Ko mi moze riješit program fotograv 3

poruka: 22
|
čitano: 3.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

tribala bi mi usluga nekoga ko moze skinuti program a za uzvrat bi dobija graviranu i izrezanu plexy stranu za kompjutor

16 godina
neaktivan
RE: Ko mi moze riješit program fotograv 3
nikest kaže...

tribala bi mi usluga nekoga ko moze skinuti program a za uzvrat bi dobija graviranu i izrezanu plexy stranu za kompjutor

koji program.......
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
16 godina
neaktivan

program se zove fotograv 3 di god ga ima plačene su stranice a neman povjerenja u njih nisam nikad skida s njih

16 godina
neaktivan

zar nema nitko živ ko mi moze pomoč?? ili da mi kaze kakva su mu iskustva s takvim stranicama??

16 godina
neaktivan

hmmm......     a mozda.......          TORRENTI!

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
17 godina
neaktivan

Daj ljudi, šta ne vidite da je troll i da zaj*bava... Ako Wikipedia nije našla taj program, onda nitko neće...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
protjeran

trollcina sug*va

16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Daj ljudi, šta ne vidite da je troll i da zaj*bava... Ako Wikipedia nije našla taj program, onda nitko neće...

mozda je mislio na PHOTOGRAV 3, ak je tako ja se ispricavam na onom gore postu o trollcini sugavoj!

jesi ti ovisan o plexi glass-u ili sta???
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 15:17 (BuG.GeR!i).
16 godina
neaktivan

krivo napisa photograv 3 je program moja greska ali ostaje ista ponuda za uslugu

16 godina
neaktivan

Čime graviraš?

16 godina
neaktivan

s strojem samo triba vise slika da se vidi koja ce bolja biti

16 godina
neaktivan
nikest kaže...

s strojem samo triba vise slika da se vidi koja ce bolja biti

Dobro jutro.

A ja sam mislio da ručno štemaš pixel po pixel.

S kojim strojem??

Vidi da li ti ovo pomaže.
16 godina
neaktivan

pa vjerujem da ih ima koji i tako rade.ali to bi tribalo podosta vrimena...s gravirkom radim...mislia sam da cu ovdi uspit rijesit problem s programom PHOTOGRAV 3...neznam nisam nikad skida s stranica na koje se placa pristup a traze karticu malo sam skeptik po tome tako da rade bi odradia protu uslugu za pomoc...

17 godina
neaktivan

koliko  ja znam nema nigdje (osim kako si naveo plaćenih stranica) za photograv 3,

ali ima slabija verzija za dignuti, neznam da li je imaš i za koju vrstu stroja ti treba?

16 godina
neaktivan

znam zato i pita ovdi za sad nemogu nigdi nac...neznam neman iskustva s placenim stranicama cak sam nasa jednun di se placa samo navodno dolar kao trenutna akcija..traze karticu a to mi se bas neda davat a neznam jel se moze nekako drugacije platiti pretplata postom bankom ako moze i platia bi...stariju verziju iman za ovu sam citia da su je dosta unapredili pa vjerujem da bi i rezultati konacni bili puno bolji...

17 godina
neaktivan

bojim se da ćeš morati još malo počekati ako ne misliš plaćati, za sada znam da nema bez toga ;)

16 godina
neaktivan

Vidim da ce biti tako,ocekiva sam posto starno ima registriranih puno da ima neko ko moze i rijesiti

16 godina
neaktivan

Vidim da ce biti tako,ocekiva sam posto stvarno ima registriranih puno da ima neko ko moze i rijesiti

17 godina
neaktivan

ako imas account na paypal mozes i priko njega

MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB
16 godina
neaktivan

neman preplatu nigdi..neman s tim iskustva zato sam i pita ovdi da dobijem pomoc ako je neko na nekoj preplati ima iskustva s tim da rijesim program...

16 godina
neaktivan

evo mozda ti pomogne nasao sam dvojku na rapidsharu pise engraveing software with manual...  

http://rapidshare.com/files/99603785/Photograv_ver2_11_Engraving_software_with_manual_-_password_.zip

Koji zivi covjek moze popit flasu votke za 5 min??
16 godina
neaktivan

hvala na pomoci tu verziju imam..trica je naj novija....jos jednom hvala drago mi da ima zaiteresiranih za pomoc !!!!!!!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice