knjiga, to nije knjiga, imam u .txt obliku "nakupinu" mojih misli, dakle pisane s vremena na vrijeme, ima dosta osvrta na svašta, ne znam kada da stavim "knjigu" na forum, pa čitajte i "čudite" se mojoj mašti i mom načinu razmišljanja...
Uglavnom uskoro ću ju staviti...
Ja idem probat spavat, nisam mogao, sumnjam da ću i sada.
Ide mi se na more.. Vidjet ću što se može.. Ali na sahranu ću dati sve od sebe da dođem!
Ipak sam i ja jednim djelom Vinkovčanin. A i doniram bez sumnje.. donirati 30 kuna je malo nasprom onoga što je on učinio meni, i koliko mi je pomogao..
Nisam vald' jedini aktivan? :D
za mene nema spavanja veceras izgleda :D...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ni za mene... Brojim komarce...
E Ivo dao mi žuti jer navodno "VRIJEĐAM ŽENE"?
WTF?!?
Pa tražim si BUG suprugu... Ccc...
A ništa, MusicWoman ja biram tebe...
C(:
E Ivo dao mi žuti jer navodno "VRIJEĐAM ŽENE"?
WTF?!?
Pa tražim si BUG suprugu... Ccc...
A ništa, MusicWoman ja biram tebe...
C(:
A i jest joj nickname nekako najprivlačniji...
Ja sam samo tokom ove večeri/jutra ustanovio da si ti legenda koju ću dugo pamtiti po smislu za humor na ovom forumu...
Evo došao iz Federacije BIH, popio s ekipom par rundi, mrkno 2 bureka i jogurat,
sad evo nazad opet spavam...
A Ivo, sutra će ti internet štekati... Ne moraš zvati službu za korisnike, tamo su moji ljudi. ;)
Evo došao iz Federacije BIH, popio s ekipom par rundi, mrkno 2 bureka i jogurat,
sad evo nazad opet spavam...
A Ivo, sutra će ti internet štekati... Ne moraš zvati službu za korisnike, tamo su moji ljudi. ;)
Aj' ti mene ekseptaj na Facebooku...