Ljetna tema - last minute

poruka: 8
|
čitano: 1.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Da li ima netko plan otići na neku last minute inozemnu destinaciju ili je možda bio? (tunis, grčka, turska...)

Prvi put namjeravam na takav put, pa ako netko zna za neku povoljnu ponudu neka napiše koju pametnu.

17 godina

Ja sam gledao tunis najesen... cca 7000 kn all inclusive za dvije osobe 7 dana.

I'm going woo woo
17 godina
RE: Ljetna tema - last minute

vidio sam za srpanj mnogo jeftinije ponude od 3500 kn po osobi.

17 godina
Korny1603987 kaže...

vidio sam za srpanj mnogo jeftinije ponude od 3500 kn po osobi.

ovo je za 2 osobe, 7 dana, ukljucen prijevoz avionom, hotel 5 zvjezdica, hrana pice, jedino sta treba doplatiti je avionske takse i to je to.

I'm going woo woo
17 godina

mene interesira nešto oko 2200 kn (po osobi) + avio takse

17 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Da li ima netko plan otići na neku last minute inozemnu destinaciju ili je možda bio? (tunis, grčka, turska...)

Grčku izbjegni pod svaku cijenu - zna se zašto. Da ti se ne dogodi da zaglaviš na nekom aerodromu, trajektnoj luci ili sl. zbog svakodnevnih nemira i štrajkova.

Tunis i Turska nisu ništa posebno, čovjek se obično razočara, osim ako netko baš voli biti ograničen i boraviti cijelo vrijeme u hotelu i namakati se u bazenčiću. Jer izlaskom iz hotela dočeka te bijeda, siromaštvo, vojska na ulicama, džepari i razbojnici.

Svašta sam prošao i svaki put još više cijenim naše more. A ove godine se nađe stvarno povoljnih ponuda, npr. Dubrovnik.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
macak kaže...
Korny1603987 kaže...

Grčku izbjegni pod svaku cijenu - zna se zašto. Da ti se ne dogodi da zaglaviš na nekom aerodromu, trajektnoj luci ili sl. zbog svakodnevnih nemira i štrajkova.

Tunis i Turska nisu ništa posebno, čovjek se obično razočara, osim ako netko baš voli biti ograničen i boraviti cijelo vrijeme u hotelu i namakati se u bazenčiću. Jer izlaskom iz hotela dočeka te bijeda, siromaštvo, vojska na ulicama, džepari i razbojnici.

Svašta sam prošao i svaki put još više cijenim naše more. A ove godine se nađe stvarno povoljnih ponuda, npr. Dubrovnik.

Druze Tunis nije pojas Gaze...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Druze Tunis nije pojas Gaze...

Naravno, ali ipak ne treba zanemariti činjenicu da se radi o sjeveru Afrike, gdje se često događaju otmice 'zapadnih' turista, pa i teroristički napadi. Sjetimo se eksplozije na Djerbi, omiljenom tuniškom turističkom središtu, kada je u eksploziji poginulo 20-ak stranih turista. Da ne spominjem Luksor u Egiptu.

Činjenica je da su to prostori većinskog islamskog stanovništva i da teroristi na takav zapadnjački način turizma gledaju kao svetogrđe, tj. u njihovom mentalnom sklopu to je nekakva vrsta zavjere protiv islamskog svijeta.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice