Kupnja igre sa Crovortex web shop

poruka: 7
|
čitano: 12.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

U navedenom online shopu stvarno ima lijepih cijena za igre i volio bi ih naručit, pa me zanima postoji li opcija da mi poštar donese igru, a ja mu dam pare. Koja je to opcija ako postoji. Kakva su vaša iskustva. Unaprijed hvala!

16 godina
neaktivan
RE: Kupnja igre sa Crovortex web shop

Imaš na stranici plaćanje->gotovina i ostalo da je moguće platiti pouzećem, dakle poštaru.

LINK

16 godina
neaktivan

Prvo nazovi da vidiš da li je uopće dostupna ili ju tek trebaju naručiti.Postoji mogučnost da ćeš morati na igru čekati sve ovisi.Ja Trackmaniu čekam već godinu dana...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

U navedenom online shopu stvarno ima lijepih cijena za igre i volio bi ih naručit, pa me zanima postoji li opcija da mi poštar donese igru, a ja mu dam pare. Koja je to opcija ako postoji. Kakva su vaša iskustva. Unaprijed hvala!

Svaka pohvala za njih. Ja sam narucio 3 igre preko njih (BF2, BF2142 i Flatout 2).Smijeh

Postoji opcija da ti oni donesu igru doma preko postara (ti postaru das pare i to je to, naplate ti nekih 20 kn za postarinu)

A sto se tice narudzbe ti njima posaljes zahtjev kojeg moras potvrditi (bude ti pisalo).

Ako igre nema onda ce ti oni preko e-maila poslati poruku ako je igra dosla kod njih i ponovno te pitaju za potvrdu narudzbe.

P.S. jednom su se malo zaj...li Smijeh

Flatout 2 je kostao 120 kn, a oni meni naplatili 90 kn.

METALLICA!!!
16 godina

E meni je sumljiva cijena GTA LCS za PSP (199kn) pa ja nebi da se oni malo ZAJ*** pa da mi ju naplate 300kn :))

17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

E meni je sumljiva cijena GTA LCS za PSP (199kn) pa ja nebi da se oni malo ZAJ*** pa da mi ju naplate 300kn :))

Ma sve bu u redu. Mozda sam dobil popust zato jer sam 1. put narucil.

METALLICA!!!
16 godina

ja bi kupio cd-key a on se nemoze platit preko postara jer ti ga posalju mailom a stim da ja nemam kartice kako cu to platit? :(

Markinho19
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice