Kome se žalit?

poruka: 14
|
čitano: 2.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kome se žalit?

Pitanje je sljedeće,vozio sam iz Osijeka prema rodnoj Požegi i kad murja me zaustavi,znate zbog čega ste zaustavljeni bla bla..vozili ste 64 a dozvoljeno 50...10 tolernacija i 4km preko...kazna 500kn..hočete odmah platit,ja kažem čekat ču rješenje...to se desilo u 9mj 2011....čekao ja rješenje njega nema i nema...još bilo na netu i tv kako je operirao neki murjak..lažirao kazne ovo ono,dobio otkaz ja pomislio mene je..i to baš je uhvačen polovicom 9mj kad su mene uhvatili..na tom području..stvar je u tome što je danas došlo rješenje od porezne uprave požega da sam dužan 500kn...da prislilnu naplatu traži PU našice..kao dug je od 14.10.2011.. i da u roku od 8 dana ako neplatim ide daljnji postupak ovrhe.e sad ja nikad nisam dobio nikakvo rješenje od policije za tu kaznu..koju msm da su dužni poslat da se može žalit...nego eto meni stiglo rješenje pred ovrhu da platim taj dug.kome da se žalim???jel ima netko iskustva..molim forumaši pomoč...a i sutra ču zvat poreznu i sri posjetit poreznu..ali čisto da mi pomognete navedete..

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 19:42 (galinjo24).
15 godina
Re: Kome se žalit?

itko?

My way
16 godina
neaktivan
Kome se žalit?

Pitaj na legalisu

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
protjeran
Kome se žalit?

Meni su kazne dolazile nekoliko puta, ali uvijek bi prvo došlo rješenje na koje bih se ja žalio pa bi mi nešto smanjili kaznu. A ako je pred ovrhu čini mi se da tu baš i nema pomoći već plati tih 500kn jer će ti kasnije doći duplo više

16 godina
neaktivan
Kome se žalit?

Kakvo rješenje čovječe? Jel ti uručen nalog?

Early adopter
15 godina

hm..znam da treba žurit jel je pred ovrhu..al jel nije to propust PU našice?uručen je nalog..zar nebi trebalo stic rješenje kuči na koje se imaš pravo žalit..jel na temelju naloga nemožeš..

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 20:12 (galinjo24).
15 godina
protjeran
galinjo24 kaže...

hm..znam da treba žurit jel je pred ovrhu..al jel nije to propust PU našice?uručen je nalog..zar nebi trebalo stic rješenje kuči na koje se imaš pravo žalit..jel na temelju naloga nemožeš..

Da doma ti treba stići kazna, barem je meni tako bilo. A tek nakon toga dolazi opomena pred ovrhu

15 godina

Baš to i kažem imam par kolega svi su čekali rješenje da se žale i smanjili kazne...a ja nisam bio nikad kažnjavan,pa sam čekao rješenje da se žalim a et nije nikad došlo..stigla ovrha...

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 20:16 (galinjo24).
15 godina
protjeran
galinjo24 kaže...

Baš to i kažem imam par kolega svi su čekali rješenje da se žale i smanjili kazne...a ja nisam bio nikad kažnjavan,pa sam čekao rješenje da se žalim a et nije nikad došlo..stigla ovrha...

Jeli tebi stiglo rješenje da je ovrha već pokrenuta ili samo opomena pred ovrhu?

15 godina

to je rješenje pred ovrhu..piše da kao ako neplatim u roku od 8 dana,da če se pokrenut postupak za daljnju ovrhu..

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 20:51 (galinjo24).
18 godina
galinjo24 kaže...

vozili ste 64 a dozvoljeno 50...10 tolernacija i 4km preko...

koliko ja znam tolerancija je 10%, a ne 10km, odnosno ako je 50 onda 55km najvise. 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
galinjo24 kaže...

vozili ste 64 a dozvoljeno 50...10 tolernacija i 4km preko...

koliko ja znam tolerancija je 10%, a ne 10km, odnosno ako je 50 onda 55km najvise. 

Ne, tolerancija je 10km

15 godina
protjeran
galinjo24 kaže...

to je rješenje pred ovrhu..piše da kao ako neplatim u roku od 8 dana,da če se pokrenut postupak za daljnju ovrhu..

Nema ti druge nego platit, to ti je naša lijepa Hrvatska

15 godina

vjerojatno je došlo do greške PU našice...oni su morali dostavit rješenje PU požeško-slavonskoj,onda oni meni poslat rješenje..al to očito nisu napravili..eto nisam dobio priliku da se žalim..

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 21:14 (galinjo24).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice