Jedno pitanje

poruka: 13
|
čitano: 1.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Jedno pitanje (naušnica)

Prvo pozdrav..pošto sam novi na forumu...juče sam probušio uho (lijevo) s onom malom našnicom medicinkom..ee sad koliko to treba stajati u uhu prije nego što stavim pravu naušnicu ????? Pitanje jest glupo al ja sam uvijek paranoičan što se tiče sitnih stvari.TNX UNAPRIJED !

18 godina
Jedno pitanje

stavi comodo cis.

teško vrijeme za matore
15 godina
protjeran
RE: Jedno pitanje
torrente kaže...

stavi comodo cis.

??? šta je to :S

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

stavi comodo cis.

I onda skeniraj sa avirom da budeš siguran

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
protjeran
Jedno pitanje

de nemojte me zezati..nije mi jasno kako tako iskusni (???) forumaši sa dugim stažom to pričaju..

16 godina
neaktivan
obožavam_slagati_konfe kaže...

de nemojte me zezati..nije mi jasno kako tako iskusni (???) forumaši sa dugim stažom to pričaju..

A jbt pa ovo je informatički forum, mi samo o informatičkim stvarima pričamo...de šalim se

Vezano za tvoj problem ne znam, ali moj savjet je da odeš kod doktora i nek ti on pregleda ohu, jer možda ćeš dobit infekciju a bolje da ne dobiješ na uhu, jedan moj poznanik se tako igrao i dobio infekciju lijevog uha...pa ipak odi kod doktora i nek ti on to pregleda Osmijeh

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
17 godina
neaktivan

uz comodo i aviru, preporučio bih još da ušnu resicu pregledaš sa malwarebytesom, da se ne zavuče kava gamad ili dođe do infekcije.

što nisi pitao onoga tko ti je probuišio uho? Smijeh osim ako ga nisi sam bušio Plač

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 14:27 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
Jedno pitanje

20-30 dana.

Spirit...
17 godina
neaktivan
meni su rinčice za šiptare i pederceke
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
17 godina
neaktivan
Jedno pitanje
i za bosance...bez uvrede molim :)
Model fashion guru.
15 godina
neaktivan
Jedno pitanje

Izvadi ovu medicinsku i nemoj nista stavit. Ako imas srece zarasti ce ti, a oziljak ce biti minimalan

17 godina
neaktivan
rinčice su za cure njima prejebno stoji al na dečkima fujjjjj :D
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
neaktivan
Jedno pitanje

Ima na svijetu kojekakvih....

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1347177
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice