igram league of legends i imam visoki latency sto znaci da mi laga.laga mi samo kada mi se sestra spoji preko laptopa na internet.jel zna netko u cemu je mozda problem ?sve je pocelo prosli mjesec,a nzm zasto.ako vas zanima koristim maxadsl.prije mi je bilo oko 50,a sada se krece izmedu 150-200.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igram league of legends i imam visoki latency sto znaci da mi laga.laga mi samo kada mi se sestra spoji preko laptopa na internet.jel zna netko u cemu je mozda problem ?sve je pocelo prosli mjesec,a nzm zasto.ako vas zanima koristim maxadsl.prije mi je bilo oko 50,a sada se krece izmedu 150-200.
evo ti problema
Reci sestri da prestane igrat igrice na fejsu.
problem je u tome sto neigra nikakva igrice ... :(
Nisam mislio bukvalno. Onakoristi internet konekciju jednako kao ti.
Ako ti je potrebno min 1.5Mbit da bi igrao normalno bez laga, a internet konekcija ti je 2Mbit, kada se sestra spoji, tu konekciju vi prakticno djelite. Ti igras LOL a ona gleda youtube, fejsbuka itd...
Tako ako zelis da igras normalno bez laga, reci sestri da proseta...