Metalna Industrija!

poruka: 7
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Metalna Industrija!

haahaah totalno nevezana tema što se toga tiče gledam po foroumu i nisam našiao na ništa takvo pa reko možda vrijedi probati.

Ako ima toko da radi u metalnoj industriji tipa: Zavarivač,Monter obrađivač rezanja i def.(bravar),Operater,električar itd...

Pa ono da podjelimo iskustva s posla ili možda terena. {#} 

Ivan
16 godina
neaktivan
Metalna Industrija!

Dali se tema hvata na srednjoškolsko obrazovanje i odrađivanje prakse tjekom školovanja, te "fušarenje" metala ? :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:06 (Ghost23).
15 godina
neaktivan
Re: Metalna Industrija!
Ghost23 kaže...

Dali se tema hvata na srednjoškolsko obrazovanje i odrađivanje prakse tjekom školovanja, te "fušarenje" metala ? :P

Pa zašto ne msm i ja sam "friški" radnik pa ono sve dolazi u obzir {#}

Ivan
16 godina
neaktivan
Metalna Industrija!
Ajhaj, ovako, ako te zanima moja struka je Obrađivač na NUAS- Numeričko upravljanje alatnim strojevima,traje 3 i pola godine... uglavnom, moja praksa od 1. razreda srednje škole temeljila se na klasičnoj tokarilici (prvomajska) i tako je i ostalo. Dok sam išao u školu, tokario sam 2 dana u tjednu.. uglavnom bilo je tu i straha i svega haha. Uglavnom ja sam ti iz Karlovca, i kod nas je HS-produkt jako jak, neznam jesi li čuo za tu firmu, i uglavnom traže radnike koji imaju moju struku, tako da "valjda" imam zagarantiran posao ako ne uskoči nešto drugo. Inače od 1.razreda srednje škole mrzim tokarenje, ali zapalo me za cijeli život :P Inače, dali ti radiš ili si još srednjoškolac ? :)
12 godina
neaktivan
Metalna Industrija!

Uh,hvala Bogu da postoji ovakva tema {#}

Ja upravo u ponedjeljak krećem u srednju za strojobravara! Budem pito nešto ako me bude zanimalo!{#}

Daniel
16 godina
neaktivan
Metalna Industrija!
Naravno, nema problema :)
15 godina
neaktivan
Metalna Industrija!

"Tokarija" nije loš zanat da sam bio pametniji u srednjoj to bih išo a ne sad ovako msm i sad mi je super završio srednju za tkzv. bravara međutim posla nije bilo i eto me sada radim kao zavarivač TIG a u međuvremenu sam prebačen na ni Bog ne zna pravi naziv CNC Zavarivanje  navarujemo Inox na cijevi i to.
radim u firmi ĐĐ Termo Energetska Postrojenja u SB-u ako je netko čuo.
{#} 

Ivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice