:D

Je a meni je stari ruski bogatš(ccc).
Jbt kod mene u sobi sve nešt zeleno svijetli
NVidia fan?
Sve su to shortcuti! Pa neće u Start meniju biti programi!!
Evo skini si ovo ,tu su ti svi sistemski shortcuti! Imaš u Read Me kud idu!! KLIK
EDIT: Jel se meni to čini ili sam upravo sada dobio još jedan mjesec staža na forumu?
čini mi se da sam i ja
NVidia fan?
ma jok....samo volim zelenu boju....umirujuća je i naravno ljudsko oko je najosjetljivije na zelenu boju tako da najbolje vidi...evo ja ko da imam najt vižn
NVidia fan?
ma jok....samo volim zelenu boju....umirujuća je i naravno ljudsko oko je najosjetljivije na zelenu boju tako da najbolje vidi...evo ja ko da imam najt vižn
A hebiga. Kod mene je problem što obožavam crnu, a lampe u crnoj boji mi nisu neš.
A hebiga. Kod mene je problem što obožavam crnu, a lampe u crnoj boji mi nisu neš.
slabo ti svijetle? xD
slabo ti svijetle? xD
Povećavaš mi bol.
Jesi probao sa UV neonkama
Povećavaš mi bol.
kupi uv lampe i obuci bijelu majicu :D prehebeno izgleda
Kada ćemo već humor:
Vozi se čovjek po autocesti, kada mu izleti crveni patuljak:-Bok ja sam crveni patuljak, gej sam i žedan sam-. Čovjek mu da bocu vode i nastavi, kada ponovno izleti crveni patuljak: - Bok ja sam crveni patuljak, gej sam i gladan sam-. Čovjek mu da sendvič, nastavi nakon dugo vremena izleti mu plavi patuljak, čovjek će: - Nemoraš mi ništa govoriti sve znam. Ti si plavi patuljak, gej si i gladan i želi sendvič i vodu-. Na to će plavi patuljak: - Ne ja želim prometnu i vozačku-.
Zašto u nespavalicama nema gumba hvala?
ovisi koliko ih trebaš i kakve misliš koristit...
Zašto u nespavalicama nema gumba hvala?
zato što je ovo podforum Ostalo
Ima neko ideju šta da radim?
(Prozor izgleda lijepo, ali mi nije do samoubojstva, pa nemam ideja)
Please describe wtf you're watching!!
Dali da promjenim Avatar?