Prvo pozdrav..pošto sam novi na forumu...juče sam probušio uho (lijevo) s onom malom našnicom medicinkom..ee sad koliko to treba stajati u uhu prije nego što stavim pravu naušnicu ????? Pitanje jest glupo al ja sam uvijek paranoičan što se tiče sitnih stvari.TNX UNAPRIJED !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stavi comodo cis.
stavi comodo cis.
??? šta je to :S
stavi comodo cis.
I onda skeniraj sa avirom da budeš siguran
de nemojte me zezati..nije mi jasno kako tako iskusni (???) forumaši sa dugim stažom to pričaju..
de nemojte me zezati..nije mi jasno kako tako iskusni (???) forumaši sa dugim stažom to pričaju..
A jbt pa ovo je informatički forum, mi samo o informatičkim stvarima pričamo...de šalim se
Vezano za tvoj problem ne znam, ali moj savjet je da odeš kod doktora i nek ti on pregleda ohu, jer možda ćeš dobit infekciju a bolje da ne dobiješ na uhu, jedan moj poznanik se tako igrao i dobio infekciju lijevog uha...pa ipak odi kod doktora i nek ti on to pregleda 
uz comodo i aviru, preporučio bih još da ušnu resicu pregledaš sa malwarebytesom, da se ne zavuče kava gamad ili dođe do infekcije.
što nisi pitao onoga tko ti je probuišio uho?
osim ako ga nisi sam bušio 
20-30 dana.
Izvadi ovu medicinsku i nemoj nista stavit. Ako imas srece zarasti ce ti, a oziljak ce biti minimalan
Ima na svijetu kojekakvih....