tribala bi mi usluga nekoga ko moze skinuti program a za uzvrat bi dobija graviranu i izrezanu plexy stranu za kompjutor
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tribala bi mi usluga nekoga ko moze skinuti program a za uzvrat bi dobija graviranu i izrezanu plexy stranu za kompjutor
program se zove fotograv 3 di god ga ima plačene su stranice a neman povjerenja u njih nisam nikad skida s njih
zar nema nitko živ ko mi moze pomoč?? ili da mi kaze kakva su mu iskustva s takvim stranicama??
hmmm...... a mozda....... TORRENTI!
Daj ljudi, šta ne vidite da je troll i da zaj*bava... Ako Wikipedia nije našla taj program, onda nitko neće...
trollcina sug*va
Daj ljudi, šta ne vidite da je troll i da zaj*bava... Ako Wikipedia nije našla taj program, onda nitko neće...
krivo napisa photograv 3 je program moja greska ali ostaje ista ponuda za uslugu
Čime graviraš?
s strojem samo triba vise slika da se vidi koja ce bolja biti
pa vjerujem da ih ima koji i tako rade.ali to bi tribalo podosta vrimena...s gravirkom radim...mislia sam da cu ovdi uspit rijesit problem s programom PHOTOGRAV 3...neznam nisam nikad skida s stranica na koje se placa pristup a traze karticu malo sam skeptik po tome tako da rade bi odradia protu uslugu za pomoc...
koliko ja znam nema nigdje (osim kako si naveo plaćenih stranica) za photograv 3,
ali ima slabija verzija za dignuti, neznam da li je imaš i za koju vrstu stroja ti treba?
znam zato i pita ovdi za sad nemogu nigdi nac...neznam neman iskustva s placenim stranicama cak sam nasa jednun di se placa samo navodno dolar kao trenutna akcija..traze karticu a to mi se bas neda davat a neznam jel se moze nekako drugacije platiti pretplata postom bankom ako moze i platia bi...stariju verziju iman za ovu sam citia da su je dosta unapredili pa vjerujem da bi i rezultati konacni bili puno bolji...
bojim se da ćeš morati još malo počekati ako ne misliš plaćati, za sada znam da nema bez toga ;)
Vidim da ce biti tako,ocekiva sam posto starno ima registriranih puno da ima neko ko moze i rijesiti
Vidim da ce biti tako,ocekiva sam posto stvarno ima registriranih puno da ima neko ko moze i rijesiti
ako imas account na paypal mozes i priko njega
neman preplatu nigdi..neman s tim iskustva zato sam i pita ovdi da dobijem pomoc ako je neko na nekoj preplati ima iskustva s tim da rijesim program...
evo mozda ti pomogne nasao sam dvojku na rapidsharu pise engraveing software with manual...
hvala na pomoci tu verziju imam..trica je naj novija....jos jednom hvala drago mi da ima zaiteresiranih za pomoc !!!!!!!!!